Kongresová a firemní turistika patří k trendům moderní doby a těší se vysoké oblibě. Dopřejte svým zaměstnancům a obchodním partnerům nejen vyhovující prostředí pro různá školení, teambuildingové a další firemní akce, ale také vhodné ubytování, sportovní a jiné pohybové aktivity či wellness a kromě pracovních povinností i chvíle relaxace.

Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Salónek pro firemní večírky, oslavy, svatební, smuteční hostiny - možnost ubytování v motorestu
V Motorestu Štěpán Uherský Brod je k dispozici klimatizovaný salonek pro firemní večírky, různé oslavy, svatební i smuteční hostiny. Hosté si mohou domluvit ubytování přímo v motorestu.
Pořádání firemních akcí Praha - oslavy v hotelu a restauraci PRATOL
Zajistíme Vám nerušenou firemní akci v našem hotelovém a restauračním komplexu PRATOL*** v Praze.
Firemní akce, konference i vánoční večírky poblíž Prahy - Říčany
Hledáte ideální prostředí, kde uspořádat firemní akci či přímo vánoční večírek?
Kongres Hotel Jezerka
Kongres Hotelu Jezerka u Pardubic nabízí příjemné ubytování a prostory pro konference nebo školení s kapacitou až 382 osob včetně možností volnočasového vyžití.
Firemní vánoční večírek Praha - užijte si oslavu s kolegy z práce
Užijte si firemní vánoční večírek s Vašimi pracovními kolegy v našem pražském tříhvězdičkovém hotelu PRATOL.
Konference, jednání, firemní školení a prezentace včetně cateringu až pro 250 hostů
Private Luxury Apartments s.r.o. Frymburk nabízí pro pořádání konferencí, jednání, firemních školení a prezentací elegantní bezbariérové prostory včetně zajištění audiovizuální techniky a cateringu.
Firemní akce pořádané v kongresové centrum s bowlingem
Firemní akce pořádané v kongresovém centru s bowlingem, školení, kongresy, semináře, kongresové sály to vše v Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Prožijte firemní akci v příjemném prostředí zábavního centra A-SPORT
Uspořádejte si firemní akci u bowlingového nebo ricochetového zápasu v prvotřídním zábavním centru - A-SPORT Hradec Králové
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Nabídka pro firemní klientelu - výhodné ubytování v hotelu Roosevelt
Hledáte pro své firemní klienty a návštěvy komfortní ubytování v Litoměřicích? Pak budete jistě spokojeni s nabídkou služeb hotelu Roosevelt.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Firemní akce, semináře, konference v hotelu - pronájem hotelového sálu, salónku
Hotel FIT Přerov má k dispozici prostory pro semináře, konference, firemní akce. Poskytujeme pronájem hotelového sálu s moderní technikou, či salónku pro menší akce.
Kongresy a školení Pardubice - kombinace práce a aktivního odpočinku i relaxace
Potřebujete uspořádat kongres či školení v okolí Pardubic. Obraťte se na Hotel JEZERKA s.r.o., kde můžete spojit pracovní činnost, aktivní odpočinek i relaxace.
Kongres Hotel Jezerka - ubytování, wellness, kongresové prostory, krásné okolí
Pohodlné ubytování v krásném okolí s možností mnoha volnočasových aktivit, velkolepě řešené spa a wellness, kongresové prostory pro firemní akce a mnohem více nabízí hostům Kongres Hotel Jezerka.
Ubytování pro firmy - teambuilding, workshopy  firemní akce v hotelu
V Hotelu Všemina u Zlína poskytujeme velmi často ubytování pro firmy. Součástí hotelu jsou 4 konferenční sály s audiovizuální technikou, pořádáme firemní akce, oslavy i workshopy a teambuilding.
Konferenční salónky, prostory, ubytování - hotel Pratol Říčany u Prahy
Přijeďte odpočívat anebo i pracovat či přednášet a školit se do hotelu Pratol Říčany, který se nachází na jihovýchodním okraji Prahy v městečku Říčany.
Speciální Betony 2017 - XIV. konference se zahraniční účastí - 10. - 11. října 2017 – pod záštitou ČVUT
XIV. konferenci se zahraniční účastí na téma Speciální Betony 2017 pořádá ve dnech 10. – 11. října 2017 pořádá pod záštitou rektora ČVUT společnost SEKURKON, s.r.o.
Ubytování, hotel na Šumavě, sauna, turistika, cyklotrasy, lyžování
Ubytování na Šumavě Vám zajistí Hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o.. Můžete zde provozovat spoustu aktivit jako je turistika, cykloturistika, lyžování, návštěva sauny či lanového centra.
Ubytování, hotel v Pardubicích, pronájem salonků s konferenční technikou
Ubytování v Pardubicích, pronájem salonků pro pořádání školení a seminářů vybavených konferenční technikou, bezplatné parkování Vám zajistí Hotel TRIM s.r.o..
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Kompletní servis pro konference a společenské události Praha
O velké konferenční události a další podobné společenské akce se může postarat firma SAN SERVICE, s.r.o. se svým kompletním servisem.
Hotel Všemina připravil zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy
ActivityPark Hotel Všemina najdete pár minut jízdy od města Zlín. Připravujeme po celý rok zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy a zpříjemníme Vám pobyt výběrem mnoha aktivit.
Školící středisko Šlovice - nabídka ubytování - pořádání svatebních hostin a firemních večírků
Školící středisko Šlovice nabízí ubytovací služby a možnost školení, pořádání svateb, rautů, firemních večírků nebo soukromých oslav. Cateringové služby jsou samozřejmostí.
Firemní školení, kongresy - wellness hotel, ubytování
Pokud hledáte vhodné místo pro pořádání firemních školení a kongresů s ubytováním a stravováním, pak se obraťte na wellness hotel Tři Věžičky v Jihlavě.