Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Kontaktní čočky ke korekci očních vad od prověřených výrobců
Prvotřídní kontaktní čočky ke korekci očních vad zakoupíte v okolí Znojma a Třebíče v renomované oční optice Optika Kocandová.
Praktický lékař pro děti a dorost s ordinací v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti od narození do 19 let, poradna pro novorozence, kojence a batolata, prevence a léčba pacientů v pediatrické ordinaci MUDr. Miroslavi Žižkové v Jindřichově Hradci.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Vyspělá keramika pro zdravotnická zařízení - Biokeramika CeramTec BIOLOX
Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem v oblasti výroby vyspělé technické keramiky pro zdravotnická zařízení.
Stomatologická laboratoř, výroba zubních náhrad, protéz na Berounsku
Laboratoř pro dentisty Dagmar Hamouzové vyrábí snímatelné i fixních protetické zubní náhrady, protézy z různých materiálů. Stomatologická laboratoř Beroun.
Dornova metoda, jemná technika pro navrácení kloubů a obratlů - pomoc nejen při bolestech zad
Masér Petr Fiala v Ostravě aplikuje Dornovu metodu, což je jemná technika, která slouží k navracení kloubů a obratlů do správné polohy, jemně ale účinně napravuje vadné postavení a držení těla.
Značková optika, dioptrické brýle a čočky, péče o zrak
Kvalitní a kompletní péče o zrak, dioptrické brýle a brýlové čočky, kontaktní čočky, základní i luxusní obruby prodává Oční optika Boháčová, Vysoké Mýto a Rychnov nad Kněžnou.
Profesionální veterinář - kastrace feny a psa z chovatelských i zdravotních důvodů
Dnes již běžně feny i psy podstupují kastraci, ať už z chovatelských či zdravotních důvodů a u veterináře MVDr. Richarda Savioly v Ostravě navíc kromě profesionality oceníte také osobní přístup.
Špičková zdravotnická technika, prodej a distribuce prvotřídních lékařských přístrojů
Lékařskou techniku, servis i zákaznickou podporu poskytuje společnost MEDATA, spol. s r.o. z Brna – Černá Pole. Zprostředkováváme zdravotní přístroje na vysoké technické úrovni.
Praktická lékařka pro dospělé v Ostrově u Macochy na Blanensku
Kvalitní lékařská péče na Blanensku, závodní lékař, preventivní a léčebnou péči poskytuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Bezděková v Ostrově u Macochy.
Slevový a věrnostní program v oční optice Pardubice
Nabízíme široký sortiment brýlí, brýlových obrub, slunečních brýlí, brýlových čoček a skel, využijte slevový a věrnostní program.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Dětský lékař, ordinace v Jindřichově Hradci
Pediatrická ordinace v Jindřichově Hradci - MUDr. Miroslava Žižková zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči pro děti od narození do 19 let.
Soukromá kožní ordinace Praha 12, vyšetření a léčba kožních chorob
Soukromá Kožní ambulance Zárubova, s.r.o. v Praze 12 se specializuje na vyšetření a léčbu kožních chorob, odstranění bradavic a lékařskou konzultaci v oblasti dermatologie.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Vakcíny LIVACOX proti kokcidióze kura domácího - vlastní výroba
Vakcíny pro kur domácí v chovech v klecích a na podestýlce, perorální suspenze LIVACOX proti kokcidióze vyvinula a vyrábí BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Praktická lékařka pro dospělé, Praha 4, Budějovická poliklinika, prevence a diagnostika
O Vaše zdraví se postará zkušená lékařka MUDr. VÁCHOVÁ Margita s.r.o. ordinující na Praze 4. Provádíme veškeré lékařské úkony od preventivní až po léčebnou péči a očkování.
Poliklinika Úpice, odborní a praktiční lékaři, ambulance, pohotovostní i záchranná služba
Zdravotní péči v mnoha lékařských oborech poskytuje Poliklinika Úpice, s.r.o. v okresu Trutnov. Zdravotnické zařízení s pohotovostí, záchrannou službou i rentgenem.
Ošetření nemocných a bolavých zubů Praha – záchovná stomatologie
Ošetření nemocných a bolavých zubů Vám provedou odborníci v oblasti záchovné stomatologie na klinice Dental Office H33 v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.
Kryogenní skladování a přeprava tkání a buněk určených pro člověka, pronájem kontejnerů
Skladování biologických vzorků v ideálních podmínkách zajišťuje společnost KRYO s.r.o. z Velkého Meziříčí. Pronajímáme skladovací kontejnery s různou kapacitou s možností monitorování i přepravy.
Ordinace praktické lékařky, profesionální pediatrie pro děti a dorost, Jablonec nad Nisou
Kvalitní lékařskou péči s citlivým přístupem k menším i větším pacientům zajišťuje MUDr. Hana Mourková s.r.o. praktická lékařka pro děti a dorost z Jablonce nad Nisou.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. dětský lékař
Zubní ordinace se zaměřením na péči o chrup a ústní hygienu, estetická stomatologie i náhrady
Komplexní stomatologické služby Vám poskytne MUDr. Hana Kratochvílová, zubní lékař z obce Zlatníky – Hodkovice. V naší moderně zařízené ordinaci ošetřujeme malé i velké pacienty.