Rubber Steel Construction s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Stroje na zpracování plastů Wittmann a Battenfeld – servis a údržba,  Písek
Servis a údržbu strojů a zařízení na zpracování plastů Wittmann a Battenfeld zajišťuje pro lisovny plastů v celé ČR společnost Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. v Písku.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Výroba truhlářských stolů a hoblic Písek
Společnost RAMIA TOOLS s.r.o. výrábí: - truhlářské stolice - hoblice - pracovní stoly řadě PROFI, HOBBY... Výrobky jsou vyráběny z velmi kvalitního bukového materiálu doplněné kvalitními doplňky. Hoblice a pracovní stoly jsou expandovány v demontovaném stavu, baleny v pětivrstvém kartonu. Jejich montáž je velmi jednoduchá, v každém balení ...
Truhlářské dřevěné hoblice - výroba
Společnost RAMIA TOOLS s.r.o. se zabývá výrobou: - truhlářské stolice - hoblice - pracovní stoly řadě PROFI, HOBBY... Naše výrobky jsou vyráběny z velmi kvalitního bukového materiálu doplněné kvalitními doplňky. t Hoblice a pracovní stoly jsou expandovány v demontovaném stavu, baleny v pětivrstvém kartonu. Jejich montáž je velmi ...
Zemědělská, zahradní a komunální technika, Milevsko
Jsme výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje.
Traktory, sekačky okr. Písek.
Výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje. Prodej, servis, náhradní díly.
Automatizace procesů Milevsko
Nabízíme tvorbu a zavádění systémů automatického řízení, MaR a vizualizace. Dále nabízíme rekonstrukce ovládacích a řídících systémů v potravinářství, keramickém průmyslu, v chladícím a tepelném hospodářství, v zemědělství apod., včetně projekce a realizace. V našem závodě Vám vyrobíme elektrické rozvaděče podle dodané projektové dokumentace, nebo ...
Chladící technika, klimatizace Písek.
Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.
Svařování Tig metodou, kovovýroba Písek.
Svařování Tig metodou - hliník, nerez, titan a jiné, kovovýroba.