Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Dioptrické a stylové značkové sluneční brýle - nejlepší ochrana zraku
Kvalitní sluneční brýle, které poskytnou 100% ochranu pro Váš zrak, ať už se jedná o sluneční brýle dioptrické nebo značkové, zakoupíte v okolí Znojma a Moravských Budějovic v optice Optik Frič.
Suchá finská sauna s kapacitou 30 míst pro lepší obranyschopnost vašeho těla
Provozujeme špičkovou suchou finskou saunu - pro všechny příznivce saunování máme k dispozici 30 míst s perfektním vybavením - Sauna BAZÉN Ústí nad Orlicí
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
30-50% sleva na značkové sluneční brýle pro muže, ženy i děti - akce v oční optice ProfiOptic
V oční optice ProfiOptic Zlín Vás aktuálně čeká akce - na sluneční brýle pro muže, ženy i děti je sleva 30-50%. Neváhejte a pořiďte si značkové brýle v kvalitním zpracování s grantovanou UV ochranou.
Cévní ambulance, angiologickou ordinaci v Chomutově
Prevence a léčba cévních onemocnění, radiofrekvenční operace křečových žil, léčba žilních zánětů a trombóz to vše zajišťuje Cévní ambulance, s.r.o. v Chomutově.
Lékárna Ústí nad Labem, prodej léků a potravinových doplňků, prodej dětské výživy, vitamíny
Lékárna Ústí nad Labem, prodej léků a potravinových doplňků, prodej dětské výživy, vitamíny, zdravá výživa, čaje, kosmetika, zdravotní obuv a veterinární přípravky.
Ortopedická ambulance v Brně s moderními přístroji a individuálním přístupem
Moderně vybavená ortopedická ordinace v Brně. Léčba krevními destičkami, rázovou vlnou a laserem. MUDr. Zbyněk Maška Vám pomůže při léčbě pohybového aparátu, artrózy, bolesti kloubů a šlach.
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín, prevence zraku, akutní stavy řešíme bez objednání
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín - Poskytujeme profesionální diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru oftalmologie, akutní stavy řešíme bez objednání.
Regresní terapie - odstranění depresí, traumat, úzkostí, pocitů smutku a fyzických potíží metodou regrese
Techniku Regresní terapie ovládá Hedvika Juráková a pomáhá klientům metodou regrese řešit psychické i fyzické potíže způsobené vlivem traumatických zážitků z minulosti. Působnost - Zlínský kraj.
Závodní lékařství Brno, praktický lékař pro dospělé
Prevence, diagnostika a léčba akutních i chronických onemocnění, ošetření zranění a doporučení k odborným vyšetření zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Libuše Gottwaldová.
Praktický lékař pro dospělé Dukovany, prohlídky, vyšetření glykemie, INR a CRP, EKG vyšetření
Praktický lékař pro dospělé Dukovany, prohlídky, vyšetření glykemie, INR a CRP, EKG vyšetření, OK test Hemocult, povinná i nadstandardní očkování, preventivní a léčebná péče.
Testujeme na protilátky Covid-19, Bioptická laboratoř Plzeň, online objednání na odběr
Bioptická laboratoř s.r.o. je největší cytologická laboratoř a zároveň největší bioptická laboratoř v České republice, nově testujeme na protilátky Covid-19, online objednání na odběr.
Praktický lékař pro dospělé Rakvice, preventivní, léčebná a diagnostická péče, možnost parkování
V naší ordinaci praktického lékaře pro dospělé poskytujeme preventivní, léčebnou a diagnostickou péči, navštivte ordinaci v Rakvicích okres Břeclav.
Lékárna - léky, léčiva, zdravotnické potřeby - prodej léků na lékařský předpis
Lékárna Uherský Ostroh se zaměřuje na prodej léků, léčiv, kosmetiky, zdravotnických potřeb, homeopatik - prodej léků na lékařský předpis.
Zdravotnické potřeby – ortopedické a rehabilitační pomůcky, glukometry, ortézy, berle a další
V Lékárně POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě naleznete široký sortiment zdravotnických potřeb jako např. ortopedickou obuv, glukometry, měřiče krevního tlaku, paruky, epitézy a další zdravotnické pomůcky.
Samozabarvovací brýlové čočky se mění s intenzitou slunečních paprsků
Samozabarvovací brýlové čočky z minerálních nebo plastových materiálů - mění se s intenzitou slunečních paprsků - J&M Optik Liberec s.r.o.
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie, glukometr, infuzní pumpa, EKG a INR, lipidová poradna.
MUDr. Zdeňka Chytilková Internadia nova s.r.o.
Telespirometrie z pohodlí vašeho domova - osobní spirometry MIR
Osobní spirometry MIR pro telespirometrii dodává firma UTILCELL, s.r.o. z Ostrovačic. S našimi spirometry zjistíte stav plic z pohodlí Vašeho domova za zvýšené hygienické bezpečnosti.
Účinné zchlazení přehřátého psa, veterina Plzeň, zrychlené dýchání s vyplazeným jazykem
Nejen v horkých letních dnech zajistěte svému pejskovi dostatečnou péči v podobě stínu, dostatečného pitného režimu a snažte se omezit pohyb psa na minimum - Veterinární klinika Kleisslova Plzeň.
Paracelsus, s.r.o. – číslo jedna ve zdravotní péči na Mostecku a Litvínovsku
Poliklinika Paracelsus zajišťuje základní a preventivní lékařské služby zejména pro oblast Mostecka a Litvínovska. Ambulance praktických lékařů, rehabilitace či zubní.
Ubytování, ozdravný pobyt Hostýnské Vrchy - procedury pro relaxaci, harmonizaci těla i ducha
Užijte si ozdravný pobyt v Regeneračním centru Harmonie Bystřice pod Hostýnem. Ubytování lze spojit s procedurami pro relaxaci, harmonizaci těla a ducha i procházkami v CHKO Hostýnské Vrchy.
Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, péče o těžce nemocné a umírající – PAHOP
Hledáte oporu při péči o těžce nemocného člena Vaší domácnosti? Nachází se Váš blízký již v terminálním stádiu nevyléčitelné nemoci a Vy nevíte, jak se o něj postarat?
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Spirometry MIR - spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic
Spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic naleznete u společnosti UTILCELL, s.r.o. se sídlem v Ostrovačicích, která dodává spirometry MIR včetně softwaru pro ukládání měření a případný tisk.
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci, hydroterapie, magnetoterapie, bioterapie, terapeutické masáže, cvičení na gymballech, strečink.
Centrum doléčování a rehabilitace - Nemocnice Jablonec nad Nisou, fyzioterapeutická péče
Centrum doléčování a rehabilitace - Nemocnice Jablonec nad Nisou, fyzioterapeutická péče, hlídání pohybu pacientů kamerovým systémem, jídelna a společenská místnost, standardní pokoje s vlastním WC.
Veterinární ošetření dojnic Česká Lípa -  laparoskopické řešení dislokace slezu
Naše ordinace poskytuje kvalitní ošetření pro malá i velká zvířata a jsme schopni po dohodě přijet ošetřit nemocná zvířata i k Vám domů.