Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Poskytování široké škály služeb v oblasti sportu, rekreace a volnočasových aktivit
Příspěvková organizace TEZA Hodonín slouží obyvatelům města Hodonín a okolí a je zaměřena na poskytování široké škály služeb v oblasti sportu, rekreace a volnočasových aktivit.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Víceúčelová sportovní hala, víceúčelový sál, sál stolního tenisu, sál pro aerobik a tělesnou výchovu, sportovní akce, Hodonín
Společnost TEZA Hodonín, příspěvková organizace provozuje víceúčelovou sportovní halu vhodnou pro pořádání sportovních akcí s nejmodernějším vybavením v České republice.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Kompletní sportovní zázemí v Hodoníně, sportovní zařízení, sportovní hala, zimní stadion
Jste sportovní nadšenci a hledáte vyžití v okresním městě Hodoníně? Vedete nebo zakládáte sportovní kroužek a sháníte moderní a vysoce kvalitní zázemí? Využijte služeb naší organizace TEZA Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Pořádání rybolovu v Norsku Hodonín, rybaření v osadě Setervik, 10-denní pobyty s ubytováním
Josef Janča pořádá zájezdy do Norska za účelem rybolovu. Místo pobytu Seter Brygge se nachází v půvabné osadě Setervik.
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, hřiště
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, venkovní hřiště, sportovní areál U Červených domků, provoz a správa sportovních objektů.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Krytý zimní stadion TEZA Hodonín, bruslení pro veřejnost, letní inline
Bruslení pro veřejnost, ledová plocha pro hokej a krasobruslení, letní inline, možnost pronájmu pro kulturní akce poskytuje krytý zimní stadion TEZA Hodonín, příspěvková organizace.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Krytý bazén, sportovní hala, zimní stadion a sportovní areál  v Hodoníně
Krytý plavecký bazén, sportovní hala, letní koupaliště, zimní stadion pro veřejné bruslení a sportovní areál či venkovní hřiště a skatepark v Hodoníně provozuje příspěvková organizace Teza Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním, vyzkoušení zbraní na střelnici u firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína - specializovaná prodejna
Rybářské potřeby-vybavení pro kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder, mořský rybolov
Navštivte Rybářské potřeby U Zlaté štiky Veselí nad Moravou a vyberte si vybavení a potřeby pro lov ryb, který preferujete - kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder či mořský rybolov.
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové a brokové
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové, brokové, signální, akustické, vojenské, označení CIP pd firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína.
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, střelivo a náboje
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, prodej střeliva -kulové, pistolové, brokové, signální, akustické a další, prodej nábojů od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Vše pro požární sport Hodonín
Firma Bábík spol. s r.o. Požární služby Vacenovice nabízí vše pro požární sport: -požární útok -běh na překážky -časoměry -výstupy na věže -dětské hry. Více informací na webových stránkách.
Sauna, pilates Hodonín, Mutěnice
Dům služeb Relax centrum Slunečnice vám nabízí tyto služby: - solární louka - kadeřnictví Kreativ - nehtová modelář - solárium (horizontální solárium) - pedikúra (masáž nohou, depilace) - masáže (thajské masáže) - spinning - sauna, vířivka - pilates. Právě v oblasti saunování a fitness vám rádi poskytneme odborné konzultace s ...
Relaxační centrum, Hodonín
Nabízíme Vám tyto služby : -saunu, power jump, spinning, pilátes, kadeřnictví, masáže, manikúru a pedikúru, vodní tryskové masážní vaničky na končetiny, vířivou vanu, solární louku ,která je novinkou v oblasti relaxace organismu, solárium. Více informací na webových stránkách.
Zemědělská výroba, výroba briket
Výroba, prodej, služby: -zemědělská výroba - pšenice, kukuřice, slunečnice, ječmen, řepka, ovoce, vinná réva -briktery na topení. Služby: -fitness centrum (Kyjov).
Hubnutí Hodonín, Slim Belly
Joliesse studio Vám nabízí nový program Slim Belly: -hubnutí -zpevnění -zabiják břicha -za 4 týdny štíhlejší o dvě konfekční velikosti -spalování tůků -menší obvod pasu -zpevnění tkáně -zpevnění pokožky -8,5 cm menši obvod pasu za 4 týdny -soutežní program -pro ženy s nadváhou 3 až 20kg -stimulace prokrvení -viditelné ...
Slim Belly, VacuShape Hodonín
SLIM BELLY: -podpora odbourávání tuků na břiše zvýšením prokrvení v brišní oblasti -viditelně menší obvod pasu již po 4 týdnech -vyhlazení a zpevnění kůže -redukce strií -dvě tlakové komory působí střídavě na tkáň. VACUSHAPE: -cílené spalování tuku na břiše, bocích a stehnech -aktivace krevního oběhu a lymatického systému ...
Bowlingové dráhy
Výroba, prodej, montáž: -bowlingové a kuželkářské dráhy na klíč -kuželny -kuželky -vývoj a rekonstrukce bowlingů a kuželen -oprava elektroniky -odolnost, trvanlivost -moderní design -kompletní servis -zaškolení personálu -hrací potřeby -příslušenství k elektronice - časomíra, displej, přeslap, tiskárna. Internetový obchod, ...
Bowling, kuželky - systém zobrazování výsledků
Přemýšlíte jak ještě zjednodušit obsluhu na Vaší kuželně, jak zatraktivnit zápasy pro diváky? Nabízíme Vám systém Domácí Hosté, systém pro sběr dat, vizualizaci skóre a stavu hry na kuželně: - zobrazování celkového výkonu družstev a jejich rozdíl (přehledné zobrazení vedoucího družstav) - jména hračů, názvy družstev jsou zobrazovány na tably ...
Kompletní dodávka bowlingové a kuželkářské technologií na klíč
Vyrábíme kvalitní a spolehlivé bowlingové a kuželkářské technologie v Česku, Slovensku a Polsku. Provádíme montáže, vývoj, realizace a servis technologií bowlingových, kuželkářských drah a herních center. Také prodáváme náhradní díly, hrací potřeby, čistící prostředky a předměty. Dráhy mají syntetický povrch v provedení UV, stejně tak i koule a ...
Jízda v kočáru
Jedinečná, romantická projížďka.