Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Pronájem polohovacích postelí a pečovatelských lůžek i s antidekubitní matrací
Pronájem polohovacích postelí, pečovatelských lůžek i antidekubitní matrace vydezinfikované ozonem zajistí společnost CHIRANEX s.r.o. se sídlem v Ostravě. Matrace lze pronajmout i samostatně.
CHIRANEX s.r.o.
Veterina - vysoce odborná veterinární péče pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Reflexní terapie plosek nohou, masáž chodidel - akupresura jako řešení migrény, bolesti hlavy
Ve studiu ViaNatura Zlín si můžete dopřát u paní Evy Kovářové reflexní terapii, masáž nohou. Akupresura má dobré výsledky např. u migrény, bolesti hlavy, zad. Pořídit můžete i dárkové poukazy.
Čištění dioptrických a slunečních brýlí ultrazvukem, opravy a servis brýlí
Čištění dioptrických a kovových brýlí ultrazvukem, ale také také opravy poškozených brýlí zajistí na Znojemsku oční optika Optik Frič s.r.o.
Brýlové obruby Praha 9 – široký výběr, příznivé ceny
Brýle na dálku či na čtení jsou součástí každodenního života téměř každého z nás. Přijďte si pro slušivé a pohodlné brýlové obruby do Oční optiky Cvikr, která se nachází na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Regenerace organismu pomocí terapie Plzeň
Provádíme účinnou regeneraci organismu pomocí terapie, využíváme uhličité terapie a Lymfoterapie, které povzbudí regenerační schopnosti člověka.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Nabídka analyzátorů kompozice těla od firmy JAWON - měření tuku, svalové hmoty
Kvalitní a přesné analyzátory pro lidské tělo Vám poskytne společnost UTILCELL s.r.o.. Analyzátory Vám pomohou vyměřit nejen hmotnost, ale také množství svalové hmoty či tělní tuk.
Odhalte nádor prsu včas - zajděte si na digitální mamograf vysoké kvality
Předcházejte nádorovému onemocnění, odhalte nádor včas a zajděte si na mamograf vysoké kvality do diagnostického centra ProMedica spol. s r.o. v Prostějově.
ProMedica spol. s r.o. Diagnostické centrum Prostějov
Léčebné, ozdravné a relaxační pobyty s možností využití golfu, bazénu a pití minerálních pramenů
Parkhotel Golf Mariánské Lázně se nachází na okraji Mariánských Lázní a nabízí pro své hosty řadu pobytů od léčebných, ozdravných ale i aktivních jako jsou cyklo pobyty.
Máme pro Vás nové www stránky! - Stomatologická klinika Dental Office H33 s.r.o. Praha 4
Připravili jsme pro Vás novou moderní webovou prezentaci. Věříme, že se Vám bude líbit, a že díky ní, najdete přehled o našich nabízených služeb.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Zvýšená hygiena chrupu při nošení rovnátek je při ortodontické léčbě důležitá
Konzultace k ortodontické léčbě si můžete domluvit v ordinaci MDDr. Stanislavy Vaškové - Ortodoncie Otrokovice s.r.o. Pacienty vždy učíme správné hygieně chrupu, která je při nošení rovnátek důležitá.
Zhotovení klasických i speciálních dioptrických brýlí na míru – oční optika
Zhotovením dioptrických brýlí na míru s různými typy brýlových čoček pro korekci různorodých očních vad a klasickými nebo značkovými obrubami se zabývá oční optika Optik Frič s.r.o.
Regererace těla - dárkový poukaz na klasické, relaxační, Thajské masáže
Helena Janušková ve svém studiu ve Zlíně kromě detoxikace organismu provádí i Thajské masáže nebo klasické, relaxační i Dornovou metodou. Dopřejte si regeneraci těla. K dispozici i dárkové poukazy.
Profesionální plastika břicha, liposukce i operace prsou v epidurální anestezii
Profesionální plastiku břicha, liposukci či operaci prsou v epidurální anestezii zajišťuje společnost Plastická a kosmetická chirurgie MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Dámské i pánské pohodlné podpůrné podkolenky působí jako prevence proti otokům i bolesti
Pohodlné podpůrné podkolenky RELAX 280 DEN jsou ideální prevencí proti otokům a bolesti nohou při dlouhodobém sezení, stání i cestování. Zakoupíte u firmy REALITDATA v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Veterinární laparoskopické operace, 3D laparoskopie, ultrazvukové vyšetření
Komplexní veterinární služby od laparoskopické operace, vyšetření ultrazvukem, videoendoskopie až po moderní 3D laparoskopii zajistí naše veterinární ordinace MVDr. Petra Johanidese.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Dárkový certifikát - udělejte radost svým blízkým dárkem od nás!
Nevíte, co dát vašim blízkým pod stromeček? Darujte netradičný dárek v podobě dárkového certifikátu od Monady.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Wellness a romantické pobyty v hotelu Corona Kaplice
Hotel Corona nabízí wellness a romantické pobyty v malebném městě Kaplice na jihu Čech. Ubytování v moderně zařízených pokojích.
Hotel Corona Kaplice
Očkování a čipování zvířat, kastrace psů a sterilizace koček - svoji práci děláme s láskou!
Potřebujete očipovat psa či sterilizovat vaší kočičku? Kontaktujte veterinární kliniku Hanychov v Liberci.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Individuální psychoterapie pro děti i dospělé, Karlovy Vary
Klinický psycholog PhDr. Anna Kotrčová poskytuje ve své psychologické ordinaci v Karlových Varech individuální psychoterapii pro děti i dospělé.
Nová oční optika - klasické i značkové dioptrické brýle, až 50% sleva na brýlové obruby
Oční optika Cairoo má další provozovnu v Kyjově pro zákazníky z regionu Hodonín, Břeclav. Na brýlové obruby, klasické i dioptrické brýle máme pravidelné akce - slevy až 50%.
Léčebné pobyty na klouby - lázně pro pohybové ústrojí
Dopřejte úlevu svým kloubům v Lázeňském domě Perla v Lednici, který poskytuje léčebné pobyty na klouby i celé pohybové ústrojí.
Kastrace sterilizace psů koček odstranění zubního kamene Jablonec
VETERINÁRNÍ ordinace MVDr.Baudyš Jablonec nad Nisou. VETERINÁRNÍ klinika pro velká i malá zvířata. Provádíme a specializujeme se na kastrace a sterilizace psů, koček a dalších zvířat. Máme veškeré vybavení a proto můžeme Vašim zvířatům poskytnout kvalitní předoperační i pooperační péči. V rámci ambulantních zákroků provádíme odstraňování ...
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
První návštěva dítěte na ortodoncii-konzultace léčby křivých zubů
Konzultace ohledně léčby křivých zubů zvládne Vaše dítě v klidu u MDDr. Stanislavy Vaškové na Ortodoncii Otrokovice s.r.o.. První návštěva dítěte na ortodoncii je vhodná u smíšeného chrupu.
Brýlové čočky chránící zrak před modrým světlem a UV zářením – druhá čočka zdarma
Pořiďte si brýle s čočkami chránící zrak před modrým světlem a UV zářením. V Optice Frič ve Znojmě a Moravských Budějovicích obdržíte druhou brýlovou čočku zdarma.