WALTER CZ s.r.o.

Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Autorizovaný záruční servis a opravy elektrického nářadí značky DeWALT  s dopravou zdarma
Profesionální záruční servis a opravy elektrického nářadí DeWALT provádí autorizovaný servis KRES DeWALT z Krnova. Po provedení diagnostiky nebo opravy bude balík dodán zpět zcela zdarma.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Zdící kámen pro plotové, opěrné či samostatně stojící zídky – perfektní využití kvalitního kocbeřského pískovce
Zdící a stavební kameny pro plotové, opěrné nebo samostatně stojící zídky, které jsou produktem kvalitního kocbeřského pískovce prodává společnost KOKAM s. r. o. z Trutnova.
K O K A M s. r. o. Královedvorský pískovec
Odsavače par, digestoře vestavné, komínové - prodej, eshop
V eshopu firmy Ventilátory Zlín najdete velký výběr digestoří. Vybrat si můžete podskříňkové odsavače par, digestoře komínové i vestavné. Pro klienty z regionu Zlínský kraj je prodejna Zlín-Lužkovice.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Kvalitní antibakteriální matrace v akci 1+1 zdarma!
Nábytek KAFKA & ŠUBA ze Znojma Vám dodá matraci Řešeto v akci 1+1! Zakupte 1 a dostanete druhou zcela zdarma. Výhodná koupě pěnové matrace pro Váš kvalitní spánek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Parapety a sítě pro Vaše okna od zkušeného týmu
Společnost BT Haus ze Znojma dodává doplňky jako jsou vnitřní, venkovní parapety a sítě do oken. V nabídce máme širokou škálu parapetů a sítí do oken v různých kvalitativních třídách a odstínech.
BT HAUS s.r.o.
Oplocení staveb, oddělení od chodců, svodidla, zábrany - dopravní zařízení
Veškeré dopravní zařízení, které slouží k oplocení staveb a jejich oddělení od chodců zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o., která má pro Vás připraveny svodidla, zábrany a další.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Vestavné spotřebiče, kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky Whirlpool, Haier, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung
V Obchodním domě Holešov, v prodejně elektro, pořídíte značkové vestavné spotřebiče Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung i zvýhodněné kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Elektrické, benzínové a AKU nářadí PROCRAFT - kvalitní a spolehlivé hobby nářadí
Firma POROBET sídlící mezi Ostravou a Frýdkem–Místkem, má široký sortiment nářadí značky PROCRAFT cílené na náročnější hobby segment. Zakupte kvalitní a spolehlivé elektrické, benzínové a AKU nářadí.
POROBET GROUP s.r.o. Stavebniny Paskov
Nasvětlovací profily Praha – výroba nasvětlených gravírovaných desek
O efektní a moderní nasvícení pultů barů, recepcí nebo výloh se postarají nasvětlovací profily, které podle Vašeho návrhu vyrobí společnost AAA reklama z Prahy.
Světelná reklama Praha
Návrhy interiérů a kancelářských prostor pro atraktivní a příjemné prostředí
Chcete vytvořit atraktivní a příjemné prostředí u vás doma, v kanceláři nebo jen chcete změnu? Projekční atelier ZUZI v Olomouci vám s tím pomůže.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Zakázková výroba kuchyní na míru včetně spotřebičů - návrh 3D vizualizace
Zakázkovou výrobu kuchyní na míru provádí v Ostravě TP Interier Morava. Nechte si zhotovit kuchyň na míru s nadčasovým designem a 3D vizualizací od našeho designéra.
TP interier morava s.r.o. Výroba nábytku Ostrava
Prodej sadby hub - pěstování hřibů, bedel, kozáků, křemenáčů a čirůvek na zahradě
Společnost Drago spol.s r.o. prodává sadby různých hub ve Zlíně, Uherském Hradišti, Přerově a Olomouci. Vypěstujte si bedle, kozáky, křemenáče, lišky, rezce nebo čirůvky na vlastní zahradě.
Drago spol.s r.o.
Pískovcová dlažba z českého královedvorského pískovce – zpracování a výroba štípané a řezané dlažby
Na zpracování a těžbu královedvorského pískovce a výrobu pískovcové řezané nebo štípané dlažby s bohatým uplatněním se zaměřují profesionálové z kamenolomu KOKAM s. r. o. v Kocbeřích.
K O K A M s. r. o. Královedvorský pískovec
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Dřevěné fasádní obklady z modřínu a smrku typu Rhombus - dlouhá životnost a kvalita
Firma Sudolský z Olomouce se specializuje na dřevovýrobu. Na zakázku Vám zhotoví dřevěné fasádní obklady z modřínu a smrku typu Rhombus. Očekávejte kvalitní zpracování, vysokou tepelnou izolaci!
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Caparol Clean Concept - dlouhodobě čisté fasády se zárukou až 12 let
Špičkovou ochranu proti znečištění a usazování nečistot přináší fasádní barvy Caparol Clean Concept, které prodává v okolí Opavy ABC barvy s.r.o. Garantujeme dlouhodobou čistotu fasády až 12 let.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Záruční servis nářadí DeWALT – profesionální práce a opravy nejen pro oblast Opavy a Bruntálu
Záruční servis různého nářadí a sekaček profesionální značky DeWALT provádí nejen pro okolí Opavy a Bruntálu autorizovaný servis KRES DeWALT včetně zajištění dodávky náhradních dílů.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím - prodej  techniky Vari, Agzat
Špičkovou techniku Vari, Agzat prodává v okolí Přerova a Prostějova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Dodáváme různé zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Ostření pilových řetězů – brousící vodítka pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů
Na ostření pilových řetězů pomocí brousících vodítek, které se dodávají samostatně nebo v sadách pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Oplocení domů, sportovišť, areálů pletivovým plotem z poplastovaného nebo pozinkovaného pletiva
Kvalitní bezúdržbové pletivové ploty z pozinkovaného nebo poplastovaného pletiva dodává firma Gardenmat Pavel Matiáš. Pletivové oplocení dodáváme i s napínacími dráty a dalším příslušenstvím.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Kamenná prodejna s hliníkovými a dřevěnými žebříky pro profesionální i hobby použití
V kamenné prodejně HROMEK s.r.o. V Hodoníne naleznete široký sortiment dřevěných i hliníkových žebříků. Prodáváme žebříky pro profi i hobby použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.