Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Zubní ordinace, kvalitní léčebná a estetická stomatologie pro děti i dospělé, Strakonice
Profesionální stomatologickou péči poskytuje MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ ze Strakonic. Provádíme estetickou a záchovnou stomatologii včetně zhotovení protetických výrobků.
Oční lékař Praha, vyšetření zraku u dětí i dospělých se zaměřením na šedý a zelený zákal
Komplexní vyšetření očí poskytuje Oční ordinace MUDr. Blanka Dienstbierová s.r.o. sídlící na Praze 7. Měříme a kontrolujeme zrak, léčíme zrakové vady i ostatní oční choroby.
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Speciální mobilní zástěny Praha - pro okamžité vytvoření diskrétní zóny
Ryze česká společnost vyrábějící primárně zdravotnické vybavení LABO-MS se sídlem v Praze nabízí speciální mobilní zástěny pro okamžité vytvoření diskrétní zóny všude, kde je potřeba.
Zástěny do ordinací a nemocnic – skládací, mobilní i pevné
Mobilní, pevné i skládací zástěny od společnosti LABO-MS z Prahy jsou určené nejen do ordinací a nemocnic, ale všude tam, kde je třeba zaručit soukromí klientů.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních, lázeňská léčba, odstranění bolesti při potížích s pohybovým ústrojím v ****Spa Resort Lednice.
Výroba pryskyřičných zubů ke zhotovení snímatelné zubní náhrady
Společnost SpofaDental a.s. je tradičním výrobcem a dodavatelem nekovových dentálních materiálů včetně pryskyřičných třívrstvých síťovaných zubů.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Veterina pro vaše mazlíčky - citlivé očkování a čipování psů i koček
Veterina pro vaše mazlíčky v Ostravě, kde můžete nechat bez obav citlivě naočkovat a očipovat své psy i kočky, je ordinace MVDr. Richarda Savioly, která poskytuje veškeré veterinární služby.
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie, profesionální dětský psycholog Praha
Odbornou psychologickou pomoc dětem i dospělým poskytuje tým psychoterapeutů ze zdravotního zařízení TERAPEUTIKA, s.r.o. z Prahy. Zajišťujeme individuální, rodinnou i skupinovou psychoterapii.
Měření zraku od zkušených profesionálů J&M Optik Liberec s.r.o. Vám zajistí příslušný komfort v nošení Vašich brýlí
Měření zraku zdarma a bez objednání, měření refrakce a korekce zraku, J&M Optik Liberec s.r.o.- tým zkušených optometristů jen pro Vás.
Laboratorní chemikálie, zkoumadla a farmaceutické suroviny špičkové kvality
FAGRON a.s. jako tradiční výrobce a dodavatel laboratorních chemikálií, zkoumadel a farmaceutických surovin ve špičkové kvalitě je tu pro Vás více než 20 let!
Praktický i závodní lékař, preventivní a léčebná péče pro dospělé
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jana Pátková ordinuje na adrese Pražská 1192 v Pelhřimově každý všední den. Poskytuje i závodní preventivní péči.
Lékařka pro děti a dorost do 19 let, pediatrie, poradna, Vizovice
Péče o děti a dorost v oboru praktického lékařství, prevence, diagnostika a léčba, očkování, odběry zajišťuje pediatr MUDr. Ilona Klímková s ordinací ve Vizovicích.
Vojtova metoda pro dospělé – účinná léčba pohybového aparátu, fyzioterapie
Účinnou léčbou pohybového aparátu se zabývá Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla z Opavy, kde provádí také Vojtovu metodu pro dospělé.
Vyberte si v naší optice dioptrické brýle nebo kontaktní čočky
Sháníte-li dioptrické brýle s bifokální nebo multifokální čočkou, pak navštivte jednu z prodejen optiky Šárky Kocandové a vyberte si ty pravé pro Vás
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Výživový poradce pro lidi s nadváhou pomáhá se zdravým hubnutím při skupinové i individuální terapii
Nutriční poradce pomáhá při hubnutí pacientům s nadváhou formou skupinových či individuálních terapií. Navštivte poradenské a rekondiční centrum Prozit MUDr. Šárky Andělové, CSc. v Ostravě.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Kastrace, kleštění kocourů a sterilizace koček - řešení nežádoucího množení
Pokud přemýšlíte o kastraci aneb kleštění kocoura či sterilizaci kočky, obraťte se na veterinární ordinaci MVDr. Savioly v Ostravě, kde poskytujeme profesionální péči pro vaše mazlíčky.
Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Stomatologické centrum v Praze 2, kvalitní péče o zuby
DesignDent, s.r.o. je stomatologické centrum v Praze 2 se špičkovou péčí zubních lékařů, nadstandartními službami, dětskou stomatologii a dentální hygienou.
Lázně po onkologické léčbě, ženy po rakovině prsu - léčivé pobyty
Lázně po onkologické léčbě, například pro ženy po rakovině prsu nabízí státní podnik Horské lázně Karlova studánka, která se specializuje na realizaci léčivých pobytů.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Plaňany
Zdravotnická péče pro děti a dorost, pediatrie, poradna pro novorozence a kojence, preventivní prohlídky zajišťuje praktická lékařka MUDr. Kateřina Dvořáková, Plaňany.
Praktická lékařka pro dospělé, zdravotní péče, Jablonec nad Nisou
Ordinace pro Vás s.r.o. praktické lékařky pro dospělé MUDr. Evy Vrchovské v Jablonci nad Nisou nabízí profesionální zdravotní péči, prevence, léčba.