V případě, že potřebujete zavést nebo opravit v domácnosti či firmě elektroinstalaci, tak tuto činnost nechte na odbornících. Elektroinstalační práce zahrnují kompletní instalaci včetně oprav a revizí, zapojení, schválení i veškerých konzultací.

Montáž, revize elektro, realizace sluneční elektrárny, Opava
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí montáž a servis fotovoltaických zařízení a elektrických zařízení do 1000 V. Spolehnout se také můžete na revizi hromosvodů a elektra.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukce stávajícího VO, provoz a údržba
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukci stávajícího VO, provoz i údržbu osvětlení Vám spolehlivě zajistí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o.v Třebíči na Vysočině.
Revizní technik elektrických zařízení E2A - osvědčení na revizi el. zařízení NN pro domácnosti i průmysl
Společnost ELPO systém Zlín je držitelem osvědčení na revizi elektrických zařízení v rozsahu E2A. Náš revizní technik je připraven provést revize el.zařízení NN pro domácnosti i průmysl.
Volná pracovní pozice - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí
Volná pracovní pozice u firmy ELQA, s.r.o. - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí Zajišťování, vedení a kontrola chodu staveb v oblasti elektromontážní. Brno - Kuřim.
Projekční a inženýrská činnost v oboru elektro Praha - kvalitní práce a dodržení termnínů
Hledáte odborníky zabývající se projekční činností v oblasti elektra? Pak se můžete spolehnout na prověřenou firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy s tradicí v oboru více než 25 let.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Montáž a rozvody nízkého napětí a telekomunikačních sítí Brno
pokládky kabelů, návrh trasy, kabelové nadzemní sítě, montáž venkovního veřejného osvětlení, elektrické sítě VN a NN zajistí v Brně ELQA, s.r.o.
Nabídka práce - Montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér
Nabídka práce - montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér. Jednosměnný provoz u firmy ELQA, s.r.o. Kuřim. Jedná se o 4 volná místa. Brno, Kuřim, Tišnov
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis provádí firma ELQA, s.r.o. kompletní vybavení k trafostanici včetně revize a projektové dokumentace.
Elektromontážní práce, výstavba, rekonstrukce energetických sítí
Elektromontážní práce nízkého a vysokého napětí, výstavba, rekonstrukce a údržba energetických sítí, přeložek, přípojek, trafostanic realizuje Miloslav Kalců – Elektromontáže.
Datové a kamerové rozvody, zabezpečovací systémy, slaboproud
Datové a kamerové rozvody, domácí telefony a zabezpečovací systémy, rozhlasové a televizní signály, montáž, revize a opravy slaboproudu zajišťuje společnost ELIT plus CZ s.r.o.
Elektroinstalační práce silnoproudových elektrických zařízení
Elektroinstalační práce včetně projekce, revize, opravy a servisu silnoproudových elektrických zařízení, generátorů, transformátorů, rozvodů realizuje ELIT plus CZ s.r.o.
Výchozí, pravidelné elektro revize - u elektrických strojů, spotřebičů, ručního nářadí
Společnost ELPO systém s.r.o. provádí výchozí i pravidelné elektro revize podle ČSN 33 1600 ed.2 - u elektrických strojů, spotřebičů a ručního nářadí. Působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Montáž hromosvodů - rychlá instalace, profesionální montáž a bezproblémový servis a údržba
Potřebujete zajistit kvalitní výškové práce a instalaci, opravu či revizi hromosvodů? Firma Furch Jiří Vám zajistí profesionální montáž, instalaci, servis a údržbu ve Vaší firmě nebo ve Vašem domě.
Elektro práce - kompletní elektrikářské práce pro firmy, sklady i kanceláře
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která provádí elektromontážní a elektrikářské práce v průmyslových halách, kancelářích, firmách a dalších objektech.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Zhotovení dokumentace pro slaboproud Praha
Potřebujete kvalitně vytvořenou projektovou dokumentaci pro slaboproud?
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
ČEZ Dobřichovice - kontaktní místo pro zákazníky, smluvní partner Skupiny ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Let u Dobřichovic provozuje kontaktní místo pro Skupin ČEZ. Společnost je jejím smluvním partnerem již od roku 2005.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Elektroinstalace v rodinném domě i bytě, montáž datových a telekomunikačních sítí
O elektroinstalační práce včetně montáže datových a telekomunikačních sítí se Vám postará společnost Arpex Morava s.r.o., která si zakládá na profesionálních a kvalitních službách v oboru energetiky.
Projektová dokumentace slaboproudu Praha - Slaboproud PBZ
Tvoříme projektové dokumentace k rozvodům slaboproudu v budovách v Praze i po celé ČR.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Elektromontážní práce - u rodinných domů, průmyslové elektromontáže
Firma KVE-mont s.r.o. provádí elektromontážní práce po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže, provádí i elektromontáže rodinných domů.
Elektromontáže Plzeň
Elektromontážní práce pro byty, rodinné domy, nebytové i průmyslové objekty v komplexním rozsahu nabízí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň.
Elektroinstalace, satelity, montáž elektrospotřebičů, revize elektro
Elektroinstalace, satelity, internet, kabelové rozvody, montáž elektrospotřebičů, revize elektro realizuje ELEKTRO-SATELITY.CZ - Miroslav Podolínský, Hradec Králové.