Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Čínská medicína, homeopatie pro zvířata - alternativní léčba zvířat
MVDr. Jiří Zábojník provozuje veterinární ordinaci v Uherském Brodě pro klienty z okolí Uherského Hradiště, Zlínského kraje. Zaměřuje se na alternativní léčbu: homeopatie, čínská medicína pro zvířata.
Operace karpálního tunelu, chirurgie ruky Semily, operace lupavé prsty, léčba vrozených vad ruky
Operace karpálního tunelu, chirurgie ruky Semily, operace lupavé prsty, léčba vrozených vad ruky, léčení nemocí ruky z přetížení, dupuytrenova kontraktura, rehabilitace, fyzioterapie.
Dermatologická ambulance, klinika s kožní ambulancí a plastickou chirurgií
Odstranění problémů s pletí, odstranění znamének, žilek a ochlupení, přístrojové a manuální lymfodrenáže na klinice DERMI, s.r.o. v Brně.
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Berle pro děti Praha – moderní design a vylepšená ergonomie rukojeti
Sháníte berle nebo francouzské hole pro dětské pacienty? Širokou nabídku moderních berlí s vylepšenou ergonomickou rukojetí a předloketní opěrkou naleznete u výrobce ERILENS s.r.o. se sídlem v Praze.
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů, prevence v oboru angiologie, léčba krevních sraženin, prevence onemocnění cév.
Porucha hlasu, Foniatrie Praha - komplexní diagnostika a  následná terapie
Poruchou hlasu v Praha se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Foniatrie je péče o pacienty s poruchami hlasu, řeči a vadami sluchu.
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Olga Nikodemová
Moderní vybavení, vysoká profesionalita a především pečlivý přístup k pacientům. To vše najdete v ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Olgy Nikodemové ve městě Sušice v okrese Klatovy.
Laboratoř pro bioplyn Písek
Rozbory pro bioplynové stanice, chemické a mikrobiologické analýzy vzorků, testy výtěžnosti plynu a metanu realizuje Laboratoř Písek - Ing. Josefa Němce.
Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dieta
Dlouhodobý pokles váhy bez jojo efektu Havlíčkův Brod, zdravé hubnutí bez hladovění, dodržování speciální diety, akupunktura, dietologie.
Hubnutí souvisí s lymfatickým systémem - přístrojová, manuální lymfodrenáž, lymfatická masáž
Ve Studiu zdraví LADA Přerov Vám vysvětlí jak hubnutí i obranyschopnost organismu souvisí s lymfatickým systémem. Problém s lymfou vyřeší přístrojová lymfodrenáž či manuální lymfatická masáž.
Genetické testy, zjišťování dědičných onemocnění a civilních chorob
Genetické testování dědičných, kardiovaskulárních, nádorových a civilních onemocněních pro lékaře i veřejnost v genetické laboratoři GENLABS s.r.o., České Budějovice.
Oční lékařka – Vlašim, komplexní oftalmologická péče
Péče o oči, měření dioptrii, nitroočního tlaku, vyšetření zraku, očního pozadí a zorného pole u paní doktorky MUDr. Magdaleny Maxiánové v ordinace ve Vlašimi.
Komplexní gynekologická a porodnická péče, prevenci, antikoncepce
Gynekolocko-porodnická péče, prevence, diagnostika a léčba gynekologických obtíží, péče o těhotné ženy, komplexní služby v oblasti antikoncepce v ordinaci MUDr. Ivana Khollová, Plzeň.
Polarizační sluneční brýle Invu - značkové brýle, limitovaná kolekce, sleva 30%
V Cairoo oční optika Uherské Hradiště máte jedinečnou možnost zakoupit polarizační sluneční brýle Invu. Na tyto značkové brýle je sleva 30% - limitovaná kolekce, každý model pouze jeden kus v ČR.
Praktický lékař pro děti a dorost - Ústí nad Labem
Praktický lékař pro děti a dorost do 19 let, prevence, poradna, diagnostika a léčba dětí, alternativní medicína v pediatrické ordinaci MUDr. Valerij Opjonov, Ústí nad Labem.
Rehabilitační a fyzioterapeutická péče, diagnostika, terapie v Hodoníně
Rehabilitace, fyzioterapie, elektroléčba, vodoléčba, masáže, ultrazvuk, koupele, rehabilitační cvičení a vyšetření v Hodoníně v ordinaci Miroslava Veleka.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče, moderního ošetřovatelství, diagnostická péče, ambulantní služby, lůžková část.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa, rozvoz inkontinenčních pomůcek zdarma po Chotěboři, rezervace sortimentu, vitamíny pro diabetiky.
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením, pro osoby s duševním onemocněním, demence, Alzheimerova choroba, senioři od 65 let.
Praktická lékařka pro děti a dorost Znojmo, prevence, očkování, stanovení CRP, poradna
Praktická lékařka pro děti a dorost Znojmo, prevence, povinné a nepovinné očkování, stanovení CRP, kojenecká poradna, homeopatická léčba,
Dětská ambulance s.r.o.
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, brýle
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, předpis brýlí, vyšetření očního pozadí a zorného pole, vyšetření předního a zadního segmentu oka.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, antikoncepce, čaje
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, zdravotní obuv, bylinné čaje, léčebná kosmetika, zdravotnický materiál, obvazový materiál, náplasti, antikoncepce.
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a další zvedací zařízení podle certifikátu
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a jiná zvedací zařízení podle certifikátu zajišťuje v celé České republice autorizovaná, certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno