Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob, denní sanatorium pro léčbu atopického ekzému, lupénky a dalších chorob.
Prodej sériových ortopedických pomůcek - bandáže, kolenní, hlezenní ortézy, bederní pásy a další
Prodejem sériových ortopedických pomůcek v Olomouci a Prostějově se zabývá GREIF-INEX. Prodáváme bandáže, kolenní ortézy, bederní pásy, hlezenní ortézy, ortézy kotníku a další.
Lázeňská péče, léčba pohybového aparátu ve Východních Čechách
Komplexní lázeňské služby, péče o klienty s problémy v oblasti pohybového aparátu, rehabilitace, masáže a jiné procedury nabízí Lázně 1897, s.r.o. ve Východních Čechách.
Lázně Velichovky Lázně 1897, s.r.o.
Přístrojová diagnostika ověří zatížení organismu - biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom
Studio zdraví LADA Přerov provádí biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom. Přístrojová diagnostika ověří zatížení Vašeho organismu. Jde o kompletní metodu diagnostiky a terapie.
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření pleti
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření i citlivé pleti, ihned viditelné výsledky po prvním ošetření.
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Výroba a prodej individuálních ortopedických vložek do bot na míru
Firma Greif-Inex s.r.o. v Olomouci se zabývá výrobou a prodejem individuálních ortopedických vložek do bot na míru přesně pro vás, pro všechny vady nohou. Zákazníky máme z Prostějova i Přerova.
Lékárna Brno – Líšeň, prodej léků a potravinových doplňků
Léky na předpis i volný prodej, doplňky stravy, zdravotnický materiál a jiné lékárenské zboží prodává Lékárna pod Klajdovkou, Brno – Líšeň. Poradenství a konzultace s užíváním léků.
Plastické a estetické zákroky v Jihočeském kraji
Plastická chirurgie, dermatologické poradenství a zákroky, kardiologické vyšetření, služby a konzultace v oblasti ortopedie - RRC Clinic.
RRC Clinic a.s.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Petřvald, kvalitní lékařská péče, prevence, očkování, testy
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Petřvald, kvalitní lékařská péče, prevence, očkování, testy, měření krevního tlaku, vyšetření moči, odběry krve, biologického materiálu.
Výroba a prodej individuálních ortéz a protéz - ortopedické pomůcky na míru pacienta
Výrobou a prodejem individuálních ortéz a protéz končetin se zabývá GREIF-INEX z Olomouce. Vyrábíme ortopedické pomůcky přímo na míru pacienta. Specializujeme se také na dětskou protetiku.
Rozbory vody i půdy odhalí potenciální nebezpečí Česká Třebová, rychlé a kvalitní rozbory vody
Rozbory vody i půdy odhalí potenciální nebezpečí Česká Třebová, rychlé a kvalitní rozbory vody, vzorkování, laboratorní rozbory, odběry, analýzy.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady, bezbolestné odstranění zubního kazu, dentální hygiena, řešení parodontózy.
Dentální centrum Zolárek s.r.o.
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr, privátní lékař pro dospělé.
MUDr. Libuše Příborská
Parodontologie Praha – úspěšná léčba moderní metodou
Obáváte se o svůj chrup z důvodu počínající či postupující parodontitidy? Je nejvyšší čas navštívit špičkové oddělení parodontologie moderní dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Poliklinika Chodov, prevence, ambulantní vyšetření
Kvalitní lékařská péče v Praze. Vysoká odbornost i nadstandardní služby. Bez čekání. Komplexní zdravotní péče, pracovně lékařské služby, preventivní vyšetření i testování na protilátky COVID – 19.
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné bezbariérové prodejně
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné prodejně, čaje, potravinové doplňky, vitamíny, dětská výživa, zdravotní obuv, vlasová a pleťová kosmetika.
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Zdraví se rovná čistá hlava - přístrojová diagnostika, analýza celého těla
Řešte své zdravotní problémy u odborníků. Ve Studiu Zdraví Lada Přerov Vám poradí na základě přístrojové analýzy celého těla. Zdraví se rovná čistá hlava, proto řešíme příčinu, nejen projevy obtíží.
Vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce, ochranné pomůcky - roušky, respirátory, rukavice
Lékárna U kašny v Uherském Brodě je dostatečně zásobena. Na prodej je u nás jak vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce i ochranné pomůcky - roušky, respirátory a rukavice.
Praktický lékař v oblasti všeobecné medicíny, ošetřující výhradně dospělé osoby
Preventivní zdravotní prohlídky, prevence a ošetření nemocí, monitoring a odběry krve, to vše u nás v ordinaci praktické lékařky MUDr. Marie Stivarová.