Aktuální microsite

Zdravotní praktická ordinace Šumperk
Zdravotní praktická péče, obvodní lékařka pro dospělé ve městě Šumperk, preventivní prohlídky, akutní vyšetření, odběry krve a aplikace očkovacích dávek.
MUDr. Lenka Kopecká praktická lékařka pro dospělé
Ortopedie ve Šternberku a Přerově
Poskytování zdravotních služeb v oblasti ortopedie, preventivní ortopedická vyšetření i řešení akutních problémů nebo zranění, ortopedická péče pro děti i dospělé – ordinace MUDr. Dušan Rak.
Kulturní perla Zlínského kraje – město Kroměříž
Historické a kulturní moravské město, město s bohatou historií a nevyčerpatelným kulturním vyžitím, báječné sociální a gastro zázemí, nabídka hotelů a ubytování pro turisty, to vše ukrývá Kroměříž.
Město Kroměříž
Vibrolis – pracovní podložky z kvalitního řeziva
Vysoce kvalitní pracovní podložky do vibrolisů. Z měkkého nebo tvrdého řeziva. Dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Dodá společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí.
Izolatérství a klempířství s profi přístupem, okres Znojmo
Izolace plochých střech i zahradních jezírek či bazénů. Kompletní rekonstrukce střech od Izolace Daňhel, s.r.o. Ušetřete za vytápění i chlazení díky profesionálům v oboru izolatérství a klempířství.
Město Dačice – krásná příroda, pamětihodnosti a kulturní akce
Malebná krajina, řada výletních cílů, historických památek, kultury a četných sportovišť. To jsou Dačice, město v okrese Jindřichův Hradec nedaleko Telče.
Válečky pro výmalbu pokojů pro profesionály i kutily
Malířské válečky nejvyšší kvality pro profesionální i domácí použití. Nakupujte přímo od výrobce IPC plast spol. s r.o. Široký sortiment, česká kvalita i výhodná cena, především krátké dodací termíny.
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Broušené sklo a křišťál, výroba sklenic a jídelních souprav
Objevte jedinečné kouzlo broušeného křišťálu z Třebechovic pod Orebem. Krásné, tradiční i originální výrobky z broušeného skla vyrábí společnost KITTY Bohemia s.r.o.
KITTY Bohemia s. r. o.
Strojírenská výroba, zakázková výroba automobilových součástek
Přesná strojírenská výroba. Kusová i sériová výroba součástí pro automobilový a letecký průmysl od firmy CNC Turning s.r.o. z Opavy.
CNC Turning s.r.o. strojírenská výroba
Psí školka Happy Dog Praha, výcvik psů, ubytování pejsků, venčení psů, individuální péče
Psí školka Happy Dog v Praze poskytuje hlídání psů, ubytování psů, venčení psů, stříhání psů, výcvik psů, transport psů.
Obec Nová Pec okres Prachatice , ukázka plavení dřeva, naučná Medvědí stezka, nádrž Lipno
Dříve dřevařská osada, dnes obec rekreačního charakteru Nová Pec se nachází v chráněné krajinné oblasti Šumava na horním konci Lipenské přehrady.
Hotelová škola Světlá a SOŠŘ Velké Meziříčí, hotelnictví s praxí v zahraničí, elektrikář, mechanik
Hotelová škola Světlá a SOŠŘ Velké Meziříčí, nabízíme maturitní studium, učňovské obory i možnost nástavbového studia.
Výroba vápenných a vápencových výrobků Beroun, vápno pro chemický a potravinářský průmysl
Vápenka Čertovy schody v okrese Beroun  je největším výrobcem vápenných a vápencových výrobků pro chemický a potravinářský průmysl v České republice.
Vodoinstalatérství a topenářství Hodonín, montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení
Provádím kompletní realizace a montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení, vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce.
Radek Vařecha instalatérské práce
Živočišná a rostlinná výroba bioplynová stanice Zahnašovice, pěstování krmných plodin
Zemědělská společnosti zaměřená na rostlinou, živočišnou výrobu a výrobu obnovitelné energie, chov prasat, selat, krav a jalovic.
Prevence zubního kazu u dětí - moderní dentální klinika v Praze 4
Víte, kdy jít s dítětem poprvé k zubaři? Ideální doba je už v době prořezávání prvních zoubků, tedy zhruba v půl roce věku dítěte.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Malířské a natěračské práce Praha - v ceně malby provádíme mytí oken!
Sháníte malíře nebo natěrače v Praze a přilehlém okolí? Nabízíme malířské a natěračské práce za výhodné ceny - rychle, levně a spolehlivě.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Půjčovna lodí Petr Kovačka Sázava, půjčovna kánoí, půjčovna raftů, zdarma doprava na místo
Provozujeme půjčovnu lodí, kánoí a raftů na Sázavě, zdarma přivezeme a odvezeme lodě kdekoliv na řece.
Prodej plechové střešní krytiny na míru, která imituje střešní tašky k nerozeznání
Společnost MASLEN CZ s.r.o. z Brna vyrábí a prodává plechové střešní krytiny v různých profilech. Naše krytina vyniká nízkou hmotností, dlouhou životností a využívá se jako imitace střešních tašek.
Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa
Kvalitní péče Domova se zvláštním režimem Krásná Lípa v Ústeckém kraji poskytne Vašim blízkým tu nejlepší péči. Domácí atmosféra, kvalitní péče a široké spektrum volnočasových aktivit.
Průmyslový servis Litvínov - renovace kovu a betonu
Máte pocit, že strojní výbava ve Vaší výrobě již potřebuje obnovit a nemáte dostatek financí na koupi nových drahých zařízení? STROJCONSULT Litvínov s. r. o. je tu pro Vás.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Studnařské práce, kopání studní, jímky a piloty v regionu Olomouc
Chcete rychle a levně zhotovit studnu k Vašemu rodinnému domu? Řešíte vsakování dešťové vody či odvod odpadních vod na Vašem pozemku? Společnost STUDNY LOUTOCKÝ, s.r.o. je tu pro Vás!
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Hrušovany nad Jevišovkou město kultury, sportu a památek
Malé, ale krásné město ležící na řece Jevišovce v okrese Znojmo. Město plné památek, sportu i kultury. Město Hrušovany nad Jevišovkou, s cukrovarnickou tradicí, najdete jen 5 km od hranic s Rakouskem.
Výstavba a rekonstrukce mostů, silnic i dálnic
Generální dodavatel silničního stavitelství v ČR s dlouholetou tradicí, vlastními obalovnami i kamenolomy. Nová výstavba, sanace a modernizace mostních staveb i opravy a rekonstrukce komunikací.
COLAS CZ, a.s. silniční stavitelství