WALTER CZ s.r.o.

Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Pořiďte si u nás garážová vrata – zaručená kvalita a spokojenost od zkušených dodavatelů
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje garážová vrata. Objednejte si u zkušených dodavatelů kvalitní ať už sekční, křídlová či roletová garážová vrata. Vše pro Vaši bezpečnost s nadčasovým designem.
BT HAUS s.r.o.
Dekorační bílý kámen z mramoru  k zahradním úpravám – oblázky  Bianco Carrara
Dekorační bílý kámen z mramoru pro zahradní úpravy a dekoraci objednávejte na e-shopu palivovedrivi-znojmo.cz. Objednat si zde můžete oblázky Bianco Carrara, které Vám dovezeme přímo k Vám domů.
BOŠ spol. s r.o.
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Krbová kamna od renomovaných výrobců – HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN
Na prodej designových krbových kamen od renomovaných výrobců jako jsou HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar v Prostějově a Olomouckém kraji.
Kominictví Marek Švécar
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Satelitem řízená robotická sekačka LUBA - sekání trávníků bez námahy a bez drátů
Robotická sekačka LUBA, řízená satelitem, je inovativním řešením pro udržování trávníků bez námahy. Firma Lixus Technik z Ostravy nabízí tuto chytrou sekačku, která využívá virtuální ohraničení.
Lixus Technik s.r.o.
Gratulační kytice pro různé příležitosti – skvělý způsob vyjádření poděkování, uznání nebo podpory
Květinová dílna Anděl v Opavě na vaše přání uváže gratulační kytici pro různé příležitosti. Podtrhněte gratulaci k narozeninám, svatbě, promoci nebo jiné události vhodnou gratulační kyticí.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Projekce budov, architektonické a inženýrské služby
Projektové dokumentace pro výstavbu a rekonstrukci obytných budov, firemních, obchodních a průmyslových objektů zhotovuje ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Kvalitní dřevěná okna na míru přímo od výrobce do Vašeho rodinného domu
Lux Window z Hranic u Přerova vyrábí kvalitní dřevěná okna na míru pro rodinné domy. Jako výrobci garantují vysokou kvalitu a možnost výroby na míru. Mají spokojené zákazníky v Olomouci a Prostějově.
Lux Window Petr Kuchař
Vakuově balený červený kratom: nový způsob, jak si užít jemnost a sílu přírody
Nejvyšší kvalitu kratomu nabízí eshop Zelený král. Vakuově balený červený kratom je vyroben pomocí NANO technologii, díky níž je zaručená maximální jemnost, rozpustnost a účinnost. Top kvalita.
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výroba matrace ze studené pěny, PUR pěny i atypických rozměrů s různými potahy - antibakteriální, hypoalergenní, Aloe Vera
Firma VIRGOMAT, výrobce matrací ve Zlínském kraji, se specializuje na výrobu vysoce kvalitních matrací i atypických rozměrů. Můžete volit různé potahy - antibakteriální, hypoalergenní, Aloe Vera.
Olejová lazura Remmers HK pro impregnaci dřevěných pergol a plotů
Dopler Studio je firma specializující se na prodej nátěrových hmot pro ochranu dřevěných pergol a plotů. Olejová lazura Remmers HK nabízí tříúrovňovou ochranu - impregnace, základní a vrchní nátěr.
Dopler Studio Barvy, laky
Stolová deska z masivu ve více provedeních i na míru - komponenty pro designové stoly dub, buk, jasan
Společnost BRENUS s.r.o. z Polešovic u Uherského Hradiště vyrábí i komponenty pro designové stoly z masivu. Jde o stolové desky, jsou ve více provedeních i na míru, dub, buk, jasan...
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních toalet, WC - kompletní servis na sportovní, kulturní akce, festivaly, stavbu
Společnost Alfa Container Rent s.r.o. Zlín se zaměřuje na pronájem kontejnerů, mimo to na krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních toalet, zajistí kompletní servis na venkovní akce, stavbu.
Alfa Container Rent s.r.o. Pronájem kontejnerů - řešení na míru
Stavební, zahradní nářadí, nástroje a manipulační technika - velkoobchod, nákup přes eshop
Pohodlně nakupujte stavební, zahradní nářadí, nástroje nebo manipulační techniku přes eshop firmy ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž. Registrovaným klientům dodáme zboží z velkoobchodu za individuální ceny.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Kvalitní a spolehlivý materiál - matice, vruty a další seženete od Šrouby Klocová
Kvalitní a spolehlivý spojovací materiál pořídíte v Kutné Hoře nebo Kolíně od společnosti Šrouby Klocová - spojovací materiál, která nabízí široký sortiment zboží.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Výroba sedadel pro kina, divadla - komfortní divadelní křesla, kino sedačky
Společnost Kovostal z Jarošova u Uherského Hradiště je výrobcem sedadel pro kina a divadla. Přinášíme luxus, pohodlí a inovace v každém detailu pro divadelní křesla a kino sedačky.
Kovostal, s.r.o. Výrobce sedadel, teleskopických tribun
Pálená střešní krytina – pokládka lehkých keramických tašek od renomovaných výrobců
Na pokládku lehkých keramických tašek od renomovaných výrobců a pálenou střešní krytinu v matném nebo polomatném provedení se zaměřují specialisté ze společnosti STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Vodovodní trubky pro pitnou a užitkovou vodu na míru - snadná instalace, rychlé spoje
Představte si vodovodní potrubí, které je nejen bezpečné a spolehlivé, ale také se snadno instaluje. To vše a mnohem více nabízí společnost LUNA PLAST a.s. s jejich sortimentem vodovodního potrubí.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Údržba trávníku bez námahy s robotickou sekačkou AL-KO
Robotické sekačky AL-KO přinášejí revoluci v péči o zelené plochy. Tyto inteligentní stroje jsou navrženy tak, aby vám ušetřily čas a energii, zatímco váš trávník bude vypadat bezchybně.
Agrozem Opava, s.r.o. Zahradní technika AL-KO
Profesionální příprava nábytkových prvků, CNC obrábění, přesné frézování, formátování a hranění dílců
ZUDO s.r.o. – Mistrovská příprava nábytkových prvků pro váš dokonalý interiér!
ZUDO s.r.o.
Robotické sekačky na trávu AL-KO s odborným zaškolením a servisem po celou dobu životnosti
Nakupujte robotické zahradní sekačky AL-KO ve firmě Agrozem Opava s.r.o. Odborně vás zaškolíme a navíc se postaráme o servis robotické sekačky po celou dobu její životnosti.
Agrozem Opava, s.r.o. Zahradní technika AL-KO