Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů – profesionální zemní a výkopové práce
Na realizaci stavebních základů, terénních úprav, kopání bazénů a na další zemní, výkopové a bourací práce se zaměřují profesionálové ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o. působící na Vysočině.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Pokládka inženýrských sítí Mníšek pod Brdy – zasíťování pozemku kdekoliv si budete přát
Vyhlídli jste si krásné místo, kde chcete postavit svůj dům, ale jedná se například o louku, kde není vybudována žádná infrastruktura?
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Položení obrubníků, kladení betonových dlaždic, zámkové dlažby a další zemní práce
Hledáte-li společnost, která by se Vám postarala o položení obrubníků a pokládku zámkové dlažby či betonových dlaždic, můžete se obrátit na Eltom s.r.o. z Ostravy, zaměřující se na veškeré zemní práce
Eltom, s.r.o.
Přesné a efektivní řešení bezvýkopových technologií od roku 1994  - Zemní protlaky spol. s r.o. Praha
Od svého založení v roce 1994 se Zemní protlaky spol. s r.o. specializuje na bezvýkopové technologie, vlastníme špičkové vrtné soupravy pro řízené a vrtané protlaky.
Profesionální kanalizace - montáž, úpravy terénu, projekční práce
Montáž, úpravy terénu, projekční práce a kompletní profesionální služby v oblasti kanalizací zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s.r.o., která působí kromě Ostravy, například i v okolí Staré Bělé.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce - úpravy terénu v okolí domu, výkopy základů, sklepa, jámy pro bazén, jímky
Firma JK Šrotmetal Kunovice u Uherského Hradiště provádí i zemní a výkopové práce v lokalitě Zlínský, Jihomovarský kraj. Máme kvalitní techniku pro úpravy terénu, výkopy základů i přemístění zeminy.
JK Šrotmetal - Kateřina Osohová zpracování kovošrotu Uherské Hradiště
Zemní, výkopové, demoliční práce pomocí vlastní techniky - včetně odvozu zeminy, sutě
Miroslav Kyselý - Kunovice je vaše volba pro zemní, výkopové a demoliční práce v Uherském Hradišti a Zlínském kraji. K dispozici má vlastní techniku.
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů pro váš komfort
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s r. o. se sídlem v Ostravě pro váš komfort.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Výkopové, demoliční práce a terénní úpravy pod záštitou zkušené firmy
Výkopové, demoliční a terénní práce jsou služby, které nabízí firma Kontejnery Znojmo s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou. Provádíme výkopy základů pro dům, demolice objektů a terénní úpravy.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zemní práce – úprava, tvarování rovinných, svažitých terénů včetně bagrování
Firma DS Partner s.r.o provádí zemní práce v okolí Brna a Blanska. Upravujeme a tvarujeme rovinné nebo svažité terény a zajišťujeme práce s bagrem.
Zemní práce všeho druhu, inženýrské sítě, rovnání terénu, protlaky
Potřebujete připravit nebo realizovat inženýrské sítě, rovnat terén, kopat nebo protláčet pod komunikací? Společnost Jakub Vrzáň vám nabízí kvalitní a rychlé řešení pro jakýkoliv rozsah a typ zakázky.
Jakub Vrzáň - zemní práce
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce
Rekonstrukci kanalizací, výkopové práce i demoliční práce můžete bez starostí přenechat společnosti JANKOSTAV s.r.o., která se o tyto práce stará už více než 30 let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodních řádů a další stavební práce - MERCATOR s.r.o.
Společnost MERCATOR s.r.o. se sídlem v Praze zajišťuje výstavbu kanalizací a vodovodních řádů, ale také úpravu a čištění koryt nebo rekonstrukce komunikací.
MERCATOR, s.r.o
Zemní a výkopové práce i pokládka zámkové dlažby, chodníků
Výkopové a zemní práce všeho druhu provádí v okolí Kroměříže a na Zlínsku firma Robicont. Mezi referenční zakázky patří i pokládka zámkové dlažby a chodníků.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby pro obce i společnosti
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby patří k důležitým činnostem každé obce, města. Pro město Ostrava a okolí zajišťuje inženýrské sítě se zaměřením na vodovody a kanalizaci společnost HYDROSPOR.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Bagrování a úprava terénu Mníšek pod Brdy – včetně odvozu zeminy
Stavíte dům nebo chatu? Máte nevyhovující dispozice zahrady? Budujete bazén? Firma Miroslav Slabihoudek nabízí své služby bagrování a úpravy terénu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Profesionální výkopové práce všeho druhu - základové desky pro novostavby, bazény
Profesionální výkopové práce všeho druhu zajišťuje pro Brno a Blansko firma DS Partner s.r.o., která se zaměřuje na staveniště, základové desky novostaveb, bazény a rekonstrukce kanalizačních systémů.
Výkopové, zemní práce a demolice objektů
Profesionální výkopové, zemní, bourací a demoliční práce kvalitně a za rozumnou cenu provádí v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Vsakovací systémy, zasakovací trativody-levné řešení odvádění vody z pozemků
Vsakovací systémy jsou levné řešení, jak odvést vodu ze zpevněných ploch. Budování zasakovacích, vsakovacích trativodů, krechtů provádí firma Robicont Chropyně - působnost Zlínský kraj.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Kompletní služby v oblasti zemních a výkopových prací - "Přetváříme terén, splňujeme sny."
Hledáte spolehlivou firmu pro zemní a výkopové práce? Firma Václav Mrákota je vaším ideálním partnerem v obci Čimelice, okres Písek.
Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Zemní práce, rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem
Veškeré zemní práce, řezání i rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem provádí ostravská společnost HYDROSPOR, která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
HYDROSPOR spol. s r.o.