Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Produkty Intervence od světových výrobců - Intervenční kardiologie a radiologie
Společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze nabízí nemocnicím a klinikám pro jejich oddělení intervenční kardiologie a radiologie kvalitní produkty intervence od světových výrobců.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Eshop ortopedické vložky Superfeet - zdravotní vložky do bot všeho druhu
Společnost Proteching B - Ing. Milan Borský Zlín provozuje eshop zaměřený na ortopedické vložky Superfeet, jde o zdravotní vložky do bot, vhodné pro sport i každodenní nošení.
Veterinární ordinace Slovanka Česká Lípa – profesionální ošetření  Vašich čtyřnozích kamarádů.
Veterinární ordinace Slovanka – profesionální ošetření malých i velkých zvířat jak u Vás doma, nebo na Vaší farmě či statku - MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Rašelinové zábaly Praha - snižují bolest a uvolňují svalové spasma
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha realizuje rašelinové zábaly, které snižují bolest, prokrví a uvolňují svalové spasma, regenerují pokožku a urychlují metabolické procesy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Léčebné masáže Praha - manuální léčebný zákrok – mechanoterapie
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha provádí manuální léčebný zákrok za pomoci masáží – mechanoterapie, která působí na svaly a zlepšuje jejich prokrvení, snižuje stres.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Odborná preventivní a léčebná péče Rakovník, pediatrie
Odborná preventivní, diagnostická a léčebná péče o děti a dorost ve městě Rakovník, profesionální pediatrický přístup k dětem od novorozence po 19 let poskytuje MUDr. Helena Šretterová.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Lékárna Lovosice, součást evropské sítě nezávislých lékárníků, odborné poradenství
Lékárenské služby na špičkové úrovni zajišťuje firma Lékárna U Aeskulapa PharmDr. František Stáně nacházející se v obci Lovosice v severních Čechách. Kvalitní produkty za rozumnou cenu.
Navštivte naši finskou saunu nebo darujte dárkový poukaz a užijte si relaxování v příjemném prostředí
Saunování se řadí mezi jednu z nejlepších metod relaxace a odpočinku. Navštivte finskou saunu ve wellnes zóně sportoviště Hodně dobré v Havířově. Zakoupit a obdarovat blízké můžete dárkovým poukazem.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Spojte příjemné s užitečným a nechte svá záda odpočinout v našem pobytovém resortu
Vyzkoušejte profesionální metodu MUDr. Smíška, v lázeňském resortu Spa Lednice. Léčebná metoda se zaměřuje na bolesti zad, výhřez meziobratlového disku, skoliózu a prevenci bolesti zad.
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Extrakce poškozených zubů Praha 4 – zcela bezbolestně
Čeká Vás extrakce neboli trhání zubu a máte obavy z tohoto zákroku? V dentální klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 provádí tyto výkony s lokální anestezií nebo v příjemné analgosedaci.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Pediatrická ambulance, lékařka pro děti a dorost Ústí nad Labem, vyšetření a diagnostika
Kvalitní lékařskou péči pro Vaše děti zajišťuje MUDr. Júlia Preclíková - dětská lékařka z Ústí nad Labem – Střekov. Poskytujeme veškeré lékařské úkony včetně očkování a potřebných vyšetření.
Prevence vnitřních a vnějších parazitů  - udělejte vše pro zdraví Vašich zvířecích miláčků
Provádíme prevenci vnitřních a vnějších parazitů, chraňte svého miláčka před parazity – včasnou ochranou před parazity předejdete vleklým nepříjemnostem - Veterinární ordinace SLOVANKