Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, stomatologie
Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, záchovná a estetická stomatologie, ošetření a léčba kořenových kanálků, dentální hygiena, léčba parodontózy.
Výroba zdravotních, ortopedických a protetických pomůcek  - obuv na míru, ortézy
Společnost Ergona Opava s.r.o. v Opavě rozvíjí svou činnost v oboru ortopedická protetika, která se zaměřuje hlavně na zdravotní, ortopedické a protetické pomůcky.
Ergona Opava s.r.o.
Diagnostickou, léčebnou a preventivní péči o děti od narození do 19 let věku Ostrava, CRP testy, ATB
Diagnostickou, léčebnou a preventivní péči o děti od narození do 19 let věku Ostrava, CRP testy, ATB, nastřelujeme náušnice, poradenství kojícím maminkám, odběry biologického materiálu.
Pediatrická ordinace pro děti, dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů
Pediatrická ordinace pro děti a dorost Týn nad Vltavou, nastřelujeme náušnice, příjem nových pacientů, preventivní léčba dětských pacientů včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Prodej čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací a lupou – vysoce výkonná
Prodejem čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací SC 3 a s lupou se zabývá společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Je výkonná a vysoce svítívá.
Povinné očkování kojenců - ochrana dětí proti záškrtu, dětské obrně, spalničkám, zarděnkám a příušnicím
Očkování je důležité opatření proti infekčním nemocem. MUDr. Anna Látalová Konice poskytuje očkování kojenců a dětí proti záškrtu, dětské obrně, spalničkám, zarděnkám a příušnicím a dalším nemocem.
BAMEDILA s.r.o.
Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy
Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy, spolupráce s dětskou klinikou FN Brno.
Šikmá schodišťová plošina typu IPM 300 s přímou dráhou
Šikmá schodišťová plošina - snadné řešení pro architektonické bariéry jako jsou schodiště, balkóny apod. od firmy MANUS s.r.o. z Prostějova.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Jarní prázdniny v Jeseníkách - lázeňský pobyt pro rodiny s dětmi na horách
Pokud jste rodina s dětmi a plánujete jarní prázdniny, navštivte Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách, které mají kouzelnou atmosféru a jsou nejvýše položené lázně v ČR.
Měření zraku zdarma Liberec vyšetření zraku Liberec oční optika Liberec.
Provádíme měření zraku kvalifikovanými optometristy s registrací ministerstva zdravotnictví - J&M Optik Liberec s.r.o.
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu, testy CRP
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, preventivní a léčebná péče, testy CRP, poradna pro novorozence a kojence, nastřelování náušnic, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu.
Dětský lékař - in, s.r.o., MUDr. Iva Jeleníková
Zlepšení pohyblivosti a rozhýbání kloubů pomocí mobilizačních technik, i v případě artrózy
Pro zlepšení pohyblivosti kloubů využívají mobilizační techniky v ordinaci fyzioterapie Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy. Vhodné při artróze, ztuhlém koleni i po úrazu.
Snadno ovladatelný pojízdný infuzní stojan, který je kovový i výškově nastavitelný
Infuzní stojan pojízdný, který prodává na svém eshopu firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis v Ostravě, je celokovový, výškově stavitelný, stabilní s kovovými držáky.
Odborné měření zraku – vyšetření nejmodernější oční technikou
Pro naše klienty poskytujeme měření zraku zcela zdarma a bez objednání. Zrak vyšetřujeme s maximální přesností zkušeným optometristou, který používá profesionální techniku.
Nervosvalové vyšetření, EMG a EP laboratoř, Brno
Elektromyografická (EMG) vyšetření, vyšetření evokovaných potenciálů (MEP, SEP, VEP, BAEP) v Brně. Objednejte se telefonicky již nyní do naší laboratoře na ulici Rybkova 9.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Kravaře, Oldřišov
Praktický lékař pro děti a dorost v okrese Opava. Ordinace v obcích Kravaře i Oldřišov. Individuální a vstřícný přístup, nejkvalitnější odborná péče pro Vaše děti.
MUDr. Gabriela Kerlinová
Moderní lékařské zařízení poskytující péči napříč obory pro pacienty z Trutnovska
Hledáte profesionální péči o Vaše zdraví? Jste obyvateli z okresu Trutnov, anebo zde jen užíváte dovolenou a nastaly u Vás nenadálé zdravotní komplikace? Navštivte naši Polikliniku Úpice, s. r. o.
Prodej zdravotnické techniky, opravy a servis
Specialisté na prodej zdravotnických přístrojů, instrumentační techniky a zdravotnického materiálu. Komplexní servis i elektrické revize přístrojů nabízí LaparoTech Instruments, s.r.o.
Veterinář pro skot, ovce, kozy - návštěvy u chovatelů, očkování, ošetření zvířat
MVDr. Miroslav Kubec z Veteriny Klabalská Zlín je veterinář pro skot, ovce, kozy. Zajišťuje návštěvy přímo u chovatelů, očkování, ošetření zvířat v chovech. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Infuzní stojan - pojízdný, teleskopický i výškově stavitelný
Pojízdný, teleskopický i výškově stavitelný infuzní stojan Vám dodá firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy, specialista na dodávku laboratorní a zdravotnické techniky.
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích, hypnóza, psychologické poradenství.
Rehabilitace – terapie rázovou vlnou, laserem MLS
Terapii laserovou vlnou a laserovou terapii MLS – neinvazivní metody léčby akutních a chronických poruch pohybového aparátu poskytuje v okolí Brna Rehabilitační centrum Burianová.
Leden na lyžích s pobytem pro celou rodinu včetně polopenze v Horských lázních
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách má pro Vás mimořádnou nabídku na lednové lyžování společně s pobytem v nejvýše položených lázních a nejčistším vzduchem v České republice.
Praktický lékař pro děti a dorost Vizovice, kojenecká poradna, zelená ordinace Vizovice a Újezd
Navštivte zelenou ordinaci paní doktorky MUDr. Ilony Klímkové, poskytujeme léčebnou péči pro děti a dorost.
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby vyrábí, dodává a montuje firma MANUS z Prostějova - snažíme se usnadnit život všem, kteří mají potíže s pohybem.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.