Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Reklamní plachty a bannery na fasády domů, zábradlí, ploty - efektivní venkovní reklama
Autoplachty Jiří Marha nabízí kvalitní reklamní plachty a bannery pro všechny typy kampaní, ideální pro fasády domů, ploty a venkovní konstrukce.
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Zimní a letní obuv pro dámy i pány značek Levi´s a Marina Galanti – bohatý výběr na e-shopu
Kvalitní zimní i letní dámskou a pánskou obuv značek Levi´s a Marina Galanti za skvělé ceny prodává na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. z Brna.
Levstra, s.r.o.
Obuv na přání – výroba originální obuvi na zakázku podle vlastního návrhu
Pořiďte si originální pár bot s designem podle vlastního návrhu. Firma VAPO Litomyšl s.r.o. z zhotoví obuv na přání se vzorem, stylem a barevnou kombinací podle vlastního návrhu zákazníka.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej dámských kožených a koženkových kabelek
Prodej dámských kožených a koženkových kabelek v různých provedeních na e-shopu zajišťuje společnost Levstra, s.r.o. z Brna, která se zaměřuje na velkoobchod i maloobchod.
Levstra, s.r.o.
Kvalitní bundy, kalhoty a funkční trika – pracovní a ochranné oblečení Kramp pro zemědělce
Široký výběr různých druhů bund, kalhot, trik, montérek, vest a další pracovní a ochranné oblečení a pomůcky značky Kramp pro zemědělce má ve svém bohatém sortimentu společnost Agrozem Opava, s.r.o.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Trička s potiskem nebo kreativní trička s potiskem pro vybarvení pro mateřské a základní školy
Originální památka na základní nebo mateřskou školu – to jsou kreativní trička s obrázkem pro vybarvení nebo trička s potiskem, které dodává firma Reklamní potisk.
Reklamní potisk, s.r.o.
VFG plsti a filcy z přírodních a syntetických vláken – výroba
Plsti a filcy z přírodních materiálů a syntetických vláken mají vysokou kvalitní a technickou úroveň. Výrobu pro průmyslová odvětví zajišťuje firma VFG.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Výroba zdravotnických pracovních oděvů, nemocničních lůžkovin a oděvů pro pacienty
Prvotřídní pracovní oděvy pro zdravotnický personál, ale také nemocniční lůžkoviny a oděvy pro pacienty splňující veškeré bezpečnostní i hygienické normy vyrábí firma DISTING s.r.o. z Dukovan.
DISTING s.r.o.
Letní a zimní přikrývky, pestré povlečení - vybavení do ložnice, dovoz až domů
Vybavení pro ložnice prodává v okolí Prostějova Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Skladem máme letní a zimní přikrývky a pestré povlečení, které Vám dovezeme či zašleme přímo domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Revoluční tiskárna Ricoh Ri 100 – originální tisk obrázků a fotografií na textil, polštáře, tašky a další produkty
Na originální tisk obrázků a fotografií na textil, polštáře, tašky a další produkty díky revoluční tiskárně Ricoh Ri 100 se zaměřují profesionálové ze společnosti Kapucín - Repro, s.r.o. z Třebíče.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Vítejte na novém eshopu Ruzne-darky.cz - nejlepší zdroj módních doplňků, šperků a originálních dárků pro vás i vaše blízké
Ruzne-darky.cz je vaším průvodcem světem módních doplňků a dárků. Na našem novém eshopu najdete šperky, chovatelské potřeby,módní doplňky rukavice, šátky, šály a mnoho dalších originálních produktů.
Světelná reklama Praha
Vánoční výzdoba - bytový textil, dekorace, doplňky, andílci, svícny
Vánoční výzdobu, dekorace, doplňky, svícny již nyní můžete pořídit na kterékoliv prodejně látek, galanterie, bytového textilu KATKA. Naše prodejny - Bojkovice, Luhačovice, Uherský Brod, Slavičín.
