Interiérové a exteriérové fasádní barvy, laky, lazury a nátěrové hmoty, ale také syntetické barvy, speciální barvy na dřevo, kov, beton, střechy nebo univerzální vodou ředitelné barvy Vám budou namíchány v odstínu podle vzorníku nebo podle Vašeho přání včetně možnosti zakoupení doplňkového sortimentu malířských potřeb.

Ráj barev Tábor
Široký sortiment malířských barev a fasádních barev, laků či autolaků včetně malířských potřeb nebo míchání laků přímo na místě nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Táboře.
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Hydroban EKO nátěrová barva-na bazény, do vlhkého prostředí, na beton
Firma Slovlak CZ Zlín prodává nátěrové barvy. Speciální barva Hydroban EKO má využití na bazény, pro nátěry betonu do vlhkého prostředí. Zajistíme dodávky po celé ČR.
NANO barvy a laky - NANO technologie od výrobce
NANO barvy a laky skutečně odolají mechanickému poškození. A co víc, dokonce mají vyšší UV stabilitu.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Interiérová malířská barva Premio Thermo - bílá, otěruvzdorná
U firmy Slovlak CZ Zlín zakoupíte nátěrové hmoty pro různé účely. Široké využití má bílá interiérová malířská barva Premio Thermo - je vodou ředitelná, otěruvzdorná, má vysokou bělost.
Stavebniny, barvy a laky
Spolehlivého dodavatele stavebního materiálu naleznete u společnosti ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. v Kopřivnici. Připravili jsme bohatý stavební sortiment od renomovaných světových výrobců.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Laky na dřevo - lazurovací laky pro ochranu dřeva, základní i vrchní nátěry
Pečujte o Váš dřevěný nábytek a okna s laky na dřevo pro vnitřní i venkovní nátěry od spoelčnosti ABC Barvy z Opavy! Natřené dřevo výborně odolává povětrnostním vlivům.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.
Vysoce bílá omyvatelná barva s výbornou kryvostí za akční cenu - specializovaná prodejna barev Opava
Pořiďte si za akční cenu vysoce bílou omyvatelnou barvu s výbornou kryvostí, kterou je MISTRAL KLASA BÍLÁ. Tuto barvu a mnoho jiné seženete ve specializované prodejně Barvy - laky komplet v Opava.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Sleva, akce na produkty HET - interiérové barvy HET Klasik bílý, HET Hetmal PLUS a penetrace HET UP-Grund za 1Kč
Až do konce října probíhá ve společnosti BARVY COLORMAT Zlín akce na produkty HET. Právě teď sleva na penetraci HET UP-Grund a interiérové barvy HET klasik bílý či HET HETMAL PLUS.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Plnící systém NEXA AUTOCOLOR pro autolakovny – plnič pro snadnou aplikaci
Plnící systém od NEXA AUTOCOLOR se využívá hlavně při bodové opravě v lakovně. Plnič seženete ve specializovaném obchodě pro autolakovny Autolaky Janoušek Havířov, Ostrava.
Autolaky JANOUŠEK
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné barvy Tikkurila do interiéru a malířské nářadí Anza
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné malířské barvy Tikkurila určené pro interiér a malířské nářadí Anza nyní můžete jednoduše zakoupit u firmy KMB Barvy s.r.o. v Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej lazury, lazurovací laky, fasádní, malířské, interiérové barvy
Firma V - COLOR má prodejnu nátěrových hmot pro zákazníky v Bystřici nad Pernštejnem. Nabízíme lazury, lazurovací laky, fasádní barvy a interiérové, malířské barvy.
Belinka lazury, laky, impregnace, nátěry na dřevěné podklady - pro ochranu a barevnou úpravu dřeva
Firma V-COLOR Bystřice nad Pernštejnem prodává výrobky Belinka pro preventivní ochranu a barevnou úpravu dřeva - jde o lazury, laky, impregnace a speciální nátěry na dřevěné podklady.
Primalex POLAR 15 kg plus plyšový medvěd ZDARMA
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. Vás za nákup PRIMALEX Polar 15 kg čeká plyšový medvěd zdarma. Dokonalá bělost ve Vašem interiéru a provzdušněný prostor díky interiérovému nátěru POLAR.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Prodej barev, laků, lazur, emailů a malířských potřeb pro různé druhy povrchů
Kamenný obchod a e-shop Haus Spezi market Třinec, to je široká nabídka kvalitních barev, laků, emailů, olejů a malířských potřeb vhodných pro malbu i nátěry pro nejrůznější typy povrchů.
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Barvy, laky, nátěrové hmoty, tónovací centrum, velkoobchod a prodejna
Malířské a fasádnické barvy, laky, tónovací centrum, nátěrové hmoty na dřevo, kov a beton prodává velkoobchod a maloobchod Kouzlo barev - Barvy a laky KV, a.s., Karlovy Vary.
Kouzlo barev - Barvy a laky KV, a.s.
Malířské nátěry Primalex Pardubice - vysoce propustný nátěr vnitřních prostorů
Vybírejte z našeho velkoobchodního a maloobchodního prodeje barev a laků. Nepřeberné množství variant čeká pouze na vás - Mana barvy s.r.o. Pardubice
Nátěry na dřevo a barvy, prodej Praha - produkty Osmo – pro vnitřní i venkovní použití
Kvalitní péči určenou pro zachování dlouhé životnosti a přírodních vlastností dřeva prodává ve formě nátěrů, barev a ostatních produktů Osmo firma Restaurátoři - Miroslav Šach z Prahy.
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty