Aktuální microsite

Venkovní rolety - dokonalá ochrana před sluncem, hlukem i zvědavými sousedy
Venkovní rolety jsou dokonalou ochranou nejen před sluncem, ale také před hlukem nebo zvědavými sousedy. Dolaďte svůj dům roletami od firmy ROLKO BLUDOV s.r.o., jejich výběr je opravdu bohatý.
Vnitřní toalety Eko wc typ 07 a 08
Pořiďte si na vaši chatu nebo chalupu skvělé ekologické WC typ 07 nebo 08 – ideální řešení tam kde není možné napojení na kanalizaci - Eko Delta, s.r.o. Česká Skalice
Zvěrolékař, očkování psů a koček, veterinární ordinace s přátelským a pozitivním přístupem
Veterinární ordinace Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě se věnuje komplexní péči o malá zvířata s důrazem na prevenci, odbornou léčbu a přátelský a pozitivní přístup k pacientovi.
Zemědělská a komunální technika, prodej, servis, půjčovna, okres Kutná Hora
Zemědělská a komunální technika, traktory, nakladače, postřikovače, sekačky prodává, servisuje i půjčuje společnost VOBOSYSTÉM s.r.o., která sídlí v okrese Kutná Hora.
Obchodní váhy Praha – pultový systém SC II s pokladními funkcemi
Kvalitní obchodní váhou je pultový systém SC II s kompletními pokladními funkcemi z naší firmy Bizerba na Praze 7.
Učetnictví Praha - zpracování a vedení firemních peněžních transakcí
Vedeme účetnictví a zpracováváme další firemní peněžní transakce. Díky naší pražské společnosti budete mít své finance vždy pod kontrolou.
Sanace, vysoušení zdiva a hydroizolace dřevěných i zděných staveb Praha
Sanaci dřevěných i zděných staveb, hydroizolaci a vysoušení vlhkého zdiva včetně odstraňování vlhkosti v Praze provádí společnost Sanako.cz, s.r.o.
Průmyslová filtrace Donaldson, Mann, kapsové filtry-velkoobchod
Společnost KD-Filter je velkoobchodní zástupce firem Donaldson, Mann, Parker, Varta i dalších, prodává filtry včetně příslušenství. Zakázková výroba průmyslové filtrace.
Dřevěné brikety Hlinsko - Uhelné sklady
Nyní výhodně nakoupíte v našich uhelných skladech veškeré uhlí včetně dřevěných briket - Uhelné sklady Hlinsko
Výhodný výkup startérů a alternátorů za super ceny
Vykupujeme staré a nepotřebné startéry a alternátory za super ceny k dalšímu zpracování - PDW Metal s.r.o. Trutnov
Kvalitní spojka L kolínko s vnitřním závitem
Nabízíme rozmanitý sortiment spojek a rychlospojek různých průměrů, tvarů a závitů - KONEKT-HADICE s.r.o. Pardubice
Zařízení lekářské ordinace, ambulance na klíč – rekonstrukce a vybavení
Chystáte se otevřít či zrekonstruovat lékařskou ordinaci? Firma INDICO s.r.o. Vám pomůže. Specializuje se na veškeré vybavení zdravotnických zařízení a zajistí Vám ambulanci na klíč.
Strojové a ruční výkopové práce
Provádíme strojové a ruční výkopové práce pro bazény, septiky, základové desky pro domy, základy pro ploty, úpravy terénů - ZIPR s.r.o. Kolín
Plastové součástky Všetaty, výroba dílů a konstrukčních prvků
Plastové součástky, díly a konstrukční prvky vyrábí firma Sunap ve Všetatech.
Validace technologických celků čistých prostor Praha - řídíme se normami ČSN, ISO a EN.
Zkontrolujeme a odborně vyčistíme prostory nemocnic a operační sály. Také se postaráme o hygienu a nezávadnost termostatů, sterilizačních tunelů, počítačových systémů, kabinek, boxů či izolátorů.
Pojištění osob, majetku, podnikatelských rizik, odpovědnosti za škodu, Praha-Vysočany
Pojištění osob, majetku, budov, strojů, zásilek, podnikatelských rizik, odpovědnosti za škodu Vám na míru zajistí společnost Pojišťovací makléřství INPOL a.s., sídlící v Praze-Vysočany.
Autorizovaný prodej, servis vozů Škoda, Volkswagen, nové i ojeté automobily, Liberec
Autorizovaný prodej nových i ojetých automobilů, záruční a pozáruční servis všech modelů vozů Škoda a Volkswagen zajišťuje společnost AUTOTREND, spol. s r.o. se sídlem v Liberci.
Stroje na balení stromků
Firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě nabízí zákazníkům kvalitní manuální balicí zařízení a výkonné strojní baličky na balení nejen vánočních stromků a to včetně příslušenství.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Pronájem FullHD projektorů Praha – profesionální organizace konferencí a prezentací
Pořádáte konferenci, důležitou prezentaci nebo školení? Pak jistě oceníte možnost pronájmu FullHD projektorů, kterou Vám nabízí včetně dopravy a instalace společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Cyklistický kemp, stanování  - levné stanování v cyklokempu Na Hrázi
Pokud plánujete cyklovýlet do Kroměříže, využijte levného stanování v cyklokempu Na Hrázi. Cyklistický kemp je místo, kde se nejen vyspíte, ale zabavíte se i při hrách tradičních kempových aktivit.
CONSULT VK Litomyšl – váš spolehlivý partner v nemovitostech
Zákazníkům zajišťujeme komplexní servis spojený s nemovitostmi. Kromě realitních služeb odhadujeme nemovitosti, provádíme znalecké posudky, vykupujeme nemovitosti a mnoho dalších.
Robotizovaná pracoviště a manipulátory rozhodně ulehčí jakoukoliv práci s břemeny
Robotizovaná pracoviště a manipulátory,rychlost, přesnost a univerzálnost to jsou výhody automatizovaných pracovišť,provádíme komplexní služby - analýzy, dodávka nebo zaškolení -ESY s.r.o. Liberec
Gravírování a rytí kovu, plastu, skla, mosazi, duralu, nerezu, PVC i akrylátu
Provádíme gravírování a rytí do různých materiálů jako je kov, plast, sklo, mosaz, nerez, dural, PVC, ABS i akrylát. Rytectví zhotovujeme na naší provozovně V Liberci.
Interiérové prosklené dveře jsou stylovou i funkční volbou
Naše společnost ATECH Bohemia nabízí interiérové prosklené dveře vysoké kvality, a celý náš výrobní program je ošetřen certifikáty i atesty.
První půjčovna elektrokol na Semilsku opět otevřena duben až říjen!
Duben až říjen si můžete utužit vaše zdraví s naší půjčovnou elektrokol - levný, zdravý a ekologický způsob dopravy po turistických stezkách