Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

NUANCE svatební dům Praha, půjčovna a prodej svatebních šatů PRONOVIAS, pánské obleky
Nové kolekce 2021 svatebních, společenských a maturitních luxusních šatů PRONOVIAS, NICOLE MILANO, ROSA CLARÁ, a pánských obleků WILVORST, jsou skladem!
Svatební salon Maanba Karviná, svatební šaty, pánské obleky, opravna oděvů, objednání kytice
Svatební salon Maanba z Karviné nabízí velký výběr nejen svatebních a společenských šatů, ale také pánských obleků a šatů pro družičky.
Pohřební služba Petr Šimek Mnichovo Hradiště, poslední rozloučení se zesnulým, převozy zesnulých
V naší malé rodinné firmě s hlubokým respektem k Vašemu smutku zařídíme vše potřebné k důstojnému rozloučení.
Pohřební služba Všetečka, kamenictví Příbram, převoz zesnulých zajišťujeme 24h, tisk parte
Pohřební služba Všetečka, kamenictví Příbram, převoz zesnulých zajišťujeme 24h, tisk parte u Vás doma, zařídíme Vám poslední rozloučení v obřadní síni nebo v kostele.
Pohřební ústav Dvůr Králové nad Labem, smuteční rozloučení, pohřby dobovým kočárem s koňmi
Náš pohřební ústav je připraven Vám plně pomoci v těžké životní situaci jako je odchod blízké osoby.
Nadčasový ekologický výrobek - papírové rakve v klasickém designu dřeva
Nadčasový ekologický výrobek představuje společnost KOMES, spol. s r.o. z Prahy. Jedná se o papírové rakve, které jsou na pohled k nerozeznání od dřevěných, jsou však levnější a produkují méně spalin.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Pohřební ústav Trutnov, kompletní pohřební služby, převozy zesnulých, smuteční oznámení, rakve
Pohřební ústav Trutnov, kompletní pohřební služby, převozy zesnulých, smuteční oznámení, výběr rakví, květinové výzdoby, urny, NON STOP pohotovost pohřební služby.
Pohřební služba - smuteční obřady, pohřby, kremace
Pohřební služba MARIE nabízí komplexní pohřebnické služby v okrese Opava, která poskytne smuteční obřady, pohřby a kremace.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Pohřební ústav Pospa zajistí i ekonomický pohřeb, bez obřadu
Společnost Pospa je pohřební ústav pro klientelu z regionu Uherský Brod. Zajistíme pohřeb se smutečním rozloučením i ekonomický pohřeb či zpopelnění bez obřadu.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Pohřební služba, kancelář Trutnov, pohřebnictví, kremace, převozy zesnulých i ze zahraničí
Chcete důstojně pohřbít Vaše zemřelé. Pomůžeme Vám nejen s pohřbem či kremací, ale zajistíme i smuteční obřady, tisk smutečních oznámení, kamenické práce i rozptyl popela.
Zajištění smutečního obřadu včetně smutečního oznámení a květin
Pohřební služba Hustopeče se v případě úmrtí Vašeho blízkého postará nejen o organizaci smutečního obřadu, ale také zajistí smuteční květiny a vytiskne smuteční oznámení.
Pohřební služba Hustopeče
Pohřební služba HARMONIE Brno, smuteční prezentace fotografií při obřadu, pohřby, kremace
Pohřební služba HARMONIE Brno, smuteční prezentace fotografií při obřadu, pohřby, kremace, převozy zesnulých, obrazový katalog květin, smuteční hudba, verše.
Poslední rozloučení se zesnulým, západní Čechy
Zajištění veškerých náležitostí s posledním rozloučení zesnulé osoby, převoz, rakev, smuteční oznámení, květiny i hudební doprovod realizuje Pohřební ústav EXCELENT s.r.o.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Scénické stavby, pódia, konstrukce pro divadla a další Vám navrhneme a vyrobíme na míru
Společnost ALFEKO s.r.o., sídlící v Třebíči vyrábí scénické konstrukce pro divadla i přehlídky. Výroba, která dbá na bezpečnost, skladnost, snadnou montáž i demontáž.
Pohřební služba Chrudim, vlastní pietní síň, převozy zesnulých ČR i zahraničí
Pohřební služba Chrudim, vlastní pietní síň, převozy zesnulých ČR i zahraničí, zajistíme dočasné uložení zesnulého do vlastního chladícího zařízení, tisk parte, květinová výzdoba.
Pohřební služby Litoměřice, pro důstojné rozloučení se zesnulými
Pohřební služby jsou při úmrtí blízké osoby nezbytnou součástí. Náš litoměřický ústav je zde pro to, aby Vám pomohl se důstojně se zesnulým rozloučit. Poskytujeme naše služby po celé České Republice. Pokud nastane úmrtí v cizině, pošleme ostatky letecky zpátky do ČR. Jsme držiteli francouzské habilitace a můžeme je proto jako jediní převážet po ...
Pohřební služba Úpice, pořádání pohřbů, převozy zesnulých z celé ČR a ze zahraničí
Pohřební služba Úpice, pořádání pohřbů, převozy zesnulých z celé ČR a ze zahraničí, rozptyl zemřelých, tisk smutečního oznámení, tisk smutečního oznámení, hudební doprovod, smuteční výzdoba.
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení na počkání, zajištění hudby, kněz a řečník k obřadu, převozy zesnulých.
Pohřební služba Vsetín Orgoník s.r.o.
Převozy zesnulých ČR - převozy po celé ČR i ze zahraničí
Provádíme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí včetně vypravení pohřbů a kremací - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. společnost Trutnov
Pohřební služby Děčín, rozloučení se zesnulým
Pohřební služby a servis 24 hodin denně, vyřízení všech potřebných dokumentů a formalit okolo úmrtí, zajištění kremace, civilního i církevního rozloučení – Pohřební ústav Zvěřina.
Profesionální převozy zesnulých kompletní posádkou pohřební služby
Zajišťujeme převozy zesnulých po celé ČR, přijede kompletní posádka, při které odpadá jaká koli pomoc pozůstalých - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov, Semily
Kompletní pohřební služby – zajištění pohřbu od převozu zemřelých až po smuteční obřad a pohřbení
Kompletní pohřební služby poskytuje v okolí Konic Pohřební služba Libor Svoboda. Postaráme se o převoz zemřelých, vyřízení úmrtního listu, smuteční obřad i pohřební hostinu.
Pohřební služba Libor Svoboda
Balzamování zesnulých - specializace pro thanatopraktické ošetřování těl zemřelých
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. se jako jedinný provozují specializované centrum pro thanatopraxi, tedy pietní ošetřování zemřelých těl a balzamaci.
Základní pohřeb, pohřeb s obřadem a kremací, pohřeb s obřadem a pohřbení do země
Pro pozůstalé máme na výběr uspořádání pohřbu dle jejich přání, nabízíme různé možnosti pohřbů pro zesnulé - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov, Semily
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích, kremace, uložení do urny.