Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Léčebné lázeňské pobyty, jodobromová voda - léčba kloubů
Léčebné lázeňské pobyty jižní Morava, léčba kloubů, pohybového ústrojí dermatologických a gynekologických problémů, jodobromová voda u firmy ****Spa Resort Lednice na Moravě.
Se sestavením výživového plánu pro lepší a zdravý životní styl vám pomůže Studio zdraví Lada
Udělejte něco pro své zdraví a zlepšete svůj životní styl - navštivte Studio zdraví LADA v Přerově, kde vám zajistí přístrojovou analýzu, regenerační procedury a sestaví výživový plán na míru.
Estetické, bílé zubní výplně, plomby, ordinační bělení zubů
Ordinační bělení zubů můžete podstoupit na Zubní klinice Rafael i v Dentálním centru Otrokovice. Také Vám vyměníme amalgámové plomby za estetické, bílé zubní výplně.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Veterinární péče pro domácí i hospodářská zvířata Semily, prevence, interní medicína
Profesionální preventivní i léčebnou veterinární péči poskytují v ordinaci Semi-vet spol. s r.o. v Semilech. Provádíme veškeré veterinární úkony a vyšetření včetně laboratorních testů.
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Stacionář Praha– léčba, rekonvalescence a relaxační pobyty v příjemném prostředí
Klinika MONADA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům možnost léčby a rekonvalescence po operacích v moderně vybavených pokojích stacionáře.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Oční optika Lesa-dioptrické brýle na sport, sportovní brýlové obruby
Na sport je ideální pořídit si sportovní dioptrické brýle. Brýlové obruby z různých modelových řad si můžete vybrat v Oční optice Lesa Uherské Hradiště.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Kryosauna a celotělová kryoterapie Česká Třebová, podpora fyzického i psychického zdraví
Celotělové kryoterapie s blahodárnými účinky na lidský organismus se Vám dostane v Pardubickém kraji, kde sídlí Kryosauna ARPO Česká Třebová Ivana Víšová.
Brýlové čočky prodej Praha 9 - plastové čočky s antireflexní úpravou od 340 Kč
Pro kvalitní a na míru vytvořené brýlové čočky zajděte do Oční Optiky Cvikr na Praze 9. Vybereme typ čoček přesně pro Vaši oční vadu určenou Vaším doktorem či naší firemní optometričkou.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Zdravotnické zařízení Poliklinika Bor
Komplexní zdravotní péči poskytuje Poliklinika Bor, zdravotnické zařízení města, která sídlí na ulici Přimdská 501 ve městě Bor v Plzeňském kraji. Najdete zde všechny ambulantní zdravotnické služby.
Rozbor odpadní vody Praha– vyhotovení do dvou týdnů
Rozbor a vyhodnocení odpadních vod z ČOV, sléváren či domácností, vypouštěných do vod povrchových a podzemních Vám zhotoví společnost Monitoring s.r.o., Praha 6.
Rychlý test na  COVID-19  -  pro použití zdravotnickými odborníky i na domácí testování!
Začátkem ledna 2020 byl identifikován nový koronavirus (COVID-19) jako původce infekce, která způsobuje virovou pneumonii ve Wuhan v Číně.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Zubní péče o chrup u psa a koček - odstranění zubního kamene ultrazvukem
Zubní kámen trápí spoustu domácích mazlíčků. Nepodceňujte zubní péči o chrup u psa nebo u kočky. Obraťte se na veterinu MVDr. Savioly v Ostravě, kde vašemu mazlíčkovi odstraní zubní kámen ultrazvukem.
Zubní lékařství pro děti a dospělé, okres Karviná
MUDr. Pavla Hasprúnová - Stomatologická ordinace v okrese Karviná zajišťuje komplexní péči o zuby a dásně, preventivní péči a léčbu chrupu, zubní protetiku.
Liposukce, lipolýza - boj s podkožním tukem, tvarování postavy
Obraťte se na Plastickou a kosmetickou chirurgii ve městě Třinec. Tvarování postavy se věnujeme již řadu let. Dáme vám tak všechny potřebné informace a poradíme vám s řešením vaší situace.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Sauna pro děti i dospělé s pitným režimem
Sauna je zdraví velmi prospěšná, přijďte si odpočinout do příjemného prostředí sauny - Sportovní centrum Semily
Berle Praha – ergonomické, funkční, pohodlné
Ergonomické, funkční a pohodlné jsou berle vyrobené společností ERILENS s.r.o., které jsou k dostání jako předloketní francouzské hole, podpažní berle nebo berle pro děti či pro vysoké pacienty.
Dětské centrum s psychosociální a zdravotní péčí Jihlava, fyzioterapeutickou ambulancí
Komplexní péči o děti od narození do tří let věku poskytuje Dětské centrum Jihlava, příspěvková organizace. Snažíme se co nejlépe zajistit všechny složky náhradní rodinné péče.
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Stomatologická ordinace Znojmo, léčebná a preventivní péče, kvalitní ošetření zubních kazů
Komplexní péči o dětský i dospělý chrup poskytuje MUDr. Jitka Stanglová - Zubní lékařka ve Znojmě. Moderně vybavená stomatologická ambulance s profesionálním přístupem.
Praktický lékař pro dospělé Tasovice, prevence a léčba osob
Komplexní diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru praktického lékařství pro dospělé Vám poskytne MUDr. Zdeňka Lukešová v Tasovicích 301 v okr. Znojmo.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.
Uhličitá koupel pro regeneraci, proti stresu a migréně, Plzeň
Vyzkoušejte unikátní uhličitou koupel v ordinaci Ivany Bäumlové v Plzni na ul. Francouzská třída 2080/4. Procedura, která blahodárně působí na Vaše zdraví a uleví od Vašich zdravotních problémů.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené, výroba keramiky, výuka cizích jazyků, e-shop
Kompletní služby pro zrakově postižené poskytuje společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES. Pomáháme slabozrakým a nevidomým se začleněním do běžného života.