Aktuální microsite

Volně prodejně homeopatika - bohatý lékárenský sortiment levně
Volně prodejně homeopatika nakoupíte u lékarny POLIKLINIKA s.r.o., která se zaměřuje na prodej farmaceutických výrobků. Nabízíme bohatý lékárenský sortiment za příznivé ceny.
Stavební práce na klíč Hradec Králové – nové stavby, rekonstrukce, zateplování
Poskytujeme ucelené stavební práce na klíč, dále elektromontážní práce, elektrorevize a zemní práce - Stavební firma BASNO, spol. s r.o. Hradec Králové
Tlakové spínače
Kvalitní tlakové spínače kompaktního tvaru a univerzálního použití pracují bez ohledu na umístění a poloze a nabízí je společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Dřevěná EURO okna - přírodní dřevěný materiál, moderní design a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná EURO okna od třebíčské firmy BOHEMIO CZ s.r.o. jsou vhodná téměř do každých prostor. Okna jsou moderního a příjemného vzhledu a disponují dobrými tepelněizolačními vlastnostmi.
CNC obrábění, frézování  na stroji 3 osé obráběcí centrum Tekwell a 5 ti osé DYNAMIC
CNC obrábění na strojích provádí firma FORKLIM s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti s prací na tříosé obráběcím centrum Tekwell i pětiosém centru DYNAMIC.
Obrábění Nová Paka -  ručně manipulovatelných dílců
Provádíme obrábění ručně manipulovatelných dílců – ruční obrábění zahrnuje dělení materiálu, soustružení, frézování, vrtání nebo broušení - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Pohřební služba Česká Třebová - rozloučení ve vlastních obřadních síních
Všem kdo prožívají to nejsmutnější období v životě nabízíme rozloučení ve vlastních obřadních síních v Ústí nad Orlicí, České Třebové i všech dalších obřadních síních po celé ČR.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Kvalitní elektrokola vhodná pro dlouhé tratě i do náročných terénů
Prodejem kvalitních značkových elektrokol, která mají dlouhou životnost baterie a zvládnou i ty nejstrmější kopce bez námahy, se zabývá společnost TWINSPORT se sídlem na Vysočině.
Úklid firem, bytových domů, domácností, jednorázové i pravidelné úklidy
Komplexní úklidové služby pro firmy, bytové domy, obchody, domácnosti, jednorázové i pravidelné úklidy, mytí oken, podlah, koupelen realizuje Midian - Coral, v.o.s., Praha 6.
Zahradnické, zahrádkářské a hospodářské potřeby, vše pro venkov
Zahrádkářské a hospodářské potřeby, nářadí, hnojiva, substráty, květináče, krmiva, štětky, hadice, kování prodává maloobchod AGROmarket - Patrik Semrád v okrese Hradec Králové.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové - prodej, výroba
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy s.r.o., která působí ve Zlínském kraji a nabízí krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové a spoustu dalších.
30% sleva na gelové nehty, akce do konce dubna - nehtové studio
Využijte akci, kterou připravilo Nehtové studio Nails Karina Kroměříž. Do konce měsíce dubna je platná 30% sleva na gelové nehty. Přijít můžete i bez objednání.
Prodloužená záruka na ojeté osobní automobily
V případě nečekané poruchy Vašeho vozidla poskytuje Autocentrum Pohořelice výhodnou prodlouženou záruku DEFEND Car Protect na ojeté osobní automobily.
Obec Kovčín v okrese Klatovy, s kruhovou návsí a kapličkou sv. Jana Nepomuckého
Obec Kovčín je tradiční vesnice s kruhovou návsí, uprostřed které stojí zachovalá kaplička zasvěcena sv. Janu Nepomuckému.
Obec Kovčín s blízkým Kovčínským rybníkem, největším v západních Čechách
Obec Kovčín je malebná vesnice v Plzeňském kraji, obklopena hustými lesy, zelenými loukami, kterými protéká Kovčínský a Myslivský potok.
Cvičení na trampolínkách - pravidelné skupinové lekce Jumping
Pravidelné skupinové lekce Jumping, tedy cvičení na trampolínkách realizuje Sportcentrum Maty Zlín nabízející široké spektrum různých cvičení, ze kterých si vybere opravdu každý.
Tiskové služby - tisk reklamních letáků, vizitek i katalogů
Oslovte široké spektrum klientů. Tisk reklamních letáků, vizitek i katalogů a další tiskové služby zajistí v Brně firma K + L, spol. s r.o.. Oslovte své klienty pomocí reklamních letáků!
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Citroën SpaceTourer s posuvnými dveřmi - prostorný rodinný vůz, možnost testovací jízdy
Máte velkou rodinu? Pak vsaďte na tento vůz se špičkovými vlastnostmi, který Vás nadchne nejen designem, ale hlavně prostorem a funkčnosti. Přijďte si pro tento vůz do Zlína ke společnosti UNICARS.
Řízení teplárenských soustav Liberec - nabízíme komplexní dodávky na klíč
Poskytuje služby v teplárenství na mnoha úrovních od dispečerských systémů přes měřiče tepla po velké výměníkové stanice - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Reklamní předměty Praha – originální a vkusné, s potiskem i bez potisku
Lámete si hlavu, čím obdarujete své klienty? Bohatou nabídku originálních reklamních předmětů s možností potisku naleznete v katalogu reklamní agentury ALIVE, s.r.o. se sídlem v Praze – Ruzyni.
Solární inteligentní lavičky Praha – rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv venku
Solární inteligentní lavičky, to je snadno přemístitelný městský mobiliář od společnosti HAGS Praha s.r.o., který umožní rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv, a to dokonce i v noci.
Temperování a přitápění místností s teplovzdušnými solárními panely pro příjemný domov
Teplovzdušné solární panely SolarVenti Vám pomůžou s větráváním, odvlhčováním a plísněmi a v neposlední řadě s přitápěním a vytápěním domu, které Vám sníží energetickou náročnost.
Kovové, reklamní, originální odznaky s reliéfem - barvené, patinované
Společnost Zinako s.r.o. se ve Valašském Meziříčí zabývá výrobou originálních, reklamních kovových odznaků s reliéfem, barevné i patinované a to použitím moderních technologií.
Pizzérie, rozvoz v Plzni zdarma, pizza, gyros, těstoviny, saláty, bezmasá jídla
Pizza, gyros, těstoviny, saláty, ryby, minutky, bezmasá jídla a nápoje v podniku Pizza Májovka Patrik Indrák, Plzeň. Zajišťujeme rozvoz jídel v Plzni zdarma denně.
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.