Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Výrobce farmaceutických produktů pro onkologické pacienty
Tradiční český výrobce v oblasti farmacie. Výroba Nystatinu, projekt vývoje i výroba onkologických intermediátů, API a konečných lékových forem určených pro onkologická onemocnění.
Veterinární ordinace Plzeň, péče o malá zvířata, očkování, kastrace, chirurgická ošetření, zákroky
V naší veterinární ordinaci v Plzni ošetřujeme malá zvířata včetně preventivní, diagnostická a léčebná péče.
Zdravotní praktická ordinace Šumperk
Zdravotní praktická péče, obvodní lékařka pro dospělé ve městě Šumperk, preventivní prohlídky, akutní vyšetření, odběry krve a aplikace očkovacích dávek.
MUDr. Lenka Kopecká praktická lékařka pro dospělé
Ortopedie ve Šternberku a Přerově
Poskytování zdravotních služeb v oblasti ortopedie, preventivní ortopedická vyšetření i řešení akutních problémů nebo zranění, ortopedická péče pro děti i dospělé – ordinace MUDr. Dušan Rak.
Prevence zubního kazu u dětí - moderní dentální klinika v Praze 4
Víte, kdy jít s dítětem poprvé k zubaři? Ideální doba je už v době prořezávání prvních zoubků, tedy zhruba v půl roce věku dítěte.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Poradna pro ženy, gynekologická ordinace v Roudnici nad Labem
Gynekologická ambulance a poradna pro ženy v Roudnici nad Labem. Gynekologická prevence, antikoncepce, léčení gynekologických obtíží i poradenství u neplodnosti.
Psychologická poradna Praha, vývojové problémy, psychosomatické obtíže, problémy v rodině
Jsem klinická psycholožka, mám mnoha letou praxi v oblasti psychologické péče o děti a dorost. Svým pacientům zaručuji diskrétnost.
Moderní praktická ordinace Liberec
Profesionální služby praktické lékařky, praktická ordinace pro dospělé, preventivní prohlídky, očkování, odběry krve, vystavení zdravotního potvrzení a další služby obvodního lékaře.
Praktický lékař pro dospělé ve Frýdku – Místku
Komplexní lékařské služby praktického lékaře pro dospělé ve Frýdku – Místku. Pečlivá diagnostika a léčba, závodní preventivní péče a vstřícný přístup. Návštěvní služba přímo u pacientů.
Brýlové čočky, skla pro korekci očních vad – úpravy brýlových čoček
S výběrem brýlových čoček ke korekci očních vad Vám poradí v Oční optice Jaroslava Korcinová. Provádíme také antireflexní povrchové úpravy brýlových sklíček.
Optika Jaroslava Korcinová
Nehtové, kosmetické, pedikérské a masážní studio Pardubice, modeláž nehtů, manikúra
Nehtové, kosmetické, pedikérské a masážní studio Pardubice, modeláž nehtů, manikúra, relaxační masáže, zdravotní masáže, ultrazvukové ošetření pleti, depilace.
Ultrazvuk a vyšetření dětských, kojeneckých kyčlí a pohybového aparátu
Nechejte Vašemu miminku zkontrolovat v prvních týdnech jeho života správný vývoj kyčlí. Ultrazvuk a vyšetření kojeneckých a dětských kyčlí provádí Ortopedie Wellnerova v Olomouci.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé České Budějovice, preventivní prohlídky, očkování, EKG
Ordinace praktického lékaře pro dospělé České Budějovice, preventivní prohlídky, nadstandardní očkování, EKG, INR, závodní péče, měření tlaku, homeopatie.
Léčebné rehabilitace KoJa Přerov, individuální fyzioterapie, fyzikální terapie, masáže celého těla
Poskytujeme vám odbornou zdravotní péči pod vedením zkušených terapeutů, skupinová rehabilitační cvičení, kineziologické tejpování i masáže celého těla.
Poradna zdravé výživy Ostrava, výživový plán, hubnutí a jídelníček, měření váhy
Naše poradna zdravé výživy Vám ukáže, jak se správně stravovat a udržet si štíhlou linii, i při diabetu mellitu hypercholesterolémii.
Biorezonanční terapie přístrojem BICOM Bystřice pod Hostýnem, pomoc při nespavosti, kouření
Působení terapie probíhá prostřednictvím rezonance fyziologických frekvenčních vzorků, vedených do organismu, s patologickými rušivými frekvencemi, obsaženými v těle.
Mobilní masérské služby Benecko, klasické masáže, pro těhotné, aromaterapie, dárkové poukazy
Můžete si vybrat ze široké nabídky masáží-nabízím masáže klasické, pro těhotné, čakrové, aromaterapii, dárkové poukazy, masér k Vám domů.
Protetika, zubní náhrady Praha, fazety, korunky, můstky, celé zuboradia, snímatelné náhrady
Zubní ordinace VICTORIA - DENT, s.r.o. poskytuje komplexní stomatologickou péči, implantologii, protetiku, stomatochirurgii, dentální hygienu (včetně Aifrlow).
Zdravé stravování, krabičková dieta, hubnutí Nový Jičín, redukce váhy, sestavení jídelníčku
Nabízíme zdravé stravování, dále služby jako diagnostika těla, konzultace s odborníkem, úprava jídelníčku, případně sestavení jídelníčku na míru.
Kovovýroba Přerov, lehce ovladatelné invalidní vozidlo
Motorový vozík BSM - OLVO 95 je osobní dvoustopé invalidní vozidlo se čtyřdobým zážehovým motorem, jednoduché konstrukce, lehce ovladatelné s nenáročnou údržbou.
Veterinární ordinace Nový Bor, veterina pro malá a velká zvířata, chirurgické zákroky, čipování
Nabízíme Vám komplexní veterinární péči na vysoké odborné úrovni. Poskytujeme preventivní a terapeutickou péči, poradenství a servis pro chovatele - Veterinární ordinace Nový Bor.
Masérské služby Šumperk, rekondiční masáž, relaxační masáž, baňkování, lymfatické masáže
Nabízím služby zkušeného maséra, Vaše tělo si odpočine, regeneruje a pročistí, navštivte mě v Šumperku, po domluvě je možná návštěva u klienta doma.
Pásový schodolez pro přepravu vozíčkářů na schodištích - jednoduché bezbariérové řešení
Pásový schodolez SHERPA od firmy MANUS je jednoduché bezbariérové řešení, které je ideální pro přepravu vozíčkářů na schodištích.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Stomatologická laboratoř Vsetín, protetika, výroba zubních náhrad
V zubní laboratoři ve Vsetíně vyrábíme veškeré zubní náhrady, tzv. protetiku.
Výroba zubních snímacích náhrad Polná, výroba a opravy fixních i snímacích zubních náhrad
Zabýváme se výrobou zubních náhrad včetně fixních a snímatelných náhrad, zubních korunek i můstků v různém provedení a cenách.
Stomatologická laboratoř Polná, v.o.s.