Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Pobytové balíčky s degustací vína a polopenzí ve vinařském kraji
Vinařské pobytové balíčky nejen pro dvě osoby ve vinařském kraji poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Zajišťujeme vinařský a degustační pobyt se snídaní nebo polopenzí.
Penzion Rendez vous
Příjemné ubytování ve Valticích, komfortní pokoje, vinný sklep, snídaně a večeře na terase
Příjemné ubytování v Penzionu Moravský sommelier Valtice na Jižní Moravě. Relaxace v komfortních pokojích, soukromé parkoviště, vinný sklep i možnost snídaně či večeře na venkovní terase.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Rodinná dovolená a výlety v okolí Mikulova – útulné ubytování nejen pro rodiny s dětmi
Útulné ubytování nejen pro rodiny s dětmi je v Restauraci a penzionu Praha, které je ideálním místem pro rodinnou dovolenou s mnoha možnostmi pro výlety v okolí Mikulova.
Restaurace a penzion Praha s.r.o. Vinařská oblast Dolní Dunajovice
Komfortní penzion, apartmány pro rodiny s dětmi s dětským hřištěm
Penzion U Fousáče poskytuje zábavu a relaxaci pro celou rodinu. Poskytuje širokou škálu ubytovacích možností, které uspokojí potřeby každé rodiny.
Penzion U Fousáče
Levné ubytování pro turisty a cyklisty v penzionu v centru Břeclavi
Penzion-kavárna-badminton U Splavu zajišťuje příjemné a zároveň cenově příznivé ubytování pro turisty a cyklisty v centru Břeclavi.
Pohodlné ubytování a česká kuchyně v centru města Jeseník
Užijte si nezapomenutelný pobyt v Hotelu Praděd Jeseník, kde vás čekají útulné pokoje, tradiční české pochoutky a nekonečné možnosti pro odpočinek i dobrodružství v centru města Jeseník.
Ubytování ve vinařské obci u Mikulova – ideální místo pro milovníky vína i přírody
Komfortní ubytování ve vinařské obci u Mikulova v Dolních Dunajovicích je možné si rezervovat v Restauraci a penzionu Praha, které je ideálním místem pro milovníky vína i přírody.
Restaurace a penzion Praha s.r.o. Vinařská oblast Dolní Dunajovice
Rodinný Penzion a Villa Kiwi v Mikulově u Pálavy – luxusní ubytování pro celou rodinu
Luxusní ubytování pro celou rodinu během rodinné dovolené na Pálavě zajišťuje Pension a Villa Kiwi v Mikulově. Vychutnejte si společné chvíle s rodinou v moderních apartmánech a prostorných pokojích.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Relaxační pobyt v hotelu s wellness centrem – masáže, vířivka, finská sauna, skotská sprcha
Privátní wellness, luxusní ubytování , masáže, finská sauna, vířivka a mnohé další – dopřejte si klid a odpočine v rámci pobytu v Hotelu AVANTI s vlastním wellness centrem v centru Brna.
Hotel AVANTI****
Degustace vína formou večerního tréninkového kempu s ubytováním
Degustaci vína formou večerního tréninkového kempu organizuje na jižní Moravě vinařství Petr Bíza v Čejkovicích. Pro účastníky degustace navíc zajistíme i ubytování v našem penzionu.
Vinařství Petr Bíza
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína vám poskytne Hotel Kraví hora Bořetice****. Vína vybíráme se zkušeným sommelierem přímo u zdejších vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Výhodné ubytování a wellness pobyty – dovolená snů za přijatelné ceny
V České republice je mnoho skvělých míst, kde si můžete užít vysněnou dovolenou nebo wellness pobyt. Pokud hledáte výhodné ubytování nebo relaxační pobyt, navštivte vyhledávací portál eUbytko.cz.
eUbytko Ubytovací portál
Ubytování pro cyklosturisty v penzionu s úschovnou kol
Penzion-kavárna-badminton U Splavu poskytuje pro cykloturisty komfortní ubytování v centru Břeclavi s možností uložení jízdních kol do úschovny.
Ubytování v apartmánech s letní zahradou a vlastním vinným sklípkem v srdci Slovácka
Pokud hledáte ubytování přímo v centru Slovácka, zarezervujte si některý z apartmánů Penzionu Petrov, jehož součástí je i letní zahrada nebo možnost degustace ve vlastním vinném sklípku.
Penzion Petrov
Firemní akce, školení, teambuildingy s ubytováním včetně občerstvení a teambuildingových aktivit
O účastníky firemních akcí, teambuildingů a školení se postará Penzion Siesta ve Valticích. Zajistíme ubytování, stravu, coffebreaky, ale i teambuildingové aktivity.
Penzion Siesta
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodinné dovolené
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodiny s dětmi, ale také milovníky cyklistiky a dobrého vína, poskytuje rodinné vinařství Víno Fabián
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
Ubytování u Mikulova se stylovou restaurací – bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín
Ubytování u Mikulova s restaurací vařící moderní i klasickou kuchyni, která má bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín, poskytuje zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Hotel Kristian v Kubově Huti: Váš letní únik přímo u pralesa Boubín
Užijte si letní odpočinek na Šumavě v Hotelu Kristian, kde všechny pokoje vynikají masivním nábytkem z místních lesů.
Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Penzion v centru Kroměříže - ubytování pro rodiny, páry, turisty
Penzion Menšík najdete v centru Kroměříže, nedávno prošel rekonstrukcí a máme připraveny útulné pokoje. Ubytování je útulné, dostupné pro rodiny, páry i turisty.
Penzion s prostory pro konání firemních akcí včetně ubytování
Ideálním místem pro konání firemních akcí včetně sportovního vyžití s ubytováním pro všechny zúčastněné je Penzion-kavárna-badminton U Splavu v Břeclavi.
Komfortní a stylové ubytování v moderních apartmánech v klidné části Mikulova
Komfortní a stylové ubytování v klidné části města Mikulov poskytuje Vila Kiwi. Ubytujte se v našich moderně zařízených apartmánech až pro pět osob s vlastní kuchyňkou.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Ubytovna Jezerka poskytne levné ubytování pro cyklisty, turisty, řemeslníky - krátkodobě i dlouhodobě
Penzion Jezerka najdete v Otrokovicích, nedaleko Zlína. Nyní funguje v režimu jako ubytovna, poskytuje pro skupiny turistů, cyklistů či řemeslníků útulné, ale levné ubytování.
Kongresový hotel jižní Morava, ubytování Bořetice, konferenční hotel
Krásné a komfortní ubytování na jižní Moravě s prostory k pořádání kongresů, školení a seminářů nabízí hotel Kraví hora Bořetice. Kongresové a konferenční prostory jsou vhodné i na rodinné oslavy.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Komfortní ubytování pro skupinové, firemní akce, konference - prostory pro školení
Hotel AVANTI v Brně je skvělé místo pro školení, skupinové, firemní akce a konference. Nabízí komfortní ubytování a konferenční prostory za skvělé ceny.
Hotel AVANTI****