Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Lékárna, léky na předpis, volně prodejné léky, doplňky stravy, hygiena, kosmetika
Prodej léků na předpis a volně prodejného sortimentu od doplňků stravy přes čaje, bylinky až ke kosmetice a zdravotnickým potřebám v lékárně LUNAKROM MORAVIA s.r.o., Kroměříž.
Lékárna BENU LUNAKROM MORAVIA s.r.o.
Botulotoxin vám dodá odpočatý vzhled - zákrok bez hospitalizace
Privátní plastická a kosmetická chirurgie Třinci všechny zákroky včetně aplikace botoxu provádí ambulantně či s maximálně jedním dnem hospitalizace. Nemusíte se tedy bát dlouhého pobytu u nás.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Soukromá ortopedická ordinace v samotném centru Prahy
Léčba bolesti zad, kloubů a artrózy. Odborná konzultace a péče pro vaše tělo. Rychlé objednací termíny a profesionální péče. MUDr. Josef Jodl, odborník v oblasti ortopedie
Měření zraku, dioptrií, vyšetření očí oční lékařkou bez objednání
Cairoo - oční optika Uherské Hradiště zajistí vyšetření očí oční lékařkou bez objednání. Měření dioptrií u nás je rychlé. Předcházejte zhoršování zraku.
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, akreditované odběry vzorků, atesty
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, atesty, akreditované odběry vzorků, měření emisí, rozbory odpadních materiálů, měření v pracovním prostředí.
Ekologická laboratoř PEAL s.r.o.
Praktický lékař, alergolog, lékař pro dospělé, alergologie a imunologie
Kompletní služby praktického lékaře, komplexní alergologické a imunologické vyšetření v ambulanci MUDr. Heleny Jirákové, praktický lékař a alergolog pro dospělé, s.r.o. z Klatov.
Odstranění chronické únavy, kašle nebo rýmy - nastavení zdravého životního stylu na míru
Ve studiu zdraví LADA v Přerově vám pomůžeme odstranit dlouhotrvající obtíže s chronickou únavou i běžným onemocněním jako je rýma, kašel nebo bronchitida.
Vzdělávání v psychoterapii, nabídka pobytové léčby, terapeutické skupiny
Vyřešte své psychické potíže i bez léků. Poznejte sami sebe. Otevíráme pobytové terapeutické skupiny v Opočně pod Orlickými horami.
Pediatrie, praktický lékař pro děti, homeopatika, poradenství
Alternativní pediatrická ambulance v centru Hlučína MUDr. Hana Sýkorová, praktická lékařka pro děti, školení, kurzy a lektorská činnost.
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí, spirometrie, vyšetření plic, zjištění saturace kyslíku v krvi, astma.
Lékárna Opava - prodej léků, kvalitní zdravotnické potřeby, homeopatika, kosmetika
Prodej léků, léčiv, potravinových doplňků, homeopatik, kosmetiky a zdravotnických pomůcek Vás zajišťuje Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě.
Kompletní rozbory vody Polička, Vysoké Mýto, Choceň
Zajistěte si rozbor vody včas, protože v nekvalitní vodě se totiž můžou objevovat nebezpečné bakterie - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Léčba poruch a vad hlasu, sluchu a řeči Praha – pro všechny věkové kategorie
Léčbou poruch a vad hlasu, sluchu či řeči u pacientů všech věkových kategorií se zabývají odborníci v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Ošetření a čištění zubních kanálků Praha - mikroskopická endodoncie
Bolí Vás zuby? Možná potřebujete odborné ošetření a čištění zubních kanálků. V Dental Office H33 v Praze je odborná ordinace mikroskopické endodoncie, kde Vás ošetří a zbaví bolesti.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Psychické problémy, stres, psychiatrie, akupunktura, homeopatika
Psychiatrická léčebna s poradenstvím či doporučením vhodné alternativní metody k pomoci od problémů zajišťuje MUDr. Marie Ošťadalová s.r.o. z Holešova.
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Zubní ordinace, stomatologická péče – prevence a léčba zubů
Stomatologická ordinace ve Zlínské kraji, preventivní a léčebná péče o dutinu ústní a zuby, odstranění zubního kamene, protetika v ambulanci MUDr. Zuzany Plesníkové.
Regenerace organismu - tlaková lymfodrenáž k zlepšení krevního oběhu i zvýšení imunity
Studio Salvea z Hranic je profesionální studio, které kromě cvičebných programů pro mladší i starší generaci zajišťuje například lymfodrenáže, které prospívají k celkové regeneraci organismu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Pracovně lékařské služby, interní ambulance, praktická ambulance, poradna
Lékařské služby a poradna od týmu doktorů z ordinace SABIL, s.r.o. v Brně, která Vám pomůže s problémy s krevním tlakem, cholesterolem a poruchami srdečního rytmu.
Sabil, s.r.o.
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, prevence, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, preventivní prohlídky, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování, analyzátor moči, píchání uší u kojenců, odběry biologického materiálu.
Slánský pediatr s.r.o. MUDr. Miroslava Šircová
Kondiční orgánový skener vám pomůže poznat vaše tělo
Cítíte-li se unavení a chcete nastartovat svůj organismus nebo zvýšit kondici a zlepšit zdravotní stav, pak zvažte analýzu vašeho těla - kondiční orgánový skener ve studiu zdraví Lada vám pomůže.
Oční ambulance, vyšetření zraku, oční vady Pardubice, vyšetření zorného pole, očního pozadí
Oční ambulance, vyšetření zraku, oční vady Pardubice, vyšetření zorného pole, očního pozadí, oftalmologie, předpisy brýlí, ošetření drobných poranění.
Chirurgie - Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Poskytujeme stálou pohotovost v oboru chirurgie jak pro malá, tak velká zvířata - Preventivní kastrace, chirurgie v dutině břišní, operace nádorů, zákroky na trávicím ústrojí.
Onemocnění hlasivek - léčba Praha – klasické i alternativní metody léčby
Trápí Vás onemocnění hlasivek způsobené zánětem, alergií nebo úrazem? Pomoc a účinnou léčbu hledejte u odborníků v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.