Aktuální microsite

Dodávka dveří a zárubní, posuvné a skládací dveře Jihlava
Největší vzorková prodejna Sapeli v ČR, specializace na problematiku interiérových i exteriérových dveří, velký výběr sortimentu, poradenství
Pohřební služba, kamenické práce, smuteční výzdoba Žďár nad Sázavou
vyřízení všech potřebných věcí a služeb v jedné kanceláři, převoz zesnulých i ze zahraničí, možný pohřeb i v domácnosti, široký výběr sortimentu
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Inženýrské sítě kanalizační, vodovodní-stavba vodovodů, kanalizací
Inženýrské sítě kanalizační a vodovodní staví společnost SANPROS v regionu Zlínský kraj, Hodonín a Brno. Stavbu vodovodů a kanalizací zajistíme v plném rozsahu.
Vánoční výzdoba Příbram
Zahradnictví v Příbrami provozované panem Josefem Volákem v zimním čase nabízí prodej vánoční výzdoby. Navštivte zahradnictví a vyberete si z nepřeberného množství věnců a dalších vánočních ozdob.
Stavimal - zateplování staveb, revitalizace domů, snížení energetické náročnosti budov, Brno
Stavební firma Stavimal s.r.o. provádí komplexní práce v zateplování a revitalizaci budov včetně snížení energetické náročnosti budovy.
Výsuvné markýzy Praha - technický a designový nadstandardní doplněk pro rodinné domy
S výsuvnými markýzami Vám ve středních a západních Čechách a hlavně Praze pomůže společnost STRMAT. Spolehlivé žaluzie Vám zpříjemní posezení na Vaší terase či balkoně.
Přírodní lékárna Via Lucis-biochemické tkáňové soli, bylinné produkty, kosmetika
Navštivte přírodní lékárnu Via Lucis Uherské Hradiště a vyzkoušejte přírodní kosmetiku, bylinné produkty, biochemické tkáňové soli pro posílení imunity.
DELTA PROTEKT - povrchová úprava kovů SVUM-CZ
DELTA PROTEKT vodou ředitelná povrchová úprava kovů od SVUM-CZ. Mimořádný protikorozní povlakový systém DELTA PROTEKT zajistí dokonalou ochranu. Potřebujete prodloužit životnost vašich výrobků? Hledáte vhodný protikorozní povlakový systém, který přilne i na hliník a ušlechtilé oceli? Tato metoda se nejvíc využívá při povrchové ochraně ...
Výroba flexibilní obaly pro potravinářský, kosmetický, farmaceutický průmysl
Vyrábíme flexibilní obaly vhodné pro potravinářský, kosmetický i farmaceutický průmysl. Casia spol.s r.o.
Ruční výroba foukané sklo skleněné vánoční ozdoby Dvůr Králové
Chcete-li si vybrat Váš skvost na vánoční stromek zastavte se u nás na provozovně ve Dvoře Králové nad Labem.
Drobné i generální opravy traktorů ZETOR Velim
Opravy traktorů ZETOR Velim i další zemědělské techniky vám nabízíme v záruční době i po ní.
Lakovací systémy, zařízení na nanášení barev.
Dodáváme, servisujeme a montujeme stříkací zařízení robotizovaných průmyslových lakovem - zařízení na nanášení barev a další lakovací systémy.
Mobilní svoz odpadu Moravská Třebová - přistavení kontejnerů a vleček
V rámci mobilního svozu odpadu budou Technické služby Moravská Třebová s.r.o. přistavovat vlečky a kontejnery ve dnech a na místa dle uvedeného rozpisu.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Montované nízkoenergetické dřevostavby s certifikací a realizací na klíč
Montované rodinné domy ze dřeva vynikají dokonalou izolací. Pasivní dřevostavbu s certifikací Vám na klíč postaví stavební společnost ELK s.r.o. z Plané nad Lužnicí.
Relaxujte. Vaše dokumenty jsou kryty rozšířenou odpovědností DHL Express.
DHL Express přichází s novou nabídkou pojištění dokumentů, tzv. rozšířenou odpovědností za přepravované dokumenty. Tato prémiová služba je vhodná při zasílání hodnotných dokumentů.
Sklenářské práce, sklenářství, broušení, vrtání, zasklívání výloh, vitrín
Zajišťujeme sklenářské práce, sklenářství, různé broušení a vrtání skla, zasklívání výloh i vitrín v naší provozovně přímo v Liberci.
Zlatnictví, snubní i zásnubní  prsteny, výroba na zakázku, dle vlastních vzorů Pohořelice
Snubní i zásnubní prsteny dle vlastních vzorů, fasování zirkonů, briliantů, prsteny z chirurgické oceli, výrobu na zakázku nabízí Zlatnictví u Papouška Pohořelice.
Nová škoda Superb 2016 - výkonný a bezpečný vůz Brno
Prodej nových i ojetých vozů Škoda Vám poskytne brněnská firma Autonova Brno s.r.o., která je autorizovaný prodejce vozů značky ŠKODA.
Potisk látek metodou sublimace-sublimační tisk v reklamě i podnikání
V reklamě i podnikání je žádaný potisk látek a tkanin. Kvalitní výrobky získáte, pokud tiskneme metodou sublimace. Sublimační tisk v regionu Zlín, Praha provádí firma SubliProfi s.r.o. .
Řezání a vrtání laserem - nejdokonalejší metoda dělení materiálu
Řezání a vrtání kovových a organických materiálů pomocí různých druhů laseru provádí společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o
Termodiagnostika budov, kontrola elektrických rozvodů, diagnostika strojů a mechanických zařízení
Termodiagnostiku budov, elektrických rozvodů, strojů a mechanických zařízení spolehlivě zaměří firma MEUTA Ing. Josef Skopový z Horní Libchavy.
Technické služby Moravská Třebová - pro lepší život ve městě
Technické služby Moravská Třebová jsou zde pro váš lepší život. Starají se o to, aby bylo město čisté a poskytovalo svým obyvatelům patřičné vyžití.
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady v Třebíči na Vysočině
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady, správné uložení odpadu u firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.