Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Penzion v centru Znojma se zapůjčením elektrokoloběžek pro ubytované hosty
Prozkoumejte historické centrum Znojma na elektrokoloběžce - penzion Rezidence Zvon ubytovaným hostům zapůjčuje elektrokoloběžky.
Výroba a prodej hokejových dresů – kvalita používané i v Norsku a Švédsku
Kvalitně vyráběné dresy používané hokejovými týmy v Norsku i Švédsku vyrábí a prodává společnost Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova pro začátečníky i profesionály.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Prodej, opravy a úpravy zbraní Předklášteří, krátké a dlouhé zbraně, komisní prodej, výkup zbraní, montáž optiky
Firma Ivana Hájková - zbraně se sídlem v Předklášteří u Tišnova se zabývá veškerými úpravami a opravami zbraní prostřednictvím zbrojíře dle požadavků zákazníka.
Prodej značkových zbraní, střeliv a doplňků přímo ve střelnici a e-shopu
Krátké i dlouhé zbraně ověřených značek, střeliva a střelecké doplňky zakoupíte v nejmodernější kryté střelnici Warzone s.r.o. poblíž Brna. Vybírat můžete přímo na recepci střelnice, či přes e-shop.
Myslivecké a lovecké potřeby, zbraně, střelivo, nože, lovecké oděvy a obuv
Nabízíme široký sortiment kvalitních a prověřených značek pro myslivost, lov a sportovní střelce.
Potahy na pingpongové stoly pro různé herní styly – vyzkoušení potahu na prodejně zdarma
Nový potah na pingpongový stůl zakoupíte v prodejně potřeb pro stolní tenis Jan Pelikán v Brně. Najdete zde široký výběr potahů pro různé herní styly, potah si můžete vyzkoušet na prodejně zdarma.
Jan Pelikán Prodejna potřeb pro stolní tenis Brno
Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Prodej kol, sestavení kol a servis kol Brno, prodej dětských kol, koloběžek, elektrokol, bazar kol
Specializovaná prodejna na dětská kola, koloběžky pro děti i dospělé, spousty doplňků a příslušenství - DEKLARON spol. s r.o. Brno.
Kompletní sportovní zázemí v Hodoníně, sportovní zařízení, sportovní hala, zimní stadion
Jste sportovní nadšenci a hledáte vyžití v okresním městě Hodoníně? Vedete nebo zakládáte sportovní kroužek a sháníte moderní a vysoce kvalitní zázemí? Využijte služeb naší organizace TEZA Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Pořádání rybolovu v Norsku Hodonín, rybaření v osadě Setervik, 10-denní pobyty s ubytováním
Josef Janča pořádá zájezdy do Norska za účelem rybolovu. Místo pobytu Seter Brygge se nachází v půvabné osadě Setervik.
Thermoprádlo – hokejová ribana ze čtyř typů materiálu - Bodycool, Thermo, 50/50 a bavlna s potiskem i bez potisku
Zakázkovou výrobu thermoprádla - hokejového ribana zajišťuje firma Boháček-sport. Ribana je vyráběna ze čtyř typů materiálů ve čtyřech různých typech s možností potisku nebo aplikací výšivky.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Kompletní sortiment potřeb pro stolní tenis - dřeva, potahy, míčky, boty
Veškerý sortiment potřeb pro stolní tenis zakoupíte v okolí Brna v prodejně Jana Pelikána. Prodáváme dřeva, potahy, míčky i boty.
Jan Pelikán Prodejna potřeb pro stolní tenis Brno
Automobilový a motocyklový okruh se spoustou zábavy a aktivit
Největší a nejmodernější závodní okruh, tréninkové centrum bezpečné jízdy, motoristické akce pro děti a mládež, motokáry a mnoho dalších to je Automotodrom Brno, a. s. – Masarykův okruh.
Automotodrom Brno, a.s.
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, hřiště
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, venkovní hřiště, sportovní areál U Červených domků, provoz a správa sportovních objektů.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Sportovní oblečení, cyklistické dresy, cyklooblečení, cyklobundy - výroba na míru a prodej
Ověřené cyklistické dresy a oblečení, cyklobundy, funkční cyklooblečení a veškeré sportovní doplňky vyrábí na míru a prodává Boháček-sport. cz s.r.o. z Vyškova.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Fotbalové, hokejové a rugby dresy pro amatéry i profesionály - výroba, prodej
Firma Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova prodává a vyrábí fotbalové, hokejové a rugby dresy na zakázku. Naše dresy jsou vhodné pro amatérské i profesionální sportovce.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Krytý zimní stadion TEZA Hodonín, bruslení pro veřejnost, letní inline
Bruslení pro veřejnost, ledová plocha pro hokej a krasobruslení, letní inline, možnost pronájmu pro kulturní akce poskytuje krytý zimní stadion TEZA Hodonín, příspěvková organizace.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Luxusní extrémní celoodpružená horská elektrokola - motobike Brinco
Celoodpružená luxusní horská elektrokola, singletracky, MTB, BMX elektrokola, motobike pro extrémní cyklistiku a sjezdy - výhradním zastoupením Bultaco Brinco je firma BULTACO Space v Brně.
Krytý bazén, sportovní hala, zimní stadion a sportovní areál  v Hodoníně
Krytý plavecký bazén, sportovní hala, letní koupaliště, zimní stadion pro veřejné bruslení a sportovní areál či venkovní hřiště a skatepark v Hodoníně provozuje příspěvková organizace Teza Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním, vyzkoušení zbraní na střelnici u firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína - specializovaná prodejna
Tenisová akademie, tréninky tenisu, škola tenisu Kurdějov
Tenisová akademie, tréninky tenisu, škola tenisu, tréninky s trenérem, letní tenisové kempy, tenisové soustředění, tenisové turnaje u firmy Kongresové a relaxační centrum v Kurdějově.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Rybářské potřeby-vybavení pro kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder, mořský rybolov
Navštivte Rybářské potřeby U Zlaté štiky Veselí nad Moravou a vyberte si vybavení a potřeby pro lov ryb, který preferujete - kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder či mořský rybolov.
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové a brokové
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové, brokové, signální, akustické, vojenské, označení CIP pd firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína.
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, střelivo a náboje
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, prodej střeliva -kulové, pistolové, brokové, signální, akustické a další, prodej nábojů od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.