Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Kovový odpad, výkup, zpracování šrotu, kovošrot - kompletní služby
Kovošrot TROJEK, a.s. pracuje s kovovým odpadem. Zabývá se výkupem, prodejem a zpracováním kovového odpadu a šrotu. Vykupuje šrot, ocelový odpad, barevné kovy i autobaterie.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výkup a odvoz autovraků a ekologická likvidace vozidel – komplexní služby poskytované odborníky
Výkup a odvoz autovraků, ekologickou likvidaci vozidel, jejich vyřazení z registru a další s tím související služby zajišťují pracovníci firmy Autovrakoviště Šenk z Boskovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Kovošrot - výkup železa, barevných kovů a železného odpadu za skvělé ceny
Navštivte kovošrot OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě, kde od Vás vykoupí železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu za výhodné výkupní ceny.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Kovošrot Valašské Meziříčí - výkup, prodej, sběr a zpracování kovového odpadu
Výkupem, sběrem a kompletním zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou ve Valašském Meziříčí, která poskytuje kvalitní služby i těm největším ocelářským firmám.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
Ekologická likvidace vozidla, vyřazení z evidence a jeho odvoz na vrakoviště
Komplexní služby týkající se odvozu autovraku na vrakoviště, ekologickou likvidaci a zajištění vyřazení vozidla z evidence zajišťují profesionálové ze společnosti Autovrakoviště Šenk z Letovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
ABA-AZA s.r.o.: Váš spolehlivý partner v recyklaci a výkupu v Trutnově
V ABA-AZA s.r.o. přeměňujeme odpad na zdroj: výkup železa, barevných kovů, papíru, autobaterií, ekologická likvidace autovraků a prodej ekologických briket a pelet.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Doklad o ekologické likvidaci vozu Vám umožní vyřazení vozidla z provozu, odhlášení z registru vozidel
Firma Salvage-UH s.r.o. provozuje Autovrakoviště Kunovice - vystaví vám po převzetí vozidla doklad o ekologické likvidaci vozu, je nutný k odhlášení z registru vozidel a vyřazení vozidla z provozu.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Služby separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu
Chcete chránit životní prostředí? Společnost Ekoselect a.s. vám nabízí komplexní služby v oblasti separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu.
Ekoselect a.s.
Biologický odpad-svoz a likvidace bioodpadu v regionu Olomoucký kraj
Firma ROBICONT Chropyně obstará svoz a likvidaci bioodpadu v okrese Přerov, Prostějov. Zajistíme přistavení kontejneru na biologický odpad na domluvené místo.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Drtička kabelů - inovativní řešení pro ekologické zpracování kabelů s Kovošrot Pirkl
Kovošrot Pirkl přináší revoluční metody v oblasti zpracování kabelů, včetně použití moderní drtičky kabelů, která zajišťuje efektivní a ekologickou recyklaci.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Společnost TROJEK, a.s. Vám jako nejvýznamnější tuzemská firma s nejvyšší technickou vybaveností v České republice exkluzivně nabízí výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výkup plastového odpadu - plastový technologický odpad z výroby vykoupíme a zpracujeme
Ve firmě Remiva s.r.o. se zabýváme výkupem plastového odpadu. Vykoupíme a zpracujeme plastový technologický odpad z výroby. Spolupracují s námi firmy převážně z lokality Zlínský, Jihomoravský kraj.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Ekologická likvidace autovraků, nepojízdného vozidla a vystavení potvrzení
FERRUM s.r.o. s provozovnou v Táboře je certifikovanou firmou, která zajistí ekologickou likvidaci nepojízdného vozidla včetně vystavení originálního potvrzení zdarma.
FERRUM s.r.o.
Kovošrot Kolín - výkup, sběr, odvoz a ekologické zpracování kovového odpadu
Sběrem, výkupem, odvozem a ekologickým zpracováním železného, neželezného barevného kovu a dalšího kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou v Kolíně.
Trojek, a.s. Kolín
Lisování, tváření plastů, zpracování plastových odpadů z výroby
Využijte firmu Remiva Chropyně, která má moderní stroje na lisování a tváření plastů a zpracování plastových odpadů z výroby tak vyřeší za Vás.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Vyvýšené záhony z materiálu Traplast™ Vám umožní pěstovat rostliny na balkóně i před domem
Společnost Transform, a.s. z Lázní Bohdaneč se zabývá recyklací plastového odpadu a nabízí pro Vás pěstební kompostéry z materiálu Traplast™.
Výkup kovů a odpadů, kovošrot – bezplatný odvoz či kontejner
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče provozuje kovošrot a provádí likvidaci aut. Vykupujeme kovy jako je železo, hliník, měď, mosaz, ale i kabely, autobaterie nebo katalyzátory. Zdarma kontejner.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Ekologická likvidace a recyklace autovraků - výkup starých a nepojízdných aut
Společnost OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě se zaměřuje na ekologickou likvidaci a recyklaci autovraků, tím přispívá k lepšímu životnímu prostředí. Vykoupíme staré a nepojízdné automobily.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Ekologická likvidace aut a autovraků - výkup starých a nepojízdných aut
Společnost JM - KOVY s.r.o. z Bruntálu se zaměřuje na ekologickou likvidaci aut a autovraků. Vykoupíme staré a nepojízdné automobily.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Sběr druhotných surovin, kovošrot, výkup šrotu, kabelů, elektromotorů
Výkupem, dopravou a zpracováním druhotných surovin, výkupem železa a železného šrotu, kabelů, elektromotorů a mnoho dalšího se zabývá společnost IB - MET s.r.o., v okrese Znojmo.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Ekologická likvidace vozidel bez ohledu na značku - bezplatná, autovrakoviště
Ekologickou likvidaci vozidel v okolí Ostravy, která je navíc bezplatná zajišťuje společnost Trojek a.s. s autovrakovištěm v Ostravě - Mariánských Horách.
Trojek, a.s. Ostrava - Mariánské Hory
Kontejnery ke třídění kovového odpadu  jako jsou plechovky, konzervy a další - EKO-KOM a.s.
Společnost EKO-KOM a.s. se zabývá tříděním a recyklací odpadu, mezi nějž patří i třídění kovového odpadu do šedých kontejnerů určených pro kov.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Bezhotovostní výkup železa, sběr, svoz a zpracování kovového odpadu, kovošrot
Specialistou na zpracování, sběr a svoz kovového odpadu, na výkup železa a kovošrotu je společnost Centromat s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné.
Ekologická likvidace autovraků - snadno, rychle a bez starostí
Ve společnosti HULMAN - kovošrot s.r.o. v Pohořelicích se postarají o ekologickou likvidaci Vašeho autovraku snadno, bez zbytečného čekání a ještě Vám za něj zaplatí.
HULMAN - kovošrot s.r.o.