Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

CT vyšetření Vašeho psa nebo kočky - počítačová tomografie a operace
CZ vyšetření Vašeho psa nebo kočky si můžete nechat udělat na moderní veterinární klinice MVDr. Petra Johanidese, která disponuje moderním lékařským zařízením, které usnadní život Vašim miláčkům.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Oprava a servis brýlí, pomoc s aplikací kontaktních čoček
Opravu a servis všech druhů brýlí zajišťuje v okolí Znojma oční optika G OPTIK s.r.o. Poradíme Vám také se správnou aplikací kontaktních čoček.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Implantologie – šetrná náhrada chybějících zubů titanovými implantáty
Zavedení zubních implantátů svěřte do rukou stomatologické kliniky DentArt v Brně. Zubní implantáty zavádíme tou nejšetrnější metodou pomocí nejmodernějších přístrojů.
Měření dioptrií, zraku při koupi nových brýlí - vyšetření očí oční lékařkou
V Cairoo - oční optice si můžete domluvit přednostní termín pro vyšetření očí oční lékařkou. Měření zraku zajistí i provozovna Otrokovice. Měření dioptrií doporučujeme vždy při koupi nových brýlí.
Dovolená a luxusní privátní wellness Liberec - zasloužený odpočinek a relaxace!
Chcete si užít klidnou dovolenou a poznat krásy Liberce? Toužíte po odpočinku a relaxu? Tak se ubytujte v našich moderních apartmánech Terasy Café.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i volně prodejné za výhodné ceny
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i ty volně prodejné najdete v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech, kde vás kromě širokého sortimentu zaujmou také výhodné ceny a vstřícný personál.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Kultivační média Jaroměř, produkty pro mikrobiologické laboratoře a veterinární ústavy
Náš sortiment zahrnuje produkty jak pro oblast klinické humánní mikrobiologie, tak pro oblast hygieny vody a potravin či pro oblast veterinární diagnostiky.
Mykologické průzkumy Praha – laboratorní rozbory a návrh sanace
Společnost NV Engineering s.r.o. z Prahy nabízí služby mykologického průzkumu dřevěných konstrukcí staveb včetně návrhu sanace podle stupně a druhu napadení.
NV Engineering s.r.o. Diagnostika stavebních konstrukcí
Dioptrické a sluneční brýle nebo brýle k počítači - Optika - zdravotnické potřeby s.r.o.
Optika - zdravotnické potřeby s.r.o. je oční optika, která nabízí kvalitní dioptrické brýle a kontaktní čočky a nově taky profesionální měření zraku kvalifikovaným optometristou.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé v okrese Břeclav
Bydlíte v okrese Břeclav a hledáte spolehlivého praktického lékaře pro sebe či své blízké? Nejlepším řešením je tedy zaregistrovat se v ordinaci MUDR. BLANKA STUDÝNKOVÁ, S.R.O. v Rakvicích.
Zajištění CT vyšetření pro kočky a psy - počítačová tomografie
CT vyšetření pro kočky a psy a počítačovou tomografie či neurologické vyšetření pro Vás zajistí Veterinární klinika MVDr. Petr Johanides ze Žďáru nad Sázavou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Lékařská zdravotní ambulantní péče v okrese Tachov
Zdravotní ambulance, lékařská ambulantní péče, praktičtí lékaři pro děti i dospělé, dermatologické centrum a pečovací služby, poliklinika ve městě Bor v okrese Tachov.
Řízená kontrolovaná detoxikace organismu pod dohledem detoxikačního poradce
Helena Janušková ze Zlína pomáhá u dospělých i dětí s chronickými potížemi. Využívá metodu C.I.C - řízená kontrolovaná detoxikace organismu. Svěřte se do rukou detoxikačního poradce.
Dioptrické a sluneční brýle, kontaktní čočky a měření zraku - Oční optika Martínková
Oční optika Evy Martínkové v Rosicích u Brna poskytuje kvalitní optické služby pro dospělé i děti, prodej dioptrických brýlí, kontaktních čoček a měření zraku.
Tradiční čínská medicína jako cesta ke zdraví a rovnováze v organismu - MUDr. Josef Maček
Tradiční čínská medicína v podání MUDr. Josefa Mačka Vám pomůže se zdravotními potížemi. Léčit s ní můžete astma, Crohnovou nemoc, neplodnost i migrénu.
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
Gynekologická ordinace a centrum krásy 2v1 Moravskoslezský kraj
Gynekologická ordinace, gynekologická péče pro ženy každého věku, centrum zdraví a krásy Šumperk, estetické zákroky a nabídka masáží.
Lékárna Na Náměstí Šluknov, lékárenská péče, odborné poradenství, léky na předpis, volně prodejné léky, e-shop
Již od roku 1997 můžete ve Šluknově využít služby Lékárny Na Náměstí. Zákazníkům nabízíme komplexní lékárenskou péči vč. odborného poradenství. Provozujeme také e-shop http://www.lekarna-sluknov.cz.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Gynekologická ambulance Brno, prevence a léčba
Gynekologie, prevence, léčba zánětů i neplodnosti, očkování proti HPV viru, konzultace a recepty na antikoncepce, pravidelné prohlídky v těhotenství či přerušení těhotenství v ordinaci v Brně.
GYNPRIVAT, spol. s r.o.
Veterinární klinika - špičkový chirurgický sál pro veterinární účely
Veterinární kliniku MVDr. Nytry se špičkovým operačním sálem hledejte v Ostravě-Porubě, kde poskytujeme komplexní péči o vaše mazlíčky. Disponujeme moderním chirurgickým sálem pro veterinární účely.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Veterinární klinika s dlouholetou tradicí Plzeň – ošetření psů, koček a koní
Zvěrolékař a veterinární klinika Plzeň, veterinární služby pro zvířata v Plzeňském kraji, profesionální služby pro zvířecí mazlíčky v klinice, ošetření psů, koček a koní – Klinika Kleisslova Plzeň.
EUC Klinika Zlín, ambulantní a prémiové lékařské služby, lékárna, mamodiagnostické centrum
EUC Klinika Zlín a.s. je součástí zdravotnické skupiny EUC, která je největší síťí ambulantních klinik v ČR. Poskytujeme ambulantní a prémiovou péči, mamoscreening a lékařskou péči pro zaměstnavatele.
Bělení zubů nejmodernějšími technologiemi – Airflow, ordinační bělení
Oslňte své okolí krásným a zářivě bílým úsměvem. Stomatologická klinika DentArt Brno provádí ordinační bělení zubů pomocí nejmodernějších technologií.
Stomatologická laboratoř - výroba a oprava zubních náhrad, korunek nebo můstků
Stomatologická laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín pro Vás vyrobí snímatelné i fixní zubní náhrady, korunky i můstky. Zaměřuje se i na jejich opravy.