Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Praktický moderní doplněk pro Váš dům – markýzy výsuvné, výklopné, fasádní i volně stojící
Markýzy jsou skvělým moderním doplňkem, který zároveň plní svou funkčnost. U firmy 1A TRADE, S.R.O. v Brně- venkově vybírejte ze čtyř typů markýz – výsuvné, fasádní, výklopné a samostatně stojící.
1A TRADE, s.r.o.
Praktické a originální kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru
Ve firmě Kuchyně Kadlčík víme, jak zrealizovat Vaše představy. Vyrábíme především kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru. Zakázky přijímáme v regionu Uherského Hradiště, Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Výroba nábytku ze spárovky, výroba lepených desek - dveře, skříně, kuchyňské desky
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se zabývá zakázkovou výrobou nábytku ze spárovek. Mezi produkty naleznete kvalitní dveře, skříně, kuchyňské desky i prahy a police.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Servis a opravy domácích spotřebičů – pračky, myčky i sušičky v perfektním stavu
Na servis a opravy domácích spotřebičů, jako jsou pračky, myčky, sušičky prádla a mnoha dalších se specializují odborníci na elektrospotřebiče ze společnosti Elektro Ivičič s.r.o. z Mikulova.
Elektro Ivičič s.r.o. Elektrospotřebiče Mikulov
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Moderní rekuperační jednotky, systémy a příslušenství k rekuperačním jednotkám - eshop i kamenná prodejna
Firma Ventilátory Zlín má kamennou prodejnu pro klienty z regionu Zlínský kraj a provozuje i eshop. Zakoupíte u nás moderní vzduchotechniku, rekuperační jednotky, systémy, klimatizace i příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Látkové rolety - moderní a originální zastínění oken
Pokud hledáte jak moderně a originálně zastínit vaše okna a zároveň chcete vyladit váš interiér, pak jsou efektivním řešením látkové rolety. Ve firmě REGA v Olomouci vám rádi poradí s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Spolehlivý servis žaluzií  - oprava silonu, řetízku a výměna lamel  v žaluziích rychle a efektivně
Pokud máte problém s žaluziemi a potřebujete rychlou opravu, kontaktujte firmu Žaluzie Petr Labaš. Pro klienty z okolí Krnova a Bruntálu zajistíme opravu silonu, řetízku v žaluziích nebo výměnu lamel.
Žaluzie Petr Labaš
Kuchyňské spotřebiče, mlýnky, nože, plastové dózy a další nádobí – kompletní vybavení kuchyní
Spotřebiče značky Isolit Bravo, kuchyňské mlýnky, nože, dózy a další nádobí je možné zakoupit v prodejně Domácí potřeby Domino – Benešov provozovanou společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Benešov
Plastové plotovky - kvalitní a cenově dostupné řešení pro váš plot
Plastové plotovky jsou trvanlivé, estetické a cenově dostupné řešení pro váš plot, které využívají nejen zákazníci v regionech Frýdek-Místek a Ostrava. Objednávejte na eshopu Nejlevnejsiploty.cz.
DIMONT HDX s.r.o. prodej plechů
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Ocelové sloupy veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality
Ocelové sloupy a stožáry veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality, sloupky ručního řízení od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Stylový moderní i klasický nábytek do obývacích pokojů
Vytvořte z vašeho obýváku jedinečný prostor, který bude odrážet váš osobní styl. Pohodlný, stylový a funkční nábytek do obývacího pokoje na zakázku vyrábí KATPET výroba nábytku, s.r.o. z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI - český výrobek, který se vám přizpůsobí
Pořiďte si na svou zahradu či terasu samonosnou bioklimatickou pergolu ARTOSI - český výrobek vyvinutý s důrazem na přesnost, který se vám přizpůsobí od společnosti ISOTRA z Opavy nedaleko Ostravy.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Okenní a dveřní sítě proti hmyzu Praha 4 – ochrana před komáry a jiným otravným hmyzem
Otravný hmyz v bytě nebo domě je pro každého noční můrou. Nemůžete pořádně spát nebo v klidu odpočívat a pokaždé si říkáte proč jsem si už konečně nepořídil ochrannou síť?
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Prodej, svítidla, světelné zdroje, elektroinstalační materiál - e-shop, široký sortiment
Společnost Kanlux s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku Vám nabízí široký sortiment svítidel, světelných zdrojů a elektroinstalačního materiálu, který si můžete prohlédnout na eshopu společnosti.
Kanlux s. r. o.
Průmyslová garážová vrata – nejen pro sklady, haly a autoservisy s každodenním provozem
Na dodávku a montáž průmyslových garážových vrat vhodných nejen pro sklady, haly a autoservisy s každodenním provozem se zaměřují Garážová vrata a žaluzie Mareček v Telči a Jihlavě.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě vyrábí širokou řadu vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří. Mezi výrobky také najdete lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Výroba a montáž plotových systémů Olomouc, Ostrava
Hledáte na Ostravsku, Olomoucku firmu, která Vám vyrobí a namontuje plotový systém dle Vašich představ a požadavků? Neváhejte se obrátit na nás! Používáme vysoce kvalitní a odolné materiály. Na každý plot či kompletní plotový systém poskytujeme 10-ti letou záruku. Naše ploty se snadno montují a splňují veškeré bezpečnostní parametry. Oplotíme ...
Betafence s.r.o.
Široký výběr rozkládacích pohovek a sedacích souprav s možností zakoupení přes e-shop
NABYTEK TPZ s.r.o. má široký výběr rozkládacích sedacích souprav. Pohovky lze objednat přes e-shop nebo na prodejnách ve Znojmě, Třebíči nebo v Dobšicích.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě