Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Povinné očkování psů proti vzteklině Jablonec Liberec vakcinace.
Zajistěte si povinné očkování psů proti vzteklině - MVDr.Baudyš Veterinární ordinace, ošetřovna Jablonec nad Nisou
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
LEGWOOD pohodlná dámská zdravotní obuv Dolphin zajistí větší oporu a lepší držení nohy
Prodejem pohodlné dámské zdravotní obuvi Dolphin od značky LEGWOOD se zabývá firma APEX Systems, spol. s r.o. – zdravotní potřeby Tilia v Přerově, Prostějově a v Olomouci.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost - Ordinace Honovi, s.r.o. se sídlem v Uherském Hradišti
Hledáte pro své dítko kvalifikovanou zdravotní péči? Již nehledejte. Ordinace Honovi, s.r.o. poskytuje komplexní léčebnou, preventivní a diagnostickou péči pro děti od narození až do 19 let.
Mobilní hospicová péče - 24 hodin denně, včetně víkendů a všech svátků.
Sháníte hospic v Uherském Hradišti? Nemusíte, o Vaše blízké se postaráme přímo u něj doma. Nabízíme kvalifikovanou domácí ošetřovatelskou péči pro seniory v okolí Uherského Hradiště a Uherského Brodu.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
MUDr. Hana Weinlichová  - praktická lékařka pro dospělé, závodní preventivní péče
Potřebujete praktického lékaře a nevíte na koho se obrátit? Pokud jste z okolí Zábřeha, měli bychom pro Vás řešení. MUDr. Hana Weinlichová je praktickou lékařkou pro dospělé.
Oční ordinace Teplice, plastické operace horních a dolních víček, operace očních vad, korekce vad
Oční ordinace Teplice, komplexní vyšetření očních poruch, korekce očních vad, oční vyšetření, operace šedého zákalu, plastické operace horních a dolních víček, kontaktní čočky, onemocnění sítnice.
Veterinární klinika specializována na choroby malých zvířat a koní  - MVDr. Jaroslav Štekl.
Chcete si pořídit nového zvířecího mazlíčka nebo měníte své bydliště a hledáte nového veterináře? Poradíme Vám. Veterinární klinika MVDr. Jaroslava Štekla v Karlových Varech je tou správnou volbou.
MVDr.Jaroslav Štekl - veterinární klinika
Laboratorní vyšetření pro pacienty, ambulantní zdravotnická zařízení i veterinární medicínu.
Potřebujete provést odběr krve, jste z Tábora nebo jeho okolí a nevíte jakou laboratoř zvolit? Společnost Klinické laboratoře Tábor, a.s provozuje několik laboratoří v regionu Tábor.
Francouzské předloketní berle – eshop s výběrem pro děti, dospělé i velmi vysoké pacienty
Neobejdete se při chůzi bez francouzských předloketních berlí? Velký výběr těchto nepostradatelných pomocníků k pohybu naleznete na eshopu společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky, ošetření zubního kamene, čipování, vakcinace - MVDr. František Branžovský Veterinární ordinace Česká Lípa
Veterinární ordinace Brno -  nonstop pohotovost na mobilu 777 478 007
Sháníte veterinární ordinaci v Brně pro svého zvířecího mazlíčka nejlépe s nonstop provozem? Veterinární ordinace MVDr. Borise Semana provozuje veterinární ambulanci s nonstop pohotovostí na mobilu.
Oční centrum Plzeň, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček
Oční centrum Plzeň, oční ambulance, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček, korekce očních vad - OFTA s.r.o. Plzeň
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin, monitoring krevního tlaku - MUDr. Olga Nikodemová
Ordinace tradiční čínské medicíny,  léčitelství, zjištění a rozbor příčiny, bylinné terapie Otrokovice
Ordinace tradiční čínské medicíny, zjištění a rozbor příčiny, léčitelství, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení - Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček Otrokovice
Praktičtí lékaři Hradec Králové -  MUDr. Martin Bezděk a MUDr. Jiří Mašek
Potřebujete praktického lékaře, ke kterému budete chodit na preventivní prohlídky anebo hledáte tu nejlepší ambulantní péči? Praktičtí lékaři MUDr. Martin Bezděk a MUDr. Jiří Mašek to oba splňují.
Laboratoř, chemické a mikrobiologické analýzy potravin, vody a půdy, Písek
Chemické a mikrobiologické rozbory a analýzy potravin, vody, půdy či kosmetiky Vám zajistí akreditovaná laboratoř Ing. Josefa Němce sídlící v městě Písek.
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace Praha
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace, potravinové alergie, atopický ekzém - MUDr. Přemysl Rákosník - Alergologie, Plicní Praha
Veterinární klinika Vethope, preventivní péče, špičková diagnostika Praha
Veterinární klinika Vethope, pravidelná preventivní péče, špičková diagnostika, péče o zuby, kastrace, očkování, čipování, plastické operace, chirurgické zákroky v šetrné inhalační anestezii.
Vethope, s.r.o.
Chemické, mikrobiologické, lékárenské rozbory vody - Laboratoř Morava
Chcete si objednat analýzu vody nebo jiný rozbor? Potřebujete zjistit, zda je vaše voda z kohoutku či studny pitná? Kontaktujte nás! Poradíme vám!
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin Karlovy Vary
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin, posudková a poradenská činnost Karlovy Vary.
Chemická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků
Chemická a mikrobiologická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků pro soukromé firmy i občany.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Gynekologická ordinace, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce Hradec Králové
Gynekologická ordinace Hradec Králové, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce, poradna pro těhotné, očkování proti rakovině - DoMeNa Gyn s.r.o. MUDr. Jitka Zacharová
Stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena Praha
Soukromá stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena, estetická stomatologie - Pštrossova Medical Centrum Praha
Pštrossova Medical Centrum Pštrossova Medical s.r.o.
Veterinární ambulance Kleisslova - nadstandardní péče pro Vaše mazlíčky
Sháníte pro svého zvířecího mazlíčka nadstandardní veterinární péči a jste z okolí Plzně? Kontaktujte naši veterinární kliniku Kleisslova v Plzni.