Aktuální microsite

Prodej pneumatik pro osobní automobily-při koupi dárek
Prodej pneumatik pro osobní automobily za výhodné ceny nabízí pneuservis CZECH STYLE Praha-Východ Veleň. Při koupi u nás získáte dárek.
Přípravek pro odstranění řas, mechů, lišejníků ze střech
Trápí vás mech na vaší střeše? Společnost Sefran s.r.o. prodává speciální přípravek Mech-Stop, který je určený pro odstranění řas, mechů a lišejníků ze všech druhů střešních krytin a materiálů.
SEFRAN s.r.o.
Suché stavby-montáž sádrokartonové příčky, předstěny, stropní podhledy
Společnost Madera Teco Uherské Hradiště provádí sádrokartonářské práce - suché stavby. Stavíme sádrokartonové příčky, předstěny a montujeme stropní podhledy.
Podkovářské zboží, podkovy, hřebíky, ozuby, nářadí pro podkováře
Firma KAPA Zlín prodává zboží pro profesionální i začínající podkováře - podkovy, hřebíky, ozuby, nářadí a jiné speciální podkovářské zboží na objednávku.
Polyuretanové kaučuky, elastomery v různých barvách, pojiva-výroba
Polyuretanové kaučuky od firmy Plastor - výroba elastomerů je možná v různých barvách. Dodáváme i pojiva, pojící systémy do polyuretanových, kaučukových drtí.
Volná pracovní pozice - spolehlivý automechanik na plný úvazek
Díky volné pracovní pozici u naší společnosti Daro Car s.r.o. se nyní můžete stát naším novým spolehlivým automechanikem. Práci nabízíme přímo ve Zlíně a na plný úvazek.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Veterinární klinika, ordinace - očkování zvířat profesionální veterinářem
Veterinární klinika Vítkovice v Ostravě poskytuje komplexní péči o malá zvířata. Nejdůležitější je zdravotním problémům předcházet, proto domácím mazlíčkům zajišťují preventivní péči a očkování.
Papírové kotoučky do pokladen
Papírové kotoučky do pokladen nakoupíte odkudkoliv po celé ČR. Papírové kotoučky do pokladen přímopropisující i termocitlivé od Stepy – tradičního výrobce jen pro vás! Pro velkoobchodní nebo maloobchodní odběratele nabízíme papírové kotoučky do pokladen v klasickém balení po 10-ti kusech. Kotoučky balíme do kartónu nebo pro menší odběratele do ...
Manor House *** hotel Broumov - stylový pobyt ve vile z minulého století
Rádi byste vyrazili na prodloužený víkend a užili si dobré jídlo a příjemné ubytování? Pak je pro vás tím pravým řešením broumovský hotel Manor House ***. Nabízíme stylové ubytování a stravování na úrovni v naší restauraci. Vaříme pouze z kvalitních surovin a naší specialitou jsou pochutiny na lávových kamenech. Přijeďte si k nám odpočinout a ...
Servis nákladních aut Sihelský – Kolín
Firma Sihelský se postará o servis nákladních automobilů, vleků a přívěsů všech běžných značek na našem trhu.
Mzdový software DUNA MZDY pro malé, střední i velké firmy
Pokud hledáte moderní systém zaměřený na vedení personálních agend a pro kompletní zpracování mezd pro malé, střední i velké firmy, tak budete určitě spokojeni s mzdovým softwarem DUNA MZDY.
Generální, částečné opravy obráběcích strojů - záruční i pozáruční servis
Pokud potřebujete generální či částečnou opravu obráběcího stroje, obraťte se na BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž, kde se zabýváme také záručním i pozáručním servisem kovoobráběcích strojů.
Technická keramika Sokolov - keramické součástky, elektrokeramika
Výrobky z technické keramiky pro Vás navrhují a vyrábí firma Rauschert a.s. Produkty z tohoto materiálu výborně odolávají korozi, erozi a opotřebení, jsou tepelně i elektricky izolované.
Výroba studené asfaltové směsi Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí studené asfaltové směsi CANADER-mix pro drobné opravy asfaltových povrchů za nepříznivých podmínek.
Plyny a směsi pro potravinářství Praha - plyny pro sycení nápojů, potravinářská plynná aditiva
Plyny z řad Foodline, Happydrink a H2O Spring jsou hygienicky akceptované aplikace pro nápojový a potravinářský průmysl.
Instalatér Hradec Králové - instalace vody, topení, plynu, rekonstrukce všech rozvodů
Instalatér Pavel Doležal poskytuje komplexní služby voda - topení - plyn. Profesionální a rychlý přístup. Neváhejte nás kontaktovat pro vyhotovení cenové kalkulace.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Drogerie - dodávka, čisticí prostředky, utěrky i kosmetika pro firmy všech velikostí
Společnost FROS ZPS s.r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod i e-shop s drogerií všeho druhu. Postaráme se o pravidelnou dodávku čistících prostředků, utěrek i kosmetiky do firem všech velikostí.
Pohřební ústav - komplexní pohřební služby, včetně zajištění kremace
Pohřební ústav Fudencia, s.r.o. Vám zajistí komplexní pohřební služby, včetně kremace v Přerově a okolí. Pomůžeme vám zajistit důstojné rozločení s Vašimi blízkými.
Zemní práce buldobagrem-pronájem rypadlonakladač LB 110 New Holland
Pro zemní práce si můžete pronajmout rypadlonakladač od firmy ELINS Plus Otrokovice - práce buldobagrem LB 110 New Holland.
Školní a jídelní židle, stoly, rostoucí nábytek do tříd, jídelen-eshop
Společnost Interier Group dodává sedací nábytek pro školy - rostoucí nábytek do tříd, školní a jídelní židle, stoly, sety i skříňky. Sídlíme v okrese Uherské Hradiště.
Prodej spojovacího materiálu, šrouby, vruty, nýty, kotvy, hmoždinky, ložiska, guffera
Zajišťujeme prodej maloobchodní a velkoobchodní pro spojovací materiál jako jsou šrouby, vruty, nýty, kotvy, hmoždinky, ložiska, guffera a mnoho dalších na naší provozovně v Jičíně a a V Sobotce.
Prodej kvalitního naštípaného palivového dřeva s dovozem do 20 km
U firmy KAMI Otrokovice je možné objednat naštípané palivové dřevo. Jde o prodej skládaného a sypaného palivového dřeva i s dovozem do 20 km v regionu Zlín.
Opravy a servis svářecí techniky, autogenní techniky a elektrického ručního nářadí
Provádíme opravy, servis a služby s tím spojené pro svářecí techniku, autogenní techniku i pro elektrické ruční nářadí přímo v naší firmě Svarcentrum, s.r.o. sídlící v Hradci Králové.
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Sodobary, aquabary, filtrovaná voda bez čekání - pronájem na 24 hodin denně
Pronájem sodobarů a aquabarů na 24 hodin denně zajišťuje společnost Automaty Kavamat Vending s.r.o. se sídlem v Ostravě, díky které máte zajištěnou filtrovanou vodu bez čekání.