Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Prodej a profesionální servis i oprava počítačů a kancelářské techniky
Firma Seoncomp se zabývá prodejem a opravou počítačů a kancelářské techniky. Zákazníkům nabízí kvalitní výpočetní techniku od základních počítačových sestav až po výkonné počítače.
Prodej tiskáren čárových kódů, čteček a spotřebního materiálu Brno
spotřební materiál k tiskárnám, tiskárny a čtečky čárových kódů, parkovací systémy, automatická identifikace, snímače, automatická pokladna
Lean Manufacturing - štíhlá výroba od Enprag s.r.o. - kovový nábytek do jakékoliv kanceláře či školy
Lean Manufacturing neboli metoda štíhlá výroba od společnosti Enprag s.r.o. se sídlem v Praze nabízí kovový nábytek do kanceláří, škol, lékařských ordinací a čekáren a dalších venkovních prostor.
Kaspersky Anti-Virus, ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů, akční nabídka
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie a v akční nabídce nabízí Kaspersky Anti-Virus, který ochrání Váš počítač proti všem typům malwaru včetně virů.
Pracovní, jednací, kancelářské, dětské stoly z lamina-přímo od výrobce
Pracovní, jednací, kancelářské i dětské stoly z lamina můžete pořídit přímo od výrobce - v Truhlářství a stolářství Zavadil Sulimov nedaleko Kroměříže.
Školní lavice od českého výrobce TEROM
Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou a montáží školního nábytku do škol - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Kvalitní bytový nábytek – prodej dveře Sapeli, podlahové krytiny
Chcete-li si svůj interiér vybavit nábytkem, dveřmi nebo podlahovou krytinou, která bude skvěle vypadat a bude mít tu nejvyšší kvalitu, tak si vyberete z mnoha výrobků ve firmě PW interier Olomouc.
Školní a jídelní židle, stoly, rostoucí nábytek do tříd, jídelen-eshop
Společnost Interier Group dodává sedací nábytek pro školy - rostoucí nábytek do tříd, školní a jídelní židle, stoly, sety i skříňky. Sídlíme v okrese Uherské Hradiště.
Školní nábytek pro radost z učení – Hradec Králové/Chlumec nad Cidlinou
Firma Terom vyrábí školní nábytek různého druhu, díky kterému dokonale vybavíte vaše třídy do posledního detailu.
Vybavení pro školky-dětských hřišť, na zahradu i do herny
Stolařství Smetana dodává v regionu Uherské Hradiště vybavení pro školky - různé prvky dětských hřišť na zahradu i interiérový nábytek a vybavení do vnitřní herny.
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky, skříně do suchých prostor
Vybavení školních šaten, školní šatní skříňky a skříně do školky dodá firma Frajt Krmoměříž-Zlínský kraj. Vybavení od nás je vhodné i pro sportovní zařízení, wellness.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Nábytek do kanceláře-jednací stoly, kancelářské skříně, dřevěné police
Nábytek do kanceláře vyrábí v regionu Uherský Brod firma D&M Designe Nivnice - dodá kompletní vybavení, jednací stoly, kancelářské skříně i dřevěné police.
Projektory, mikrofony a další projekční technika k zapůjčení Praha - naše projekční technika vás nezklame
Bez čeho se žádné velká akce neobejde? No přece bez kvalitního ozvučení a projekční techniky. Špatně nastavená projekční technika totiž zkazí zážitek z akce nejen divákům,ale i samotným přednášejícím.
Opravy a upgrade PC CompAct | Litomyšl
Neváhejte využít naše IT služby spojené s opravami, upgrade, údržbou či zabezpečením.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Výpočetní technika - počítače, notebooky, tiskárny za akční ceny
Výpočetní techniku za super ceny nabízí firma TRIWARE spol. s r.o. v Opavě. Za akční ceny u nás nakoupíte počítače, tablety, notebooky, tiskárny, monitory.
Počítače a notebooky za výhodné ceny - kompletní servis a odborné poradenství
Kvalitní a spolehlivou výpočetní techniku vám v Opavě nabídne naše společnost TRIWARE spol. s. r. o., která Vám za výhodné ceny nabídne počítače a notebooky s kompletním servisem a poradenstvím.
Návrhy, realizace atypického interiéru, komerčních, obchodních prostor
Kvalitní návrhy atypického interiéru dodá firma ATIS - em Zlín. Zajistí dodávky vybavení a kompletní realizace komerčních, obchodních prostor, interiéru prodejny.
Nábytek a herní prvky pro mateřské školy, s důrazem na bezpečnost
Nábytek, herní prvky a další vybavení pro mateřské školy, jesle a dětské koutky vyrábí a dodává společnost DENELL Trade s.r.o. Vysoká kvalita provedení, bezpečnost a atraktivní design.
Šatní boxy k rozšíření úložných prostor  - kvalitní kovovýroba, šatní boxy vhodné nejen do škol
Šatní boxy vhodné do škol, sportovních zařízení, sklepů nebo výrobních prostor - kvalitní kovovýroba dle přísných norem, TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Dataprojektory a videoprojektory pro školy, firmy a společenské akce
Špičkové moderní videoprojektory a dataprojektory včetně kompletního příslušenství nabízí společnost IMAGE CZ s.r.o. Prezentační stroje pro školy, instituce i malé či velké společnosti.
Značení kabelů Praha
Značení kabelů – bužírky, nosiče návleček s upínacími pásky, pouzdra na štítky s upínacími pásky, štítky. Kabely mají větší průměry, takže ideálním řešením značení je buď bužírka (pokud ještě nejsou zapojené) nebo nějaký nosič s informací, který se připne ke kabelu upínacími pásky. Většina nabízených variant značení se dodává také v ...
Laserová multifunkční tiskárna Opava - efektivní, rychlá
Laserovou multifunkční tiskárnu, ať už pro skenování, tisk nebo kopírování, naleznete v naší prodejně Triware spol. s. r. o. v Opavě. Využijte naší akci a pořiďte si naší tiskárnu, která vám poskytne rychlou a efektivní práci. Vlastnosti: - černobílá tiskárna - rychlost tisku: 20 stran za minutu - rozhraní: USB 2.0 - formát tisku: A4 - ...
Variabilní paravánový systém pro Vaši kancelář, Chodov
Variabilní paravánové systémy z řady Variabil pro jednoduché a efektivní rozdělení prostoru v call centrech a větších kancelářích Vám dodá společnost ErgoOffice z Chodova.
Velkoobchodní prodej kancelářských potřeb, techniky a papíru
Velkoobchodním prodejem kancelářských, školních potřeb, techniky a papíru se zabývá firma MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Pronájem tiskáren v profesionálním provedení pro firmy na dobu neurčitou | Praha
Pronájem tiskáren nejen v hlavním městě Praha může řešit problém nejedné společnosti. Výkonná tiskárna je v každé firmě či kanceláři nezbytností. Velké tiskárny bývají ale finančně velmi nákladné a ne každému se jejich koupě vyplatí. Chcete si vyzkoušet profesionální tiskárnu před tím, než do ní investujete? Nebo na její koupi nemáte dostatek ...