Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Interní a diabetologická ordinace Brno, diagnostika a léčba cukrovky
Interní a diabetologickou ordinaci, obezitologickou ambulanci a lipidovou poradnu v Brně provozuje MUDr. Eva Fenclová, léčba pacientů s cukrovkou a poruchami metabolismu krevních tuků.
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, analýzy
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, testování, měření a analýzy v oblasti životního prostředí.
Výživový poradce, výživové poradenství a úprava hmotnosti
Hledáte-li výživového poradce, který by Vám pomohl ke správnému životnímu stylu, obraťte se na sportovně relaxační centrum LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku, zajišťující výživové poradenství.
Kvalitní dioptrické brýle dámské, pánské i dětské
Kvalitní dioptrické brýle pořídíte na prodejně Oční optika Lesa Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské dioptrické brýle mnoha tvarů a barev.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Komplexní zubní péče pro děti, dorost i dospělé
Péče o zuby, prevence a léčba zubních onemocnění, parodontologie, protetika, estetická a záchovná stomatologie – to vše v zubní ordinaci v Českém Krumlově.
Ortodontická ordinace, rovnátka na míru
Dokonalé srovnání zubů z estetického či funkčního důvodu, fixní, snímací i neviditelná rovnátka Vám na míru zhotoví ortodontická ordinace Ortoflex, s.r.o., Brno.
Ortopedické pomůcky pro diabetiky, ortopedická obuv a vložky - výroba na míru
Ortopedickou obuv a vložky na míru vyrábí naše společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Zaměřujeme se na ortopedicko-protetické pomůcky, včetně pomůcek pro diabetiky.
Ergona Brno
Akce na multifokální brýlové čočky - 25% sleva na samozabarvovací skla
Využijte akce na multifokální brýlové čočky na všech pobočkách Oční optik Kamil Adamec - ve Zlíně, Fryštáku, Bystřici pod Hostýnem. Aktuálně je platná 25% sleva na samozabarvovací skla.
Ortopedická obuv, biomechanická zdravotní obuv z lékárny
Přijďte si vybrat zdravotní obuv do lékárny U kašny v Uherském Brodě. Na prodej je u nás jak ortopedická obuv Santé, tak biomechanická obuv Hanák.
Veterinární péče v chovech zvířat - poradenství pro chovatele ovcí, koz, skotu
Veterina Klabalská Zlín zajišťuje veterinární péči v chovech zvířat. Veterinární činnosti a poradenství poskytujeme pro chovatele ovcí, koz, skotu. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Ortodoncie, rovnátka Rýmařov, fixní a snímatelná rovnátka, léčba zubního kazu, bělení zubů
Pacientům nabízíme preventivní a komplexní léčbu, ortodoncii, základní zubní ošetření, ošetření zubních kanálků, keramické můstky, zubní výplně a bělení zubů.
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, elektronický recept
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, očkování, posudky, odběry biologického materiálu, elektronický recept.
MUDr. Vladimír Badal praktický lékař pro dospělé
Půjčovna zdravotnických pomůcek Praha
Pomůcky vhodné pro zdravotně znevýhodněné pacienty, rehabilitační a rekonvalescenční pomůcky a přístroje, půjčovna kompenzačních věcí a pomůcek, výhodné ceny na neomezenou dobu – Půjčovna Javor.
Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o. – odběry a rozbory vody
Odběry a rozbory pitné a užitkové vody pro široké použití zejména na území hl. města Prahy a přilehlého okolí zajišťuje Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Praktický lékař pro dospělé Nový Jičín, návštěvní služba přímo u pacientů, prevence a léčba
Praktický lékař pro dospělé Nový Jičín, návštěvní služba přímo u pacientů, prevence a léčba, očkování, odběry biologického materiálu, plně vybavená ordinace.
Zdravotnický materiál, léčivé přípravky, farmaceutické suroviny - e-shop
Pokud hledáte farmaceutické suroviny nejvyšší kvality, tak se obraťte na firmu FAGRON a.s., která vyrábí léčivé přípravky. V e-shopu si vyberete zdravotnický materiál i léčivé přípravky.
Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie Jablonec nad Nisou, CRP test, očkování, Strep A test
Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie Jablonec nad Nisou, CRP test, očkování, Strep A test, nastřelování náušnic, komplexní preventivní, diagnostická a léčebná péče.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. dětský lékař
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Krnov, návštěvní služba v místě bydliště pacientů
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Krnov, návštěvní služba v místě bydliště pacientů, pravidelné preventivní prohlídky, prohlídky k vyplnění formulářů úrazového pojištění.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Nový Jičín
Lékařské služby v oblasti obecné praktické medicíny, obvodní lékař a ambulance v Moravskoslezském kraji, praktický lékař pro dospělé - MUDr. Ingrid Ječmínková.
MUDr. Ingrid Ječmínková - Ordinace praktické lékařky pro dospělé, závodní lékař
Zubní lékař pro děti a dospělé v Táboře, prevence a léčba
Stomatologická ordinace MUDr. Ludmily Makovcové v Táboře zajišťuje preventivní prohlídky, léčebné zákroky, protetickou péči a estetickou stomatologii.
Komplexní rehabilitační péče s možností infúzní terapie Praha - rychlý účinek
Máte potíže s pohybem? Bolí Vás záda? Jste po úraze nebo operaci? Komplexní rehabilitační péči včetně účinné infúzní terapie žádejte u specialistů na klinice MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Dětská ambulance, praktický lékař pro děti a dorost Jihlava, streptest, test CRP, prevence
Dětská ambulance, praktický lékař pro děti a dorost Jihlava, streptest, test CRP, preventivní prohlídky, odběry biologického materiálu, povinné a nepovinné očkování.
Gynekologie, komplexní lékařská péče  Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování
Gynekologie, komplexní lékařská péče Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování, péče o těhotné ženy, diagnostika a léčba gynekologických potíží, laboratorní vyšetření.
MUDr. BARBORA KARVANOVÁ ČABRÁDKOVÁ - gynekologie
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce, finská a parní sauna, restaurace, budova hotelu je bezbariérová.