Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Pohodlné cestování s mazlíčkem do zahraničí díky vlastnímu pasu
Vydáváme cestovní pasy a provádíme čipování všech domácích zvířat, cestování se zvířátkem s vlastním cestovním pasem - Veterinární ordinace, ošetřovna MVDr.Baudyš Jablonec nad Nisou
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Fixní rovnátka pro korekci chrupu - Ortodoncie Zlínsko
Pro korekci chrupu jsou nejvhodnějším řešením fixní rovnátka. V regionu Zlín, Otrokovice se obraťte na specialistu v oboru - MDDr. Vaškovou z Ortodoncie Otrokovice. Rovnátka řeší většinu vad chrupu.
Rehabilitační a regenerační centrum Borovany - komplexní prevence, diagnostika a léčba problémů pohybového aparátu
Bolí vás klouby, trpíte bolesti zad a svalů? Máte bolesti po operacích nebo chcete pouze zrelaxovat své tělo? V Borovanech tohle vše vyřeší regenerační a rehabilitační centrum.
Služby domácí zdravotní a hospicové péče Jindřichův Hradec – ta nejlepší péče pro vaše blízké
Nestíháte návštěvy lékaře z vašim dlouhodobě nemocným členem rodiny z důvodu dlouhé pracovní doby? Využijte služby domácí zdravotní a hospicové péče.
Sauna | Ústí nad Orlicí
Prožijte dokonalý odpočinek a relaxaci v Sauně v Ústí nad Orlicí.
TEPVOS,  spol. s r.o.
Vyšetřovací PCR kit pro detekci viru opičích neštovic - k okamžitému použití
Firma Biogen na svém e-shopu nabízí test pro detekci onemocněním opičích neštovic, který je podobný viru pravých a kravských neštovic.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Gynekologicko-porodnická ambulantní péče s těhotenskou poradnou – prevence, diagnostika a léčba gynekologických problémů
Už dlouho odkládáte preventivní gynekologickou prohlídku? Tyto prohlídky jsou pro naše zdraví velmi důležité, a proto bychom je neměli zanedbávat.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Hemoroidy bez operace, bez zbytečné bolesti -  s moderní přístrojovým vybavením na On clinic
Naše soukromá klinika se sídlem v Praze a v Brně se specializuje na odstraňování hemoroidů a fissur (trhlin) bez bolestivého operativního zákroku.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Odborný prodej dioptrických brýlí (i slunečních), dětských okluzorů, i obrub světových značek
Dioptrické brýle pro muže, ženy i děti, dětské okluzory, sluneční dioptrické brýle, i obruby světových významných značek prodává rodinná oční optika Gotthardová v Kopřivnici.
Vladislava Gotthardová
Diagnostika, léčba, rehabilitace a operace rukou a plastická chirurgie
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysoké nad Jizerou se již přes 40 let věnuje operacím rukou od diagnóz přes léčbu a rehabilitace, provozuje rovněž plastickou chirurgii.
Balení pevných léčiv a výroba desinfekce Peroxid vodíku COO od Coopharma s.r.o.
Coopharma s.r.o. z Prahy je společnost, která se zabývá blistrováním a balením pevných léčiv a výrobou desinfekce, která má mnohostranné využití pro zdraví i domácnost.
Veterinární ordinace, interní medicína, chirurgické zákroky, preventivní medicína, čipování, pohotovost
MVDr. Tomáš Barbořík provozuje v Přerově veterinární ordinaci, kde se věnuje interní medicíně psů a koček, medicíně ptáků a drobných savců. Provádíme chirurgické zákroky, preventivní medicínu.
Značkové dioptrické a sluneční brýle -  Guess , Harley Davidson,, Mango, Lacoste a další
Značkové dioptrické a sluneční brýle pořídíte v Oční optice G OPTIK ve Znojmě. Najdete u nás značky Guess , Harley Davidson, Gant , Ray Ban a další.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Plastika prsou od opravdových profesionálů - zmenšení, zvětšení i modelace
Plastiku prsou Vám provede třinecká Plastická a kosmetická chirurgie v čele s MUDr. Danešem Raškou a MUDr. Jiřím Palkovským, která se vždy snaží o to, aby klienti byli maximálně spokojeni.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Opalovací krémy, mléka i oleje Eucerin a Ladival - vysoce účinné a kvalitní přípravky proti sluneční alergii
Lékárna Bazalka s.r.o. v Ostravě na Bazalech poskytuje prodej opalovacích krémů, mlék i olejů značky Eucerin a Ladival, které Vás ochrání před sluncem a sluneční alergií.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL je léčebná pomůcka, která léčí záněty a tlumí bolesti
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL, léčebná pomůcka neobsahující chemické látky, která pomáhá léčit záněty, tlumí bolesti kloubů i svalů, je dostupná u firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Fixní rovnátka, aparátky - kovové, keramické
Ortodontické vady pomohou vyřešit fixní rovnátka, aparátky - ať už kovové či keramické, pomohou Vám srovnat chrup. V lokalitě Zlínsko se obraťte na MDDr. Vaškovou - Ortodoncie Otrokovice s.r.o..
Ortodoncie Praha – pro Váš krásný úsměv
Skrýváte úsměv z důvodu křivých zubů? Neváhejte a objednejte se na dentální kliniku Dental Office H33 s.r.o. v Praze, kde mají oddělení ortodoncie pro děti i dospělé.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Radioaktivní preparáty pro medicinské, výzkumné a vědecké použití - specialisté od roku 1991
Naše společnost M.G.P byla založena v roce 1991 a specializujeme se na dodávky radioaktivních preparátů pro medicínské, výzkumné a vědecké použití.
Chirurgie, chirurgická ambulance, radiologická ambulance, ambulantní vyšetření - Benešov
Chirurgická ambulance s.r.o. se sídlem v Benešově provozuje chirurgickou a radiologickou ambulanci.
Ortopedická ambulance pro děti a dospělé –ortopedická  péče i speciální úkony, vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu
Ortopedie Wellnerova v Olomouci poskytuje kompletní ortopedickou péči pro dětské i dospělé pacienty. Provádíme speciální úkony i vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Oční optika, vyšetření zraku, brýlové obruby, oční čočky, sluneční brýle
Oční optika Říhová nabízí zhotovení brýlí na lékařský předpis i na zakázku. Zakoupit lze také oční čočky a sluneční brýle. Nově poskytujeme odborné vyšetření zraku.
Revmatologie a interní nemoci - vyšetření, prevence a diagnostika v Intersok s.r.o.
Intersok s.r.o. ze Sokolova a Chodova se zaměřuje na vyšetření, prevenci a diagnostiku revmatologických a interních problematik, zajišťuje předoperační vyšetření nebo EKG.
Zdravotnické zařízení, Praha - Vinohrady, praktické lékařství od 15 let věku, očkování, preventivní péče, akutní stavy
Zdravotnické zařízení E.N.-PRAKTIK, s.r.o. poskytuje v Praze na Vinohradech péči v oboru všeobecné praktické lékařství jednotlivým členům rodiny od 15 let věku. Sídlíme ve Vinohradské poliklinice.
Oční optika, měření zraku, dioptrické brýle, sluneční brýle, kontaktní čočky
Oční optika Cihlářová nabízí kompletní služby v péči o Váš zrak a Vaše oči.