Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Výroba léčiv, vitamínů, potravinových doplňků, veterinárních přípravků Ostrava
Výrobou a prodejem léčiv, potravinových doplňků, veterinárních přípravků i kosmetiky se zabývá Galenická laboratoř Ostrava. Za výhodné ceny prodává doplňky stravy - hořčík, vápník, zinek, vitamín C.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Přípravky proti klíšťatům a na odčervení pro Vaše kočky a psy - obojky, tablety, kapky
Lékárna Bazalka z Ostravy prodává přípravky proti klíšťatům a na odčervení mazlíčků. Vyberte si z širokého sortimentu obojků, pipet, tablet, kapek do očí i uší pro psa i kočku. Ochraňte své mazlíčky.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Plošiny pro vozíčkáře umožní bezbariérový přístup do objektu
Specialista na řešení bezbariérových přístupů je společnost MANUS Prostějov. Do bytových i nebytových prostor vyrábíme plošiny pro vozíčkáře a to na míru od prvotního návrhu až po montáž plošiny.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Preventivní zdravotní programy pro muže a ženy – široké spektrum vyšetření
Ztrácíte rovnováhu a chcete mít jistotu, že netrpíte osteoporózou? Nebo máte jiné zdravotní potíže? Tak právě pro Vás bude vhodný preventivní zdravotní program společnosti Vaše laboratoře.
Vaše laboratoře s.r.o. Akreditovaná laboratoř Zlín
S přípravky Vectra 3D pipeta a Adaptil bude cestování se psem pohodové, beze stresu během jízdy
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště doporučuje pro pohodové cestování se psem pořídit Vectra 3D pipeta a Adaptil psí feromon pro jízdu beze stresu. Také si ověřte zdravotní stav svého psa.
Kurzy hubnutí online s cílem efektivně zhubnout - stravování podle západní i čínské medicíny
MUDr. Petra Uríková z Lukova u Zlína je poradkyní v mnoha oblastech, pořádá i kurzy hubnutí on-line s podporou na 6 měsíců či rok. Krok po kroku si osvojíte zdravé stravování a zhubnete.
Účinná ochrana před klíšťaty, parazity - tablety, pipety, obojky pro psy, kočky
Jako účinná ochrana před klíšťaty, parazity u zvířat fungují antiparazitní obojky, tablety Bravecto pro psy, pipety pro kočky. Přípravky zakoupíte na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště.
Spolehlivé a rychlé antigenní testy na COVID – výtěrové, ze slin, testy na protilátky
Spolehlivé antigenní testy na COVID, které představují nejjednodušší způsob prevence šíření onemocnění COVID-19, prodává firma ZENCO Corp, a.s. Společnost dodává také testy na protilátky.
Ošetření píchnutí hmyzem – tekutý pudr, velkoobchod s léčivy, výroba
Ošetření píchnutí hmyzem díky tekutému pudru, který vyrábí společnost GALENICKÁ LABORATOŘ OSTRAVA specializující se na velkoobchod s léčivy, je nyní snadné a rychlé.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Antiparazitikum Bravecto pro psy-ochrana psů proti klíšťatům a blechám
Ochrana psů proti klíšťatům i blechám je díky antiparazitiku Bravecto dlouhodobá. V okrese Uherské Hradiště je prodejce léků a krmiv pro psy Veterinární klinika Mlejnský.
Moderně vybavená zubní ordinace, kde jste v péči nejlepšího zubaře
Moderně vybavené zubní ordinace, kde jste v péči nejlepšího zubaře, jsou na Zubní klinice Rafael Zlín a v Dentálním centru Happy Smile Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Bravecto pipety pro psy, kočky - účinná antiparazitika proti klíšťatům, blechám
Na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště zakoupíte i účinná antiparazitika, pro psy a kočky doporučujeme jako ochranu proti klíšťatům, blechám Bravecto pipety nebo tablety.
Komplexní řešení akustiky na klíč, akreditované měření akustiky prostorů
Společnost EKOLA group, spol. s r.o. provádí akreditované měření akustiky prostorů a nabízí komplexní řešení akustiky na klíč.
Dentální pryskyřice - pro výrobu a opravy zubních náhrad, můstků a korunek od SpofaDental a.s.
Společnost SpofaDental a.s. z Jičína se zabývá výrobou a dodáním dentálního a stomatologického materiálu mezi nějž patří i dentální pryskyřice.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Kontaktní čočky Liberec - široký výběr od různých výrobců, včetně aplikace měkkých kontaktních čoček
Kontaktní čočky nabízíme od různých výrobců ve velkém spektru výběru. Pomůžeme Vám s výběrem dle oční vady. Součástí našich komplexních služeb je také aplikace měkkých kontaktních čoček.
Elektrické vozíky pro seniory
Elektrické vozíky vhodné pro seniory a lidi s pohybovými obtížemi ve svém sortimentu nabízí společnost Gardentech, s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Lymfoterapie a uhličitá terapie v Plzni - zdraví pro váš organismus -  objevte jejich sílu a regenerujte své tělo!
Obnovte své zdraví a regenerujte se s lymfoterapií a uhličitou terapií v Plzni. Přinášíme vám metody, které pomáhají regenerovat váš organismus.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Nemocnice Boskovice, ambulantní a lůžková péče, pohotovost, nemocniční lékárna
Nemocnice v Boskovicích s.r.o., má dlouholetou historii a poskytuje pacientům ambulantní a také lůžkovou péči v základních oborech. Samozřejmostí i lékařská pohotovost.
Nemocnice Boskovice s.r.o
Ortopedie Praha - léčba nemocí a úrazu pohybového aparátu
Ortopedie ambulance a stacionář pro léčbu nemocí a úrazu pohybového aparátu, diagnostiku a prevenci vývojových vad zřizuje MONADA spol. s r.o., Praha.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Cviky podle Mojžíšové - léčba neplodnosti, funkční sterility u žen
Mgr. Lenka Stacke se zabývá fyzioterapií při funkční neplodnosti. Využíváme cviky Mojžíšové, rehabilitační léčba pomáhá u žen i mužů. Klientky z okolí Zlína se mohou objednat ve studiu v Napajedlech.
Čipování psů a koček Opava - špičkový veterinář, který spolehlivě očipuje Vaše zvíře
Přijďte s Vaším čtyřnohým mazlíčkem do Veterinární ordinace Palackého Opava, kde provádíme spolehlivé čipování psů a koček podle platných podmínek.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Preventivní vyšetření partnerů plánujících rodičovství na závažná genetická onemocnění – test MOJE GENY
Pokud plánujete rodičovství a chcete mít jistotu, že na Vaše budoucí potomky nepřenesete závažná autozomálně dědičná onemocnění, absolvujte test MOJE GENY v pražské ambulanci Genetika Ostrava s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Výroba masti, kosmetické přípravky, krémy, roztoky, potravinové doplňky - volné výrobní kapacity
Výrobou mastí, kosmetických přípravků, krémů, roztoků i potravinových doplňků se zabývá společnost Galenická Laboratoř Ostrava s volnými výrobními kapacitami.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Kompenzační pomůcky – klozetové křeslo, nástavec na WC, sedačky do vany, madla
Kompenzační pomůcky - madla do koupelen a WC, sedačky do vany i do sprchového koutu, klozetové křeslo, nástavec na WC, navlékače ponožek a další, poskytuje firma REALITDATA na prodejně v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Ošetření zubů laserem - stomatologické ošetření laserovou technologií
Rafael dentální klinika Zlín má moderní vybavení, provádíme ošetření zubů laserem KEY LASER 3, stomatologické ošetření laserovou technologií urychluje hojení a minimalizujeme bolest a otoky.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín