Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

První aplikace dioptrických kontaktních čoček a poradenství ve správné péči o čočky
Odborná pomoc s aplikací dioptrických kontaktních čoček pro ostré vidění a poradenství v péči o kontaktní čočky poskytují odborníci z optiky G OPTIK s.r.o.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Distributor veterinárního zboží – od vývoje po výrobu
Veterinární výzkum, výroba a distribuce léčiv, farmakologie, vydavatelská a odborná činnost na poli péče o zvířata – to je BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Praktický lékař pro děti a dorost Ostrava a Polanka nad Odrou
Zdravotní péče pro děti v Moravskoslezském kraji, praktický dětský lékař v Ostravě, odborná profesionální péče pro pacienty od narození do 19 let – MUDr. Sylva Klegová.
Prodejna Oční Optika Hoblová Mariánské Lázně
Široká nabídka zboží z oblasti oční optiky, kvalitní sluneční brýle, kontaktní čočky i doplňkový sortiment pro brýle, nakupujte v našem obchodu oční optiky v Mariánských lázních.
Oční optika Litomyšl, zhotovení brýlí na počkání, úpravy brýlí, prodej kontaktních čoček, opravy
Naše optika nabízí profesionální služby co se týče prodeji brýlí, prodej kontaktních čoček, měření zraku, aplikace kontaktních čoček, opravy a úpravy brýlí.
Biometrické inteligentní brýle s kvalitními brýlovými čočkami pro ostré vidění na všechny vzdálenosti
Skutečné ostré vidění ve všech úhlech umožňují progresivní brýlové čočky Rodenstock. Biometrické inteligentní brýle s kvalitními čočkami Rodenstock pořídíte v optice G Optik ve Znojmě.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Výživový poradce Vám sestaví jídelníček na hubnutí a nutriční plán přímo na míru
Pro sestavení jídelníčku na hubnutí a nutričního plánu navštivte našeho výživového poradce, který Vám pomůže s hubnutím ve sportovně-relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
S Covidem v bezpečí – neinvazivní měření okysličení krve a tepové frekvence pulzním oxymetrem
Pulzní oxymetr, který slouží k neinvazivnímu měření hladiny saturace kyslíku v krvi a tepové frekvence, prodává společnost BONECO CR, s.r.o. Vhodné pro použití v domácnostech i v nemocnicích.
Stomatologická laboratoř Česká Lípa, dentální hygiena, implantáty, bělení zubů, chrániče zubů
Naše stomatologická laboratoř v okresu Česká Lípa nabízí veškeré služby týkající se všeobecné stomatologie, dentální hygiena, implantáty, bělení zubů, pomůcky proti chrápání.
Šetrné chirurgické zákroky ve veterinární ordinaci MVDr.Baudyš Jablonec nad Nisou
Šetrné chirurgické zákroky ve veterinární ordinaci MVDr.Baudyš Jablonec nad Nisou – provádíme chirurgické zákroky jak na velkých, tak na malých zvířatech – přiveďte k nám Vašeho zvířecího miláčka
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Dioptrické kontaktní čočky pro korekci očních vad – jednodenní, měsíční, kontinuální
Dioptrické kontaktní čočky pro korekci očních vad pořídíte v oční optice G OPTIK. Navštivte naší optiku ve Znojmě nebo Moravských Budějovicích a pomůžeme Vám s výběrem kontaktních čoček.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Hotel Komorní Hůrka Cheb, luxusní ubytování, léčebné procedury, speciality mezinárodní kuchyně
Hotel Komorní Hůrka Cheb svým hostům nabízí komfortní ubytování s restaurací, Spa & wellness, léčebné procedury, konferenční a školící prostory.
Oční optika Lesa zhotoví dioptrické brýle rychle, dle přání zákazníka
Profesionální přístup všech pracovníků můžete očekávat prodejně Oční optika Lesa Uherské Hradiště. Dioptrické brýle Vám zhotoví rychle, dle přání. Váží si zde každého zákazníka.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Rozbory pitných, odpadních, povrchových i bazénových vod - laboratoř Říčany u Prahy
Společnost Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se zabývá odběry a rozbory pitných, povrchových, odpadních a bazénových vod a koupališť ve volné přírodě.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Manuální a přístrojová lymfoterapie Plzeň
Odstranění různých zdravotních problémů pomocí lymfoterapie, lymfoterapeutická ordinace Plzeň, detoxikace organismu pomocí lymfoterapie.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Oční optika Holešov, dioptrické i nedioptrické brýle, čočky s povrchovou úpravou, brýle pro řidiče
Naše optika v Holešově má pro Vás k dispozici široký sortiment dioptrických i nedioptrických brýlí, sluneční brýle, sportovní brýle, brýle pro řidiče.
Přední český výrobce kolagenu určeného pro další zpracování se sídlem v Brně
Je pro Vás stěžejní výroba a dodávka kolagenové hmoty pro Vaše produkty? Chcete se opřít o společnost s vlastními výrobními postupy a certifikovanými procesy?
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost v Týně nad Vltavou, pediatrie, preventivní péče
Zabýváme se léčebnou a preventivní péčí pro děti a dorost ve věku od 0 do 19 let, včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Pediatrická ordinace Zdounky – zdravotní péče pro vaše děti
Dětský lékař Zdounky, ordinace dětského lékaře, dětská zdravotní péče, pediatrická péče od narození do 19 let, praktické prohlídky i akutní péče, aplikace očkování.
MUDr. Iva Petrová Dětský lékař
Nadstandardně vybavená zubní klinika - veškerá zubní péče pod jednou střechou
Vlídný přístup Vás čeká na zubní klinice ve Zlíně - Rafael dentální klinika s.r.o. je nadstandardně vybavena, veškerá zubní péče je zajištěna pod jednou sřechou. Klientelu máme z regionu Zlínský kraj.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Dětská praktická ordinace Tábor
Pediatrická péče pro novorozence, kojence, děti i dorost, praktická ordinace pro děti Tábor, zdravotní služby pro vaše děti, preventivní a akutní péče pro vaše děti v ordinaci Anežky Veselé.
Zubní ordinace Dolní Lutyně, zubař pro děti a dospělé, léčba zubů a dásní, zubních kanálků
Zubní ordinace Dolní Lutyně nabízí kompletní ošetření chrupu za pomoci moderních vyšetřovacích metod a technologií včetně bělení zubů, odstranění zubního kamene, dentální hygiena.
Stomatologická péče pro dospělé pacienty a děti Jihočeský kraj
Zubní ordinace ve Strakonicích nedaleko Písku poskytuje svým pacientům profesionální stomatologickou péči. Ordinace Věry Gruberové je špičkou ve svém oboru.
Bezplatné měření zraku při zhotovení brýlí, brýlových nebo kontaktních čoček
Měření zraku a dioptrií optometristou provádí v okolí Vysokého Mýta a Chocně Oční optika Irma Nováková, Dis. Při zhotovení brýlí nebo čoček v naší optice Vám zrak změříme bezplatně.