Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Řízení budov a automatizace místností – projekty a produkty
Komfortní bydlení s odkazem na ochranu životního prostředí představují projekty a produkty pro řízení budov a automatizace místností od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí, bezpečnost pracovníků, ochrana životního prostředí.
Elektroměrové rozvaděče zejména pro distributory elektřiny
Rozvaděče elektrické energie, dodávka elektroměrů nízkého napětí pro průmyslové a energetické společnosti s kompletním servisem a zárukou bezpečnosti to je AROVA SERVIS s.r.o.
Automatizované systémy pro řízení technologických celků
Rozvaděče, automatizované systémy řízení, měřící a regulační techniky Vám dodá a namontuje Váš profesionální partner AUTEL montáže, a.s. se sídlem v Třinci.
Vývoj a výroba elektrických a elektronických systémů Liberec, kompletace včetně funkčních testů
Vývoj a výroba elektrických a elektronických systémů Liberec, kompletace včetně funkčních testů, elektronická zařízení, elektronika, systémy pro přenos dat.
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Prodej laboratorní techniky a přístrojů pro soukromé a státní laboratoře
Široký sortiment laboratorní techniky a přístrojů vhodných pro soukromé i státní laboratoře zakoupíte u firmy ILABO. Prodáváme laboratorní mlýny, váhy, ultrazvuky, přístroje pro destilace a další.
Detekování úniku, průtokoměry vzduchu a technických plynů
Detekce úniku průtokoměry vzduchu a technických plynů, monitorovací systémy, vysoce kvalitní a přesné zařízení seženete u firmy SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu, měření ručními spektrometry, okamžitý výsledek od společnosti Alfeko s.r.o. v Třebíči - analýza kovů a kovových materiálů.
Metrologie, kalibrace pracovních měřidel Nová Paka, ověřování a kalibrace měřidel dle norem
Metrologie, kalibrace pracovních měřidel Nová Paka, ověřování a kalibrace měřidel dle norem pro firmy i živnostníky.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Ultrazvuková zkouška - metoda kontroly ultrazvukem
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? Obchodní a poradenská společnost PAPco, s.r.o se sídlem v Praze je pro Vás tou správnou volbou.
Měřící, testovací a diagnostické systémy pro energetiku a průmysl
Měřící a diagnostické přístroje pro energetiku a průmysl, testovací zařízení kabelů, elektroměrů a vakua, a jiné zkoušečky a detektory dodává a servisuje společnosti MDA technology, s.r.o.
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, měření materiálu
Měřicí sondy SM xx / SMK xx Praha, optoelektronické inkrementální přístroje, přesné měření tloušťky materiálu, využití i jako přesný koncový spínač.
Snímače pro přesné měření v průmyslových odvětvích
Dokonalé měření různých veličin rozměrů i rychlostí, snímání polohy díky kvalitním a přesným senzorům od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Výroba, montáž, prodej průmyslové, silniční, kolejové váhy - výroba na klíč
ýrobu, montáž i prodej průmyslových, silničních a kolejových váh Vám zajistí společnost TENZONA s.r.o., která je specialistou v oboru průmyslových vah "na klíč".
TENZONA s.r.o.
Přesné pytlovací dávkovací váhy - plnění přesné dávky do pytlů
Pořiďte si i vy přesné dávkovací váhy od spolehlivé společnosti KADLEC, spol. s r.o., která dodává kvalitní váhy po celé ČR a to včetně Brna a Olomouce.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Detekční technika, detektory netěsností vzduchového potrubí
Vývojem, výrobou a dodávkami diagnostické a detekční techniky, jako jsou například detektory netěsností v rozvodech stlačeného vzduchu, se zabývá společnost SONOTEC od prvopočátku své existence.
SONOTEC s.r.o.
Obchodní a poradenská společnost v oblasti nedestruktivního testování
Profesionálové v oblasti nedestruktivního testování. Pomůžeme Vám zajistit bezpečný a efektivní provoz Vašich zařízení. Najdeme řešení přímo pro Vaši společnost.
Průmyslová automatizace Kralupy nad Vltavou
Komplexní dodávky a služby v oblasti automatizační techniky. Průmyslová automatizace v téměř všech průmyslových odvětvích. Nejlepší systémová řešení pro Váš podnik poskytne společnost ELMEP s.r.o.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Zařízení pro měření a detekci radiace – výroba a dodávka
Monitorování, likvidace ionizačního záření, služby pro jaderné elektrárny, detektory zjišťující kontaminaci, vypracování auditů a projektů monitorovacích systémů, servis a instalace.
Multiparametrový spektrofotometr IRIS pro oblast vodárenství, potravinářství i laboratoř
Společnost Hanna Instruments Czech s.r.o. představuje vysoce přesný multiparametrový spektrofotometr IRIS určený převážně pro měření ve vodárenství, potravinářství a laboratorním prostředí.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Zkoušky penetrační, vizuální, magnetické i vířivými proudy
Analýza vlastností a stavu materiálů a komponentů nedestruktivními metodami. Provádíme zkoušky pomocí mnoha rozdílných technik a měření. Zjištění vnitřních a povrchových vad.
Nedestruktivní testování a kontrola Praha – přístrojové vybavení
Kompletní sortiment produktů pro nedestruktivní testování a kontrolu jako jsou rentgeny, magnety, penetrační linky, UV lampy nebo ultrazvuky nabízí společnost PAPco, s.r.o.
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální systémy
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální měřící systémy, přístroje pro měření drsnosti a kontury, údržba a servis.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.