Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Vinný sklep s ubytováním jižní Morava
Degustací vína ve vinném sklípku včetně ubytování na jižní Moravě pokskytuje Vinařství Herůfek ze zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Odpočinkový pobytový balíček na dvě noci v penzionu s bazénem a vinným sklípkem
Neváhejte a rezervujte si svůj odpočinkový pobytový balíček ještě dnes. Penzion Zaječák vás očekává, aby vám poskytl nezapomenutelný zážitek plný relaxace, pohody a nejlepších moravských vín.
Penzion, restaurace Zaječák Ubytování v Zaječí
Zakupte voucher na ubytování na vrcholu Lysé hory v krásné horské chatě Emila Zátopka
Chata Emil Zátopek-Maraton na vrcholu Lysé Hory v Beskydech je ideálním místem pro klidnou dovolenou i pro aktivní sportovce. Zakupte u nás finanční voucher a obdarujte své blízké příjemným zážitkem.
Chata Emil Zátopek - Maraton ubytování Lysá Hora Beskydy
Wellness centrum s masážemi v Dolních Věstonicích- pobytové balíčky v hotelu
Relax a odpočinek si vychutnáte v Rodinném wellness hotelu U Langrů v Dolních Věstonicích. Poskytujeme výhodné pobytové balíčky se vstupem do našeho wellness centra s masážemi.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vyhlášená restaurace na Moravě Vás zve na gastro zážitek
Hotel Holzberg v Jeseníkách Vás zve do své vyhlášené restaurace. Můžete si pochutnat na tradiční české kuchyni i na vynikajících zvěřinových specialitách. Gurmánský zážitek právě pro Vás.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Jehněčí hody a aprílový košt vín v penzionu na jižní Moravě
V penzionu Siesta ve Valticích potěšíte své chuťové pohárky nejen dobrým vínem, ale také vynikajícím jídlem. Penzion si pro své hosty připravil jehněčí hody s aprílovým koštem vín.
Penzion Siesta
Moderní ubytování na křižovatce cyklostezek - kouzelné místo mezi vinohrady na jižní Moravě
Moderní ubytování na křižovatce cyklostezek v kouzelném prostředí mezi vinohrady na Jižní Moravě s možností navštívení malebného Mikulova poskytují komfortní apartmány Mušlovských vinohradů.
Mušlovské vinohrady Luxusní ubytování pod Pálavou
Ubytování na hotelu Kraví hora Bořetice**** mezi vinicemi na jižní Moravě
Hotel Kraví Hora Bořetice**** představuje luxusní ubytování v maximálně komfortním hotelu uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pobyt v penzionu v prostorných pokojích s TV, Wifi a satelitními programy
Užijte si se svou rodinou nebo přáteli pobyt v prostorných pokojích Pensionu Kiwi v Mikulově. Hosté mají na každém pokoji televizi se satelitními programy a Wifi připojení zdarma.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Dovolená na jižní Moravě s komfortním ubytováním přímo ve vinařství
Dovolená na jižní Moravě s ubytováním ve Vinařství Fůkalovi je skvělá volba pro ty, kteří chtějí poznat krásy a kouzlo kraje. Rezervujte si svůj pobyt ještě dnes a těšte se na nezapomenutelný zážitek.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Turistické i obchodní vízum do Vietnamu – kompletní vízový servis s rychlou dobou vyřízení
Na zajištění turistických i obchodních víz do Vietnamu a kompletní vízový servis s rychlou dobou vyřízení provádí specialisté ze společnosti Agnesa Bohemia s.r.o. z Prahy.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Pořádání akcí a oslav s vínem a útulným ubytováním – malebná krajina nedaleko Mikulova
Na pořádání akcí a zajišťování oslav a svateb s výborným vínem a útulným ubytováním v malebné krajině nedaleko Mikulova se zaměřuje nově zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Prohlídka vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín
Navštivte vinný sklípek s bohatou historií, kde degustoval víno i T.G. Masaryk – na prohlídku vinných sklepů a historického prezentačního sklepa s archivem vín Vás srdečně zve první vinařská.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Penzion s kuchyňkou, posezením na terase s výhledem na zámek a Svatý Kopeček Mikulov
V Pensionu Markéta v Mikulově si můžete vychutnat snídani, oběd či večeři na jídelní terase s výhledem na zámek a Svatý Kopeček. Součástí penzionu je i plně vybavení kuchyně k přípravě pokrmů.