Luxusní kožené doplňky pro ty nejnáročnější - objevte naši nabídku v našem eshopu
Naše firma Různé dárky nabízí špičkové kožené doplňky pro ženy i muže od světových značek Lorenti, Peterson, Rovicky, Rolando, Always Wild a dalších.
Světelná reklama Praha
Luxusní dámské oděvy – kostýmy, šaty a halenky nejvyšší kvality
Luxusní dámské oděvy, různé provedení a barvy kostýmů, šatů, halenek a dalšího oblečení s nejvyšší kvalitou má ve svém bohatém sortimentu společnost Paula Mode z Prostějova.
Paula Mode Luxusní dámské oděvy Prostějov
Módní přehlídka představí top kousky z nové kolekce Blauer USA i dalších módních značek
Nová kolekce Blauer.USA bude součástí inspirující módní přehlídky, která proběhne 1.11. od 19.00 ve Zlíně v autosalonu BMW Synot Auto. Můžete se těšit i na kolekci Heleny Bedrnové, Mountain sport aj.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Pánské a dámské značkové pásky Levi´s – obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách
Obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách, pánské, dámské i unisex pásky známé značky Levi´s má na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. zaměřující se také na módu a zavazadla.
Levstra, s.r.o.
Vývojové a výzkumné centrum textilní a oděvní výroby, montáže konektorů a průmyslových dílů a součástek – možnost pronájmu externí
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan provozuje vývojové a výzkumné centrum, kde jsou k dispozici speciální stroje nejen vývoj prototypů v textilní výrobě. Centrum pronajímáme i externím firmám.
DISTING s.r.o.
Textilní a izolační materiály využívané ve stavebnictví a inženýrství
Český výrobce stavebních, průmyslových a zemědělských tkanin a textilií, výroba obalového materiálu využívaného ve stavebnictví nebo zemědělství, česká kvalita stavebních tkanin za nejlepší cenu.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Dodávky speciálních ochranných oděvů pro ČEZ – vývoj a inovace oděvů pro kontrolované pásmo
Pro bezpečí i komfort pracovníků dodává firma DISTING z Dukovan speciální ochranné oděvy pro ČEZ. Zabýváme se vývojem a inovacemi oděvů pro primární okruh – tzv. kontrolované pásmo.
DISTING s.r.o.
Svatební salón Dáša dodá dokonalé svatební šaty - šití na míru i zapůjčení
Svatební salón Dáša Uherský Brod zapůjčí svatební šaty i společenské šaty či pro družičky. Máme bohatý výběr, klientky za námi neváhají přijet z Uherského Hradiště, Slavičína nebo Valašských Klobouk.
Tkaninové kompenzátory-hadicové, přírubové, skládané, membránové
Společnost Macroflex z regionu Zlín dodává tkaninové kompenzátory pro potrubní systémy pro plynná média, v provedení hadicové, skládané, přírubové, membránové.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Záclony krajkové i moderní nebo zatemňující závěsy od Záclony Ladislav Daněk
Společnost Záclony Ladislav Daněk z Prahy, funguje jako e-shop a v její nabídce najdete kromě záclon i závěsy, sítě proti hmyzu nebo žaluzie.
Záclony - Ladislav Daněk
Digitální konstrukce střihů a technická příprava výroby TPV – nízkoodpadový systém
Pomocí speciálních software pro oděvní průmysl vytváří firma DISTING s.r.o. Digitální konstrukce střihů na míru. V rámci TPV vytváříme ekonomicky i technicky účelná řešení s nízkoodpadovým systémem.
DISTING s.r.o.
Batohy, vaky či sáčky na přezůvky s potiskem pro mateřské školy a předškoláky
Sháníte-li batohy, trička, mikiny, vaky, či sáčky na přezůvky s potiskem, pak neváhejte a oslovte společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Vycházková letní obuv – boty na klínku, nazouváky, plážové pantofle ve svěžích letních barvách
Unikátní letní kolekci vycházkové obuvi v originálních letních barevných kombinacích pořídíte na e-shopu firmy VAPO Litomyšl s.r.o. Najdete zde zdravotní vycházkové nazouváky i boty na klínku.