Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Zemní a výkopové práce, strojní i ruční výkopy, demolice
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, bazénů, rýh pro inženýrské sítě, terénní úpravy, strojní i ruční výkopy, demolice realizuje Jakub Daniel, Hodonín.
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce
Vynikajícím partnerem v oblasti zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce, vám bude jistě společnost Černohorský s.r.o.. Svou činnost realizuje v oblasti Opavska i Ostravska.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické, zemní práce Opava
Výkopy bazénů, čističek a jímek Praha – včetně ručních výkopů a odvozu zeminy
Výkopy bazénů, čističek a jímek pomocí otočných bagrů nebo ručním výkopem v nepřístupném terénu zajistí pro zákazníky z Prahy a okolí zajistí firma Robert SÁL – SPV.
Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.
Zemní práce, řezání a bourání živice i betonu, nákladní autodoprava ve Středočeském kraji
Kompletní zemní práce při plynofikaci Vám zajistí společnost Vratislav Ryšánek z Čáslavi - Nové Město. Spolehlivě a kvalitně Vám provedeme svahování či jiné terénní úpravy.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy - výkopy pro vodu, kabely, potrubí, kanalizaci
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy v Třebíči s na Vysočině provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. Zajišťujeme výkopy pro vodu kabely, plynové potrubí, kanalizaci, sklepů i základů rodinných domů
Zemní práce Rakovník – spolehlivě, profesionálně, rychle
Sháníte spolehlivou firmu na provedení větších i meších zemních prací? Spolehnout se můžete na soukromou českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku.
Zemní a výkopové práce - terénní úpravy vlastními stroji
Zemní a výkopové práce, úpravu terénu pro zpevněné plochy - chodníky, vozovky, nájezdové plochy a parkoviště pro Vás zajistí společnost TOMIreko s.r.o. v okolí Třebíče na Vysočině.
Řízené a vrtané protlaky Praha – pro inženýrské sítě a přípojky kanalizace, plynu, vody
Společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze disponuje speciální technologií a potřebnými zkušenostmi k provádění řízených a vrtaných protlaků.
Zemní práce Praha - domovní přípojky kanalizace, plynu, elektriky, vody
Sháníte spolehlivou firmu, která má praxi a strojní vybavení pro výkon zemních prací a domovních přípojek na plyn, kanalizaci nebo vodu? Kontaktujte společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Výkopové práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí výkopové práce pro oblast Strakonic a okolí? Pak se spolehněte na pana Václava Kotlíka a jeho společnost FABAK.
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Řezání asfaltu, demolice, bagrování, práce s hydraulickou rukou Kladno
Řezání asfaltu, demolice, zemní práce, bagrování, práce s hydraulickou rukou toť vše na jednom místě od Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Zemní práce, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů, výkopy, úpravy rybníků a koryt řek
Profesionální zemní a výkopové práce dle Vašich požadavků Vám zajistí společnost ZEMPRASTAV spol. s r.o. z Tetína. Díky naší technice si poradíme i s úpravou náročného terénu.
Výstavba inženýrských sítí, zemní práce, revize elektrických zařízení
Výstavbu inženýrských sítí, kanalizací, vodovodů, plynovodů, výkopy, strojní zemní práce, montáž a revize elektrických a plynových zařízení realizuje společnost MERCATOR, s.r.o.
MERCATOR, s.r.o
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, terénní úpravy, demolice staveb
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, jímek, terénní úpravy, odbahnění rybníků, svahování pozemků, demolice staveb provádí společnost Zemní práce Sobek - Milan Sobek.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, demolice, likvidace suti, odpadů
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb či bazény, terénní úpravy, demoliční práce, likvidace suti, odvoz odpadů realizuje společnost Výkopy Durek - Miroslav Durek.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.