Hasící a požární technika patří k důležitému vybavení nejen samotných požárníků, ale také budov, staveb a aut. Ze širokého sortimentu si můžete vybrat kvalitní a ověřené hasící přístroje vodní, práškové, pěnové, sněhové i speciální, skříňky na hasící přístroje, hydrantové systémy, hlásiče a čidla a další.

Plnění i výměna lahví CO2 či hasících přístrojů, u kterých lze provést i potřebné opravy
O plnění i výměnu lahví CO2 a hasících přístrojů se postará společnost Středisko požární ochrany František Fousek, která sídlí ve Znojmě-Přímětice. Zajistí i servis, opravy, prodej a montáž.
Středisko požární ochrany František Fousek
Prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče a poskytnutí služeb požární ochrany
Na prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče se specializují ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Dále poskytují veškeré služby požární ochrany.
Požární ochrana Jablonec nad Nisou, prevence ochrany majetku a zdraví osob, minimalizace škod
Požární ochrana Jablonec nad Nisou, prevence ochrany majetku a zdraví osob, předcházení nebezpečí vzniku požáru, minimalizace škod při vzniku požáru, dokumentace.
Prodej hasících přístrojů – pěnové, práškové, CO2
Hasící přístroje pořídíte v okolí Znojma ve Středisku požární ochrany František Fousek. Prodáváme hasící přístroje pěnové, práškové i sněhové CO2.
Středisko požární ochrany František Fousek
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, hasicí zařízení
Projekty požární bezpečnosti na stavbách Praha, samočinné odvětrávací zařízení, pěnová a plynové hasicí zařízení, sprinklerová ochrana, mlhové hasicí zařízení, požární bezpečnost stavby.
Prodej setu hasicí přístroj 1kg a autolékárnička za skvělou cenu 399 Kč
Pravidelně nabízíme akční hasicí přístroje a vybavení pro motoristy, fyzické i právnické osoby a domácnosti. Zajišťujeme prodej a plnění tlakových lahví oxidem uhličitým Hasič-Servis Kolín
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Kontrola, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů
Firma HASTEKO z regionu Uherský Brod-Zlínský kraj poskytuje komplexní služby v oblasti PO a BOZP a zajišťuje i revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Detektor plynu, CO, hlásič kouře, požární hlásič - eshop, prodej
V eshopu firmy HASTEKO můžete pořídit hasicí přístroje a hydranty, mimo to i hlásiče kouře, požární hlásiče, detektory plynu, CO. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod.
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry, montáž požárních ucpávek, tlakové zkoušky požárního potrubí.
Eshop, prodej, montáž požární hydranty, hasicí přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní
Majitelé domů, bytů i firmy mohou pořídit hasící přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní a požární hydranty v eshopu Hasteko.cz. Jsme prodejci, zajistíme i montáž zařízení v regionu Zlínský kraj.
Bezpečnost ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP, PO
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP a PO, vedení dokumentace, roční prověrky bezpečnosti práce, periodické školení zaměstnanců.
Dodávky požární techniky Plzeň
Požární ochrana, dodávka a montáž požárně bezpečnostních zařízeních a techniky, prodej i komplexní zajištění služeb od firmy Seaspol – servis, s.r.o.
Seaspol - servis, s.r.o.
Přenosné hasicí přístroje pro hašení začínajícího požáru - prodej Brno
Hasící přenosné přístroje jsou určeny pro prvotní protipožární zásah tj. pro hašení začínajícího požáru. Jejich prodej zajišťuje společnost PB Alfa, s.r.o. v Brně a okolí.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu
Firma HASTEKO z regionu Zlínský kraj dodává hasící přístroje pro různé použití. Na prodej je i speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu, využijete jej i v obchodě, průmyslu, automobilu.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, audit, školení v Praze, ČR a EU
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, pravidelné kontroly BOZP, audit, hodnocení rizik, zpracování pracovních postupů, šetření pracovních úrazů, školení v Praze, ČR a EU.
BOZP a PO Milan Kovařík
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Požární technika, protipožární bezpečnostní zařízení, Plzeň
Kompletní sortiment hasicí techniky Vám nabízí Seaspol - servis, s.r.o. Zabýváme se prodejem a servisem hasicích přístrojů a dalších protipožárních bezpečnostních zařízení, školením i EZS.
Seaspol - servis, s.r.o.
Prodej spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého pro tábory, rekreační zařízení, chalupy Kolín
Naše firma provádí servis a prodej hasicích přístrojů, zabýváme se prodejem spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého - Josef Korelus Uhas Kolín
Práce s požární technikou - Praha 5 - Barrandov
Agentura Hřivna Barrandov zajišťuje práce s požární technikou, požární a kropící cisternou i další požární a hasičské služby. Sídlíme v Praze 5 na ulici Křížová 1018/6.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Kontroly a revize v oblasti BOZP a požární ochrany, zkoušky hasicích přístrojů a hydrantů
Revize zabezpečování požární ochrany a bezpečnosti práce provádí společnost Bc. Luboš Mrklas – Techproservis sídlící v Jablonci nad Nisou. Poskytujeme odborné školení i kontroly v oblasti BOZP.
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel a vývěv na zakázku
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel, motorů a vývěv na zakázku zajišťuje Ing. Josef Pavlištík z Kelče u Vsetína. Dodává také náhradní díly na požární techniku.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Kompletní hasičské stříkačky PPS12 - prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku
Prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku a kompletní hasičské stříkačky PPS12 zajistí Ing. Josef Pavlištík. Provádí veškeré opravy motorů a čerpadel hasičských stříkaček.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef