Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Lékárna U Zlaté koruny Kyjov - možnost nákupu léků on-line - Swisspharma, spol s.r.o.
Sháníte lékárnu blízko Kyjova nebo si raději chcete objednat léčivé přípravky z pohodlí domova? Lékárna U Zlaté koruny Kyjov nabízí možnost nákupu léků on-line v novém eshopu.
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř Kroměříž
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř, poskytujeme nepřetržité služby - Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s.
Zdravotnické zařízení SALUBRA, ambulance, síť smluvních pracovišť Praha
Zdravotnické zařízení SALUBRA s.r.o. Praha poskytuje prevenci, nadstandardní léčebnou a preventivní péči a pracovnělékařské služby i v dalších smluvních pracovištích.
SALUBRA s.r.o.
Praktická lékařka pro děti a dorost, ambulance, ordinace Brno
V naší ambulanci Praktik MUDr. Dembická s.r.o. Brno poskytujeme komplexní lékařskou, diagnostickou a léčebnou péči pro děti a mládež.
Ambulance bez čekání, všeobecné praktické lékařství Domažlice
Ordinace bez čekání, ambulance praktického lékaře pro dospělé, provádíme preventivní prohlídky, očkování, vyšetření EKG a také vyšetření glykemie, INR a CRP.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
Prodej Eshop - zdravotnický materiál, dezinfekce, laboratorní technika Hradec Králové
Kompletní nabídka zdravotních přístrojů, techniky, zdravotního materiálu a služeb - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Lékárna Hrušovany u Brna  -  léky, léčiva, homeopatika či potravinové doplňky
Lékárna Hrušovany u Brna pod vedením pana Mgr. Pavla Havelky nabízí sortiment léků na předpis, volně prodejné léky, léčiva, homeopatika, potravinové doplňky a lékové poradenství.
Největší bioptická a cytologická laboratoř, genetické oddělení Plzeň
Největší akreditovaná bioptická laboratoř, vyšetření cytologie, biopsie, molekulární genetiky, diagnostika nádorů, koronavirus - Bioptická laboratoř s.r.o. Plzeň
MediLady -  zdravotní pomůcka pro zpevnění svalů pánevního dna žen
Máte problémy s inkontinencí a nevíte jak ji léčit? Zdravotní pomůcka MediLady nabízí pro Vás řešení. Je určena pro zpevnění svalů pánevního dna žen.
Stomatologická laboratoř Polná - odborník na zubní protézy za příznivé ceny
Čeká vás v nejbližší době zubní protéza a máte spoustu otázek? Stomatologická laboratoř se sídlem v Polné je právě tím daným odborníkem na zubní protézy či další zubní náhrady.
Stomatologická laboratoř Polná, v.o.s.
Produkty pro výživu skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků
Sháníte krmné plodiny nebo poradenství v oblasti výživy skotu a zemědělství? Hlavní naší náplní je činnost v oblasti výživy skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků.
Rentgen, skiagrafie měkkých tkání pro všechny lékařské obory Trutnov
Provádíme rentgen, skiagrafii, radiologii a zobrazovací metody, navštivte naší ambulanci v Trutnově.
Výroba ortopedických pomůcek na zakázku, protézy, ortézy, bederní pasy, obličejové masky Praha
Výroba ortopedických pomůcek na míru pro pacienty po amputaci nebo s vadami pohybového aparátu - Ortotechnika, a.s. Praha
Manuální terapie - chiropraxe Praha, mobilizace neboli srovnání kostrče od specialisty
Mobilizaci a léčbu páteře pomocí manuální terapie a chiropraxe s péčí lékařů specialistů žádejte v případě bolestí zad a po úrazech na klinice komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Alergologie a imunologie  pro děti a dospělé -  MUDr. Lenka Pennigrová CSc.
Potřebujete si nechat udělat alergologické či imunologické laboratorní vyšetření a nevíte na koho se máte obrátit?
MUDr. Dušan Rak –  privátní ortopedická ambulance ve Šternberku
Trpíte bolestmi zad nebo bederní páteře? Rádi Vám od bolesti zad v naší privátní ortopedické ambulanci pomůžeme.
Správný pitný režim a lymfatické masáže pomohou detoxikaci organismu
Ve Studiu zdraví LADA Přerov provádí lymfatické masáže, které pomohou detoxikaci organismu. Očista těla je přímo závislá na příjmu tekutin, proto je nutný správný pitný režim.
Půjčovna, pronájem elektrická polohovací lůžka, prodej antidekubitní matrace
Společnost ABAPO trade Zlín je prodejce a půjčovna zdravotnických potřeb. Máme na prodej antidekubitní matrace, je možné sjednat pronájem na elektrická polohovací lůžka - krátkodobě i dlouhodobě.
Laboratorní vyšetření krve či moči i bez doporučení lékaře a bez objednání
Základní i speciální laboratorní vyšetření krve a moči, vyhodnocení, zjištění odchylek a nemocí kvalitně a bez objednání v Olomouci, Prostějově či Rožnově pod Radhoštěm.
Neurologické vyšetření, neurologie Praha – diagnostika, rehabilitace
Trpíte bolestmi zad, svalovou ochablostí nebo hledáte odborníky z oblasti neurologie? Pomoc a neurologické vyšetření najdete na klinice komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Sportovní sluneční brýle - široký výběr brýlí pro cyklisty, běžce, lyžaře i jiné sportovce
Sportovní sluneční brýle by měly být nedílnou výbavou každého sportovce. V naší oční optice naleznete široký výběr kvalitních slunečních brýlí, které Vaše oči ochrání nejen před UV zářením.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Pomoc při bolesti krční páteře, beder, zablokovaného krku i zad – odstranění potíží
Potřebujete-li pomoc při odstranění potíží spojenými s bolesti krční páteře, beder či zablokovaných zad i krku, oslovte maséra Ing. Petra Fialu z Ostravy – Porubě, kde Vám pomůže od problému.
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.