Jiří Šída Pension Markéta
Vyhledávací portál s ubytováním napříč celou ČR v hotelech, penzionech, apartmánech, chatách a chalupách
Širokou škálu ubytovacích zařízení napříč celou ČR najdete na ubytovacím portálu eUbytko. Pomůžeme Vám najít nejlepší ubytování pro Vaši dovolenou v hotelech, penzionech, apartmánech i chalupách.
eUbytko Ubytovací portál
Pobytové balíčky s degustací vína a polopenzí ve vinařském kraji
Vinařské pobytové balíčky nejen pro dvě osoby ve vinařském kraji poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Zajišťujeme vinařský a degustační pobyt se snídaní nebo polopenzí.
Penzion Rendez vous
Příjemné ubytování ve Valticích, komfortní pokoje, vinný sklep, snídaně a večeře na terase
Příjemné ubytování v Penzionu Moravský sommelier Valtice na Jižní Moravě. Relaxace v komfortních pokojích, soukromé parkoviště, vinný sklep i možnost snídaně či večeře na venkovní terase.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Rodinná dovolená a výlety v okolí Mikulova – útulné ubytování nejen pro rodiny s dětmi
Útulné ubytování nejen pro rodiny s dětmi je v Restauraci a penzionu Praha, které je ideálním místem pro rodinnou dovolenou s mnoha možnostmi pro výlety v okolí Mikulova.
Restaurace a penzion Praha s.r.o. Vinařská oblast Dolní Dunajovice
Komfortní penzion, apartmány pro rodiny s dětmi s dětským hřištěm
Penzion U Fousáče poskytuje zábavu a relaxaci pro celou rodinu. Poskytuje širokou škálu ubytovacích možností, které uspokojí potřeby každé rodiny.
Penzion U Fousáče
Firemní akce a večírky včetně rautů s možností zahrát si bowling, rezervace salónku
Bowling Sky v Ostravě - Porubě je skvělým místem pro firemní akce, večírky a zábavu. Rezervujte si salónek, objednejte si raut a zahrajte si bowling právě u nás.
BOWLING SKY s.r.o.
Levné ubytování pro turisty a cyklisty v penzionu v centru Břeclavi
Penzion-kavárna-badminton U Splavu zajišťuje příjemné a zároveň cenově příznivé ubytování pro turisty a cyklisty v centru Břeclavi.
Pohodlné ubytování a česká kuchyně v centru města Jeseník
Užijte si nezapomenutelný pobyt v Hotelu Praděd Jeseník, kde vás čekají útulné pokoje, tradiční české pochoutky a nekonečné možnosti pro odpočinek i dobrodružství v centru města Jeseník.
Ubytování ve vinařské obci u Mikulova – ideální místo pro milovníky vína i přírody
Komfortní ubytování ve vinařské obci u Mikulova v Dolních Dunajovicích je možné si rezervovat v Restauraci a penzionu Praha, které je ideálním místem pro milovníky vína i přírody.
Restaurace a penzion Praha s.r.o. Vinařská oblast Dolní Dunajovice
Rodinný Penzion a Villa Kiwi v Mikulově u Pálavy – luxusní ubytování pro celou rodinu
Luxusní ubytování pro celou rodinu během rodinné dovolené na Pálavě zajišťuje Pension a Villa Kiwi v Mikulově. Vychutnejte si společné chvíle s rodinou v moderních apartmánech a prostorných pokojích.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić