Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Vyšetření dýchacích potíží a následků po koronaviru - přístroje pro domácí testování
Inovativní přístroje pro domácí testování plic dodává společnost UTILCELL, s.r.o., pobočka Spirotel z Ostrovačic. Pořiďte si svůj spirometr a odhalte případné dýchací potíže a následky po koronaviru.
Komplexní léčebná rehabilitační péče pro děti i dospělé
Léčebnou rehabalitační péči pro děti i dospělé zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace Burianová. Poskytujeme kineziologické, terapeutické, kondiční i stimulační procedury.
Péče a výživa zakrslých králíků - veterinární ordinace Česká Lípa
Pořídili jste dětem zakrslého králíka a nevíte jak se o něho správně starat? Jsou pro Vás informace na internetu o zakrslém králíku nesrozumitelné?
Dětská léčebna respiračních nemocí Cvikov v okrese Česká Lípa
Má Vaše dítě problémy s dýcháním, astma, alergie či časté záněty průdušek? Řešte tyto problémy včas. Naše příspěvková organizace Léčebna respiračních nemocí Cvikov Vám s tím pomůže.
Dětská léčebna Cvikov příspěvková organizace
Masážní salon Kutná Hora, masáž jako dárek, čokoládová masáž, havajská masáž, lymfodrenáž
V masážním salonu v Kutné Hoře provádím masáže, jak klasické tak i havajské, čokoládové, medové i intuitivní, pro masáže používám českou kosmetiku značky Nobilis Tilia.
Praktická lékařka pro dospělé v centru Olomouce
Prevence, diagnostika a léčba onemocnění, zavodní lékařství, odběry biologického materiálu a aplikace očkovací látky zajišťuje doktorka MUDr. Zuzana Čupalková, Olomouc.
MUDr. Zuzana Čupalková BUONA SALUTE, s.r.o.
Rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze - THERAP-TILIA spol. s r.o.
Největší ambulantní rehabilitační pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze poskytuje klientům komplexní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči podpořenou moderními léčebnými metodami.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Ordinace praktického lékaře v okrese Karviná
Profesionální služby praktického lékaře pro dospělé v Moravskoslezském kraji, preventivní prohlídky, očkování a různá vyšetření, vystavování lékařského potvrzení, konzultace.
Stomatologická ordinace s moderním vybavením a individuálním přístupem
Zubní klinika SD Dental clinic s.r.o. v Praze zajišťuje profesionální přístup a kvalitní péči o Vaše zuby. Prevence, léčba, bělení, zubní implantáty a dentální hygiena to vše na jedné klinice.
Plně vybavená lékárnička do firem, výrobních provozů i kanceláři až pro 15 osob
Na prodej plně vybavených lékárniček, které jsou vhodné do firem, výrobních průmyslových provozů i kanceláři, se zaměřuje společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. na svém eshopu.
Velký výběr stylových brýlí luxusních značek, dioptrických i slunečních s UV filtrem
Přijďte si vybrat z širokého sortimentu brýlových obrub či slunečních brýlí luxusních značek. Zkušený personál firmy Optik Frič s.r.o. ve Znojmě vždy ochotně poradí, které brýle Vám budou slušet.
Oční Optika Prosek - Praha 9 - specialisté na měření zraku
Ceníte si svého zraku, a proto jej chcete udržet v co nejlepší kondici? O zajištění komplexních očních služeb se může postarat Oční Optika Praha 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Stomatologická ordinace pro děti a dospělé
Praktický zubní lékař v okrese Strakonice MUDr. Pavla Krejnická Vám poskytne tu nejlepší komplexní péči o chrup. Pobočky v Blatné a v Sedlicích.
Kožní ordinace Praha 6 – léčba ekzému, vyšetření znamének, korektivní dermatologie
Kožní ambulance v Praze 6. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Diagnostika a léčba kožních a pohlavních chorob. Profesionální a diskrétní přístup.
Lékárna u Anděla, Zruč nad Sázavou, prodej a výdej léků bez receptu, na předpis, konzultace
Naše Lékárna u Anděla ve Zruči nad Sázavou na Dubinské ulici nabízí svým zákazníkům již od roku 1996 široký sortiment léků bez receptu i na předpis, potravinové doplňky.
Ortopedická ambulance v Praze, prevence a léčba
Léčba při bolesti pohybového aparátu, prevence, diagnostika a léčba páteře, kloubů a kostí, pomoc od bolesti zad, po úrazech zajišťuje ANOSMED s.r.o., Praha.
ANOSMED s.r.o. ortopedie
Nadechněte se horského vzduchu a uvolněte plíce díky relaxačnímu pobytu se vstupem do solné jeskyně
Zhluboka se nadechnout svěžího, čistého vzduchu se můžete v Jeseníkách. Horské lázně Karlova Studánka si připravila rekreační pobyt se vstupem do solné jeskyně a s inhalací oleobalzámem.
Komplexní zdravotní péče o děti od narození do 19 let
Praktický lékař pro děti a dorost. Ambulance po celé České republice. Zdravotní služby na špičkové úrovni, vše hrazeno ze zdravotního pojištění, dárek při registraci i rozšířená pracovní doba.
MALÉ ZDRAVÍ a.s. praktičtí lékaři pro děti a dorost
Registrace léčiv, testování příbalových informací, stanovení cen léků, Praha
Přivádíte na český trh nové léčivé prostředky? Hledáte spolehlivého partnera v oblasti registrace léčiv? Chcete se obrátit na spolehlivou jedničku na trhu s více než 15 lety zkušeností?
Zdravotnický a spotřební materiál – k dostání na e-shopu s rychlým dodáním
Nakupujte zdravotnický a spotřební materiál do lékařských ordinací i veterinárních klinik pohodlně na e-shopu společnosti Advamed s. r. o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Lékárna Bona – internetový e-shop i kamenná prodejna
Léčiva z kamenné prodejny nebo internetového obchody za příznivé ceny, široká nabídka medicínského sortimentu a léčiv, kamenná lékárna v okrese Děčín na hranicích republiky.
Wellness hotel, komfortní ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce
Pokud se chystáte na rodinnou dovolenou či na firemní školení v Jeseníkách, navštivte Wellness hotel Holzberg, kde najdete komfortní ubytování. Objevte wellness oázu v regionu lázní Karlova Studánka.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Povinné čipování psů - označení psů mikročipem nepřináší žádná zdravotní rizika
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště provádí čipování psů - povinné je od 1.1.2020. Neodkládejte tedy označení psů mikročipem na poslední chvíli ! Můžete očipovat i kočky a jiné mazlíčky.
Prodej vybavených lékárniček první pomoci pro sportovní oddíly, sportoviště či školní akce
Vybavené lékárničky či náhradní výbavu a ochranné pomůcky prodává na svém eshopu společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o., které jsou vhodné na různá pracoviště i sportoviště.
Veterinární ordinace Miroslava Šperlicha – Lanškroun a Svitavy
Veterinární služby v ordinaci Lanškroun a Svitavy, péče o zvířectvo a domácí mazlíčky, profesionální služby veterinární kliniky MVDr. Miroslava Šperlicha.