Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby vyrábí, dodává a montuje firma MANUS z Prostějova - snažíme se usnadnit život všem, kteří mají potíže s pohybem.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Manuální terapie - chiropraxe Praha - kineziologické vyšetření lékařem
Kontrolujeme a léčíme mechanická poškození kloubů poškození páteře a nervového systému. Nejdříve Vás u nás vyšetří specialista na fyzikální a rehabilitační medicínu a stanoví diagnózu.
MONADA spol. s r.o. Ordinace léčebné rehabilitace Praha 4
Svědění kůže, kožní potíže u psa a kočky - kvalitní veterinární ošetření Opava
Nabízíme Vám kvalitní veterinární ošetření. Jestliže má Váš pes či kočka kožní potíže a svědění kůže obraťte se na Veterinární ordinaci Palackého Opava.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Neurologická ordinace, léčba bolestí hlavy a páteře, Kroměříž
Neurologická vyšetření, diagnostika a léčba nervové soustavy, migrén, epilepsie či poruch vědomí v ordinaci MUDr. ŽELEZNÁ s.r.o. v Kroměříži a Holešově.
Moderní zdravotnické zařízení zajišťující základní i následnou zdravotní péči v okrese Karviná
Hledáte kvalitní a dostupnou péči v rámci okresu Karviná? Řešíte právě akutní zdravotní trable a nevíte, na koho se obrátit? Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj, příspěvková organizace je tu pro Vás.
Nemocnice Karviná - Ráj, příspěvková organizace
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU, terénní služba, doprava nemocných, raněných a rodiček.
Okresní dopravní zdravotnická služba, spol. s r.o.
Vojtova metoda, fyzikální terapie a léčebná rehabilitace dětí
Vojtovou metodu, fyzikální terapii a léčebnou rehabilitaci pro děti zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace - Burianová, s.r.o.
Veterinář pro psy, kočky, hospodářská zvířata - veterinární pohotovost
Veterina Zlín-Klabalská zajistí péči nejen pro psy, kočky, ale MVDr. Kubec je veterinář i pro hospodářská zvířata. Poskytuje tedy veterinární péči i pohotovost přímo u chovatelů.
Dětský lékař v Rakovníku, pediatrie, MUDr. Helena Šretterová
Preventivní lékařská péče, poradna pro novorozence, kojence, batolata, děti školního věku a dorostence, odhalovaní vrozených vad, léčba chorob v ordinaci MUDr. Heleny Šretterové v Rakovníku.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Spolehlivý a důsledný doktor v oblasti všeobecného lékařství, Liberec
Praktický lékař v Liberci. Prevenci, vyšetření, diagnózu, léčbu a doporučení v oblasti všeobecného praktického lékařství poskytuje každý všední den MUDr. Zuzana Kofferová.
Nové komplexní rehabilitační centrum – areál Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Rehabilitační oddělení ve zbrusu novém areálu, ambulantní a lůžková část v jednom, nabídka wellness služeb, využití nové kavárny – vše v Komplexním rehabilitační centrum v Benešově.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Moderní oční optika - prodej dámských, pánských, dětských brýlí a servis brýlí
Moderní oční optika Jaroslava Korcinová má pobočky ve Šternberku i Olomouci. Zabýváme se prodejem dioptrických brýlí - dámských, pánských i dětských. Postaráme se také o servis brýlí.
Optika Jaroslava Korcinová
Přístroje pro chirurgické obory, gynekologii, orthopedii/arthroskopii, ORL, urologii
Přístroje pro zdravotnictví, laparoskopické technologie a zařízení pro chirurgické obory, gynekologii, ORL, orthopedii i plastickou chirurgii dodává LaparoTech Instruments, s.r.o.
Rezervační systém eReceptů - lékárna přijímá online rezervace léku z elektronického receptu
Lékárna U kašny Uherský Brod přijímá online rezervace léku z elektronického receptu. Využijte náš rezervační systém eReceptů - léky připravíme a zašleme Vám informaci, že jsou připraveny k vyzvednutí.
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta, vyvážený jídelníček s vitamíny a minerály.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Lázně na horách, ozdravné a lázeňské pobyty v Jeseníkách - nejčistší vzduch v ČR
Lázně na horách můžete využít díky ozdravným a lázeňským pobytům v Jeseníkách s nejčistším vzduchem v ČR, které realizují Horské Lázně Karlova Studánka.
Rodinná oční optika – široký výběr nových brýlí s multifokálními čočkami
Rodinná optika Jaroslava Korcinová má pobočky v Olomouci a Šternberku. Můžete si zde vybrat z nepřeberného množství brýlových obrub a multifokálních čoček.
Optika Jaroslava Korcinová
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti, měření zraku optometristou, poradenství, pomoc s aplikací kontaktních čoček.
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, vývoj
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, požární zkoušky.
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi, bazén, sauny, fitness, pizzerie, dětský koutek.
Veterinární ordinace, prevence a ošetření malých zvířat v okrese Plzeň-jih
Lékařská péče o malá zvířata, prevence, diagnostika a léčba koček, psů a hlodavců, očkování, kastrace i chirurgické zákroky provádí zvěrolékař MVDr. Pavel Sutnar.
Výroba a prodej bavlněných šitých roušek, možnost přichystání velkoobjemových objednávek nad 1000 ks
Výrobou a prodejem bavlněných šitých roušek, které chrání před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Karpjak v Ostravě. Možnost přichystání i velkoobjemových objednávek nad 1000 ks.
Magnetoterapie k tlumení bolesti a rychlé rekonvalescenci u zvířat Lanškroun
NOVINKA na klinice Lanškroun - Magnetoterapie k tlumení bolesti a rychlé rekonvalescenci u zvířat, rychlá obnova a regenerace tkání.
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková