Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Fyzioterapie a léčebná rehabilitace - kineziologický rozbor, cvičení ve vývojových řadách podle Koláře, metoda Mojžíšové
Studio FyzioVita Otrokovice pro zájemce z okolí Zlína, Uh. Hradiště i Kroměříže poskytuje služby fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Využíváme kineziologický rozbor, cvičení podle Koláře, Mojžíšové.
Očkování psů proti vzteklině Česká Lípa povinné očkování vakcinace psů
Očkování psů proti vzteklině, povinná vakcinace psů. Hromadné očkování psů proti vzteklině je pro vaše psí mazlíčky povinné. Zajistěte si ho včas - Veterinární ordinace SLOVANKA Česká Lípa.
Zubní implatáty-celková rekonstrukce chrupu i náhrada jednotlivých zubů
Dentální klinika Rafael Zlín provádí celkové rekonstrukce chrupu, využívá kvalitní zubní implantáty, které lze zavádět i jako náhradu jednotlivých zubů.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Chodítka a berle francouzské či podpažní, vycházkové hole – kompenzační pomůcky
Pomůcky pomáhající zmírnit handicap či postižení osoby – kompenzační pomůcky – chodítka, berle francouzské i podpažní, vycházkové hole – naleznete na prodejně firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Lázeňské relaxační pobyty, relaxační a wellness služby - pobytové balíčky
Lázeňské relaxační pobyty, pobyty pro seniory, relaxační a wellness služby - to vše poskytuje Lázeňský dům Perla. Vyzkoušejte pobytové balíčky v Lázních Lednice na jižní Moravě.
Romantický pobytový balíček pro zamilované s wellness procedurami a soukromou vířivkou
Romantika pro zamilované – to je pobytový balíček ve wellness hotelu na Pálavě s romantickou večeří, vstupem do soukromé vířivky a wellness procedurami.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Antistresová Indická masáž hlavy Champi - pomocí akupresury se zbavíte bolestí hlavy, migrény, napětí ve svalech
V centru ViaNatura ve Zlíně používáme různé metody pro úlevu od bolestí, stresu, napětí. Při prevenci bolestí hlavy, migrény, nespavosti je vhodná Indická masáž hlavy CHAMPI, využívá se akupresury.
Veterinární klinika pro domácí zvířata v Liberci s pohotovostí
Potřebujete veterinární péči pro svého miláčka? Veterinární klinika Hanychov v Liberci poskytuje kompletní léčbu a preventivní péči pro domácí zvířata, včetně exotických druhů.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, vodních radovánek a poznávání pro dva, rodiny i seniory
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, poznávání, vodních radovánek, ale i dobrého jídla, vhodné pro rodiny, páry i seniory, zažijete v Hotel Slunce Aquacentrum s.r.o. v Rýmařově.
Korektivní dermatologie a estetická medicína pro dokonalou krásu v Praze
V Korektivně dermatologické ordinaci MUDr. Věry Terzijské v Praze Vám nabízíme široké spektrum zákroků a ošetření pro dokonalou krásu.
Wellness pobyty v lázních -  léčebné, relaxační a speciální pobyty
Odpočiňte si a zrelaxujte své tělo v Lázních Lednice. Vyberte si relaxační nebo speciální wellness pobyty plné příjemných procedur v Lázeňském domě Perla.
Stomatologická a stomatochirurgická ordinace Brno
Moderně vybavená stomatologická a stomatochirurgická ordinace Primadent, s.r.o. poskytuje komplexní a odbornou stomatologickou péči v Brně.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Pratelné spodní prádlo pro ženy a muže - diskrétní pomoc při inkontinenci
Diskrétní pomoc při inkontinenci Vám zajistí spolehlivé absorpční inkontinenční pomůcky - pratelné spodní prádlo pro ženy a muže. Velký výběr najdete na eshopu ABENA.
ABENA
Digitální drogový tester Drugtest 5000 – detekce až 8 tříd omamných látek z jednoho vzorku slin
Firma Altest s.r.o. z Brna prodává profesionální drogový tester Drugtest 5000, který dodává včetně tiskárny i jednorázových testovacích kazet. Drugtest je možné si také pronajmout.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Inovovaný přístroj na měření cukru v krvi Glukometr GlucoLab - speciální nabídka
Zdravotnické potřeby REALITDATA sídlící v Ostravě pro Vás připravily speciální nabídku - inovovaný přístroj na měření cukru v krvi glukometr GlucoLab s 25 kusy testovacích proužků v sadě navíc.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Kvalitní zdravotnický nábytek pro vaši ordinaci od společnosti Artspect
Společnost Artspect nabízí široký sortiment zdravotnického nábytku, včetně sedacích a lehacích zařízení, pracovních linek a úložného nábytku, které jsou vhodné pro ordinace v oblasti zdravotnictví.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Rehabilitace, nadstandardní zdravotní péče, fyzioterapie Praha - pomůžeme Vám od bolesti.
Trápí vás zdravotní obtíže a lékař vám doporučil navštěvovat rehabilitace? Pokud ano a jste z Prahy, zbystřete.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Suchá masážní vana - rehabilitační i relaxační masáž na suchém vodním lůžku
Jednou z letošních novinek lázeňského domu Perla, je suchá masážní vana. Toto speciální vyhřívané masážní lůžko se zdravotní certifikací, masíruje klienta přes tenkou membránu proudem vody.
Lázeňské pobyty v Lázních Lednice - odpočinek na jižní Moravě
Dokonalý odpočinek a relax zažijete v lázních na prosluněné Jižní Moravě. Ubytujte se v Lázeňském domě Perla v Lázních Lednice, který poskytuje více než sto druhů léčebných i relaxačních procedur.
Neurologická ordinace pro děti i dospělé, MUDr. Helena Hojdíková
Paní doktorka MUDr. Helena Hojdíková provozuje neurologickou ordinaci pro děti i dospělé v Hradci Králové.
Přístrojová lymfodrenáž - efektivní pro detoxikaci organismu, podporu imunitního systému
Zbavte své tělo toxických látek a podpořte imunitní systém - pro efektivní detoxikaci organismu se objednejte na přístrojovou lymfodrenáž ve studiu FyzioVita Otrokovice. Ze Zlína snadno dostupné MHD.
Praktický lékař pro děti a dorost v Ostravě a Polance nad Odrou, preventivní a léčebná péče
Praktická lékařka MUDr. Sylva Klegová poskytuje preventivní a léčebnou péči pro děti a dorost v Ostravě a Polance nad Odrou.
Privátní wellness – parní kabina, infrasauna, vířivka, masáže
Odpočinek a relaxaci v privátním wellness poskytuje Hotel U Hrocha ve Škrdlovicích u Velkého Dářka. Užít si můžete parní kabinu, infrasaunu, masážní vanu, chromoterapii i masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Diabetologie, praktické lékařství pro dospělé, kardiologie, interní lékařství
Společnost DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje dvě ordinace ve kterých se specializuje na diabetologii, praktické lékařství, kardiologii a interní lékařství.