Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

Výroba mechanických, vícestupňových a průmyslové převodovek
Elektropřevodovky, vícestupňové převodovky, průmyslové, mechanické pohony, náhradní díly a další, Vám spolehlivě zajistí firma TOS Znojmo, akciová společnost.
Kovoobrábění, strojní zámečnické práce Rychnov nad Kněžnou
Kovovýroba KOVO - Červený s.r.o., Rychnov nad Kněžnou, kovoobrábění, strojní zámečnické práce, soustružení, řezání, svařování a opracovávání kovů, výroba konstrukcí a dílů.
Převodovky ZPM Kolín - Čtvrtotáčkové motorové šnekové převodovky ZPM
Zabýváme se návrhem, výrobou a prodejem motorových komponentů včetně převodovek ZPM a Mastergear - ZPA Pečky, a.s. Kolín
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Závěsná zařízení pro masný průmysl, háky, kočky pro zavěšení masa, zakázková výroba z nerezu
Vepřové a hovězí kočky bez neustálých nečistot a rzi naleznete u společnosti HÁKY NA MASO Miroslav Janeček ze Slatiňan. Vyrobíme i opravíme veškerá závěsná zařízení.
Výroba převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí
Sériovou výrobou převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí a dalších součástí se zabývá společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně.
Výroba převodovek - šnekové, elektropřevodovky, variátory
Výrobou a dodávkou převodovek šnekových, čelních, kuželočelních, elektropřevodovek v provedení ATEX a variátorů s lamelovým řetězem se zabývá společnost TOS ZNOJMO, a.s.
Zakázková kovovýroba - pojezdové brány, zábradlí, ploty
Sháníte-li kvalitní pojezdovou bránu nebo originální zábradlí či plot, pak kontaktujte firma Elza Pavel Janíček v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
Sériová výroba ozubených kol a hřídelí - výrobce špičkového ozubení
Sériovou výrobu ozubených kol provádí výrobce špičkového ozubení - společnost Omega, spol. s. r. o. ze Zlína. Při výrobě využívá vlastní materiál a tepelné zpracovávání.
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, svařování a povrchové úpravy kovů
CNC obrábění kovů, řezání, vrtání, broušení, lisování, svařování a povrchové úpravy kovů, výrobu dřevozpracujících strojů realizuje kovovýroba ZETECH, a.s.
Hliníkové konstrukce Semily - pro dům, zahradu a volný čas
Zabýváme se zakázkovou výrobou atypických konstrukcí, široké uplatnění hliníkových konstrukcí Semily - Tauchman SWS s.r.o. Jilemnice
Kovovýroba, obrábění kovů, výroba spojovacích prvků pro potrubí
Kovovýroba, výroba komponentů pro potrubní systémy, vodovodní a plynové rozvody, ventily, fitinky, spojovací prvky z mosazi, oceli a bronzu realizuje společnost FMP a.s.
Plynové spalovací turbíny Hradec Králové - Vstupní a výstupní systémy turbín
Naše společnost vyrábí zařízení z nerezové a uhlíkové oceli dle předpisů ČSN a EN. Výrobu lze zajistit včetně strojního obrábění, povrchové úpravy a dopravy - AXIS a.s. Hradec Králové
Výroba ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí
Strojírenská firma OMEGA, spol. s r.o. ze Zlína se zabývá obráběním a specializuje se na výrobu ozubených převodů, kol pro převodovky a hřídelí.
Strojírenská výroba Žamberk – krmivářský průmysl, jednoúčelové stroje
Potřebujete pro Vaše podnikání vyrobit jednoúčelový stroj? Pak se obraťte na společnost DITECH CZ s.r.o., která se zabývá strojírenskou zakázkovou výrobou a výrobou strojů pro krmivářský průmysl.
Manipulační zařízení Chrudim - perfektní vybavení naší firmy pro strojírenskou výrobu
Svým zákazníkům nabízíme prvotřídní strojírenskou výrobu včetně kovoobrábění, svařování a dělení materiálů, vlastníme kvalitní manipulační zařízení - Metaltechnik s.r.o. Chrudim
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechu
Opracování kovů na CNC strojích - kovovýroba, zpracování plechů, trubek, výrobní technologie a svařování od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - výroba vysoké kvality.
Zámečnictví, kovovýroba, kovářství, výroba schodů, vrat, zábradlí
Zakázková výroba zámečnických a kovářských výrobků, schody, vrata, ploty, brány, dveře, zábradlí, obklady a portály realizuje Kovovýroba - Petr Šlár, Praha Kobylisy.
Výroba forem - vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály
Hlavní činností společnosti Frema a.s. Zlín je výroba forem. Výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty a vypěňované materiály, dále na vulkanizační a propařovací formy.
Zakázková kovovýroba, konstrukce hal, ocelové vazníky, průmyslová vrata, mříže
Kvalitní služby zakázkové zámečnictví a kovovýroby Vám poskytne společnost Luboš Dočekal - ocelové konstrukce, stavební zámečnictví, autodoprava z města Kralupy nad Vltavou.
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, vysoká kvalita zpracování
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, robotické a ruční svařování, CNC řezání laserem, CNC ohraňování, lisování a vrtání od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - vysoká kvalita zpracování.
CNC obrábění a konvenční frézování, zakázková kovovýroba
Zakázková kovovýroba, výroba dílů a jednoúčelových strojů, CNC obrábění, konvenční frézování, broušení, sváření, soustružení provádí strojírna G a H s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Průmyslové vysekávací nože - výroba sekacích nožů
Společnost Frema a.s. Zlín vyrábí mimo vstřikovacích forem i průmyslové vysekávací nože. Výroba sekacích nožů z kvalitní nástrojové oceli dle požadavků zákazníka.
Kontrolní optické měřící zařízení na hřídele – rychlost, přesnost, spolehlivost
Společnost OMEGA, spol. s.r.o. ze Zlína se zabývá sériovou výrobou ozubených kol a hřídelí. Naše nové kontrolní optické měřící zařízení na hřídele Vám zajistí rychlou a přesnou kontrolu hřídelí.
Strojírenská výroba jednoúčelových strojů, zařízení, strojních dílů
Mezi činnosti společnosti Frema a.s. Zlín patří nejen výroba forem, ale i specializovaná výroba jednoúčelových strojů, zařízení a strojních dílů. Působí v regionu Zlínský kraj i dalších částech ČR.