Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Stomatologická ordinace v Českém Těšíně, zubní péče pro dospělé a děti
Preventivní zubní prohlídky, akutní stomatologické zákroky, estetické zubní zákroky, stomatologické ošetření dospělých i dětských pacientů v ordinaci Evy Jursové v Českém Těšíně.
Pediatrie, ordinace praktické lékařky pro děti a dorost Konice, okres Prostějov
Pediatrie, nastřelení náušnic, léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka MUDr. Anna Látalová, která ordinuje v obci Konice v okres Prostějov.
BAMEDILA s.r.o.
Ošetření zubních defektů bezbolestnou estetickou stomatologií – aplikace tzv. Bílých plomb
Stomatologická ordinace DentArt Brno ošetří Vaše zuby a zubní defekty za pomocí metod bezbolestné estetické stomatologie. Používáme nejmodernější výplňové materiály – tzv.bílé plomby.
Dětská pediatrie Ostrava, stanovení CRP a ATB, povinné i nepovinné očkování, prevence a léčba
Pediatrie Komínková s.r.o. z Ostravy poskytuje dětským pacientům komplexní diagnostickou, preventivní a léčebnou péči, diagnostiku pomocí CRP, aplikace náušnic kojencům zdarma.
Svislé, zvedací a šikmé schodišťové plošiny pro imobilní, vozíčkáře
Zpřístupnění nedostupných míst pro imobilní a vozíčkáře umožní svislé, zvedací a šikmé plošiny od firmy MANUS s.r.o. z Prostějova.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Zbavte se bolestí a splňte si svá přání u nás – STUDIO ZDRAVÍ Michaela Krumpová, Jeseník
Spirální stabilizace páteře, Dornova metoda, Breussova masáž, hloubková oscilace, Trigger Points, kineziotaping, SM-Systém
Dámské, pánské, dětské brýle a brýlové obruby
U oční optika Lesa Uherské Hradiště si můžete nechat vyrobit dámské, pánské i dětské brýle. Na prodej máme brýlové obruby různých tvarů i značek.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Lékárna Rosa Canina Pardubice, léky, homeopatika, doplňky, vitamíny, čaje, zdravotní obuv
V naší lékárně ze Sezemic, Pardubice nabízíme prodej širokého sortimentu farmaceutických přípravků jako jsou léky, potravinové doplňky, vitamíny, čaje, zdravotní obuv, zdravotnické pomůcky atd.
Odborné měření a vyšetření zraku v oční optice
Odborné vyšetření zraku provádí v okolí Znojma oční optika G Optik. Změříme Vám dioptrie a pomůžeme i s výběrem vhodných brýlí.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Veterinární léčba Praha, kompletní péče o malá zvířata, provádíme i náročné operace, prevence
V naší veterinární ordinaci v Praze se Vaším zvířecím miláčkům dostane kompletní péče v oblasti prevence a léčby běžných chorob.
Neurologické péče MUDr. Heleny Hojdíkové z Hradce Králové
Léčba nervového systému v neurologické ordinaci, lékařská pomoc v oblasti neurologie, léčba Parkinsonovi nebo Alzheimerovi choroby. Prevence neurologických onemocněni a odborné konzultace.
Genetický test sportovních dispozic - poznejte možnosti a schopnosti svého těla
Rádi by jste věděli k jakému sportu máte vy nebo vaše dítě předpoklady? Chcete poznat možnosti a schopnosti vašeho těla? Objednejte se na genetický test sportovních dispozic ve firmě Genexone Olomouc.
Nastal čas na pravidelné prohlídky vašeho zvířete
Nabízíme pravidelné prohlídky vašeho zvířete u nás v ordinaci, kompletní veterinární služby pro velká i malá zvířata - Veterinární ordinace, ošetřovna MVDr.Baudyš
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Tým stomatologů v Brně – ordinace Primadent
Stomatologická ordinace Brno, zdravotní stomatologické služby, akutní i preventivní péče pro zdravý chrup, profesionální tým zubních lékařů v Brně – Primadent, s.r.o.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Denní stacionář pro postižené děti Praha, rehabilitační péče, ošetřovatelská činnost, vzdělávání
Denní stacionář pro postižené děti v Praze poskytuje komfortní pečovatelský servis a nezbytnou zdravotní péči.
Pediatrická ordinace Hronov – MUDr. Jana Brandová – nedaleko města Náchod
Zdravotní služby pro děti a mládež, praktická lékařka pro děti, pediatrická ordinace a zdravotní služby pro vaše miminka, větší děti a dorost.
MUDr. Hana Brandová, s.r.o. pediatrie
Dietologická poradna, odvykání kouření, masáže Brno, chirurgická poradna, floating
Společnost IKEPO s.r.o. nabízí služby dietologické poradny, poradny pro odvykání kouření, masáže, floating, chirurgické poradny.
IKEPO s.r.o.
EasySeq ™ SARS-CoV-2 (nový koronavirus) celogenomové sekvenování NGS - Novinka!
Představujeme Vám naši novinku EasySeq ™ SARS-CoV-2 (nový koronavirus) celogenomové sekvenování NGS - P-UOříprava NGS knihovny pomocí reverzní komplementové PCR.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Odborná a bezbolestná aplikace dentálních šperků na přední zuby
Vyšperkujte své zuby – oslňte své okolí nejen zářivě bílým úsměvem, ale i ozdobou v podobě dentálních šperků. Odbornou a bezbolestnou aplikaci šperků na přední zuby provádí ordinace DentArt v Brně.
Wellness hotel v Kaplicích, kousek od Českého Krumlova
Odpočinek v luxusním wellness hotelu v Kaplici, stylové ubytování v pokojích o různé kapacitě, wellness zóna k relaxaci, prostory pro společenské akce a bar pro návštěvníky - nabízí hotel Corona.
Hotel Corona Kaplice
Pediatrická ordinace, dětský lékař Přibyslav
Zdravotní služby v praktické ordinaci pro děti, preventivní prohlídky pro děti a mládež, ošetření akutních případů, aplikace očkovacích dávek.
Bech.Přib s.r.o. MUDr. Jaroslava Pavlasová
Fyzioterapie a léčebné rehabilitace dětí a dospělých Plzeň, léčba vadného držení těla, bolest zad
Naše zařízení poskytuje léčebné výkony v oboru fyzioterapie a léčebné rehabilitace dětí a dospělých, řešíme bolesti zad a kloubů, poúrazové stavy a vadné držení těla.
Ordinace pro děti – praktický dětský lékař Starý Plzenec
Praktická zdravotní ordinace pro dětské klienty, zdravotní péče pro děti Starý Plzenec, preventivní prohlídky a léčba pro děti, poradenství a konzultace pro rodiče – v ST. PLZ., s.r.o. Hany Václavové.
Dětská ordinace - ST.PLZ., s.r.o. MUDr. Hana Václavová
Péče praktického lékaře pro děti a dorost  Rakovník  -  pediatrie s láskou
Paní doktorka MUDr.Helena Šretterová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost s láskou a to vždy profesionálně a s maximální snahou o co nejoptimálnější řešení všech zdravotních obtíží.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.