Aktuální microsite

OpteaStar 2+ nový typ velkokapacitního optického stojanu pro optické kabely a vlákna
Nový typ velkokapacitního stojanu OpteaStar 2+ nabízený společností Kabel Trade Praha, s.r.o. je určen pro uložení a správu optických vláken a kabelů v datových sálech a centrech i přímo u zákazníků.
Čištění odpadních vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty
Účinné čištění odpadních vod, snížení zatížení biologického stupně i zahuštění odpadních vod zajistí organické flokulanty a koagulanty, které na náš trh dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Bezpečnostní listy pro chemické látky - nové, aktualizace, překlady
Služby v oblasti vytváření, překladů a aktualizací bezpečnostních listů pro chemické látky nabízí společnost DEKRA CZ a.s. se zastoupením v Praze.
Příjemné ubytování v motorestu poblíž centra Uherského Brodu - aktivity v okolí
Motorest Štěpán najdete poblíž centra Uherského Brodu. Čeká Vás příjemné ubytování s rodinnou atmosférou. Snadno si vyberete i aktivity v okolí.
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství - nerezové nádrže
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství vám dodá firma UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Zabýváme se výrobou nerezových nádrží a dodáváme kompletní vybavení pro zpracování hroznů.
Maturitní studium v oborech Grafický design, Kosmetička a vizážistka, Management sportu
Středoškolské i nástavbové vzdělání, které má budoucnost, Vám zprostředkuje instituce Střední škola managementu a služeb a Základní škola s.r.o. z Prahy 10 Malešice.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a renovace střech
Střechy nové, oprava a renovace střech stávajících, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž krovů, oplechování a pokládku střešních krytin zajišťuje Martin Kozák – Klempířství, Nymburk.
Jak vybrat kvalitní pokrývačskou firmu ve Znojmě
S výběrem kvalitní pokrývačské firmy Vám rádi poradí u společnosti Jiřího Kacetla Střechy BEST SDK ze Znojma, kde mají s realizací střech bohaté zkušenosti.
Střešní okna a posuvné střechy na automobily – montáž
Oblíbená střešní okna a posuvné střechy pro všechny typy automobilů montuje firma TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Ozvučovací zvukové systémy ER, které Vás upozorní na hrozící nebezpečí
Audio ozvučovací systémy, jejichž varovné hlášení Vás upozorní nejen na možnost hrozícího požáru, Vám v Olomouckém kraji zajistí společnost FELOMA s.r.o.
Jeřábnické práce, manipulace s těžkými břemeny, autojeřábnické práce
Spolehlivé jeřábnické služby v rukou profesionálů naleznete u společnosti David Veverka - Jeřábnické práce z Třanovic u Frýdku-Místku. Zemní práce rychle a efektivně.
David Veverka - Jeřábnické práce
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Vzduchotechnika, dodávka, montáž a revize klimatizace
Vzduchotechnika, klimatizační jednotky, rozvod tepla a chladu, otop budov, na dodávku, montáž a revize jednotek a elementů se specializuje ENKO KLIMA s.r.o., okres Praha-západ.
Modernizace a rekonstrukce veřejného osvětlení měst a obcí
Osvětlení ve městech a obcích, modernizace, rekonstrukce a zlepšení technického stavu a funkčnosti veřejného osvětlení realizuje společnost ELTODO OSVĚTLENÍ, s.r.o., Praha.
Rozvaděčové svítilny – LED svítilny se snadnou montáží
Ideální světelné podmínky ve skříních rozvaděčů zajistí rozvaděčové LED svítilny, které nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Studujte u nás na Střední škole zemědělské a vyšší odborné škole
Studujte denně ale i dálkově na naší odborné škole v Chrudimi - Střední zemědělská škola a vyšší odborná škola Vám poskytne velmi dobré vědomosti pro své budoucí povolání
Zahradní technika Ústí nad Labem
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí široký sortiment zahradní techniky, ručních i motorových postřikovačů a rosičů.
Přestavba automobilů pro tělesně postižené
Přestavbu automobilu pro ruční ovládání při zachování původní konstrukce a klasického řazení nabízí společnost Meta Plzeň s.r.o.
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Bourací a demoliční práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která provede bourací a demoliční práce ve Strakonicích a okolí? Na firmu pana Václava Kotlíka FABAK se můžete spolehnout.
Vychutnejte si jízdu v extrému s novým Volkswagnem Polo R Supercar
Pro jedinečnou a nezapomenutelnou jízdu v extrému představuje společnost INTERMOBIL s.r.o., se sídlem ve Znojmě, nový Volkswagen Polo R Supercar.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Vývoj výrobků rychle pomocí 3D tiskárny
Při vývoji výrobků využívá společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy moderních a progresivních metod včetně 3D tiskárny, což vede k větší efektivitě díky úsporám času.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Recyklované plastové palisády Lázně Bohdaneč - palisády z kvalitního materiálu Traplast
K oddělení dvou rozlišných míst na pozemku Vám poslouží kvalitní palisády z materiálu Traplast - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč
Perspektivní koně do sportu – prodej
Chcete se věnovat jezdectví naplno? Rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí k prodeji perspektivní sportovní koně s prověřeným původem.
Sleva na originální náhradní díly ŠKODA pro vozy starší 4 let
Slevu na originální náhradní díly pro vozy značky ŠKODA starších 4 let získáte u vašeho autorizovaného prodejce vozidel ŠKODA v Třebíči – Horácké autodružstvo Třebíč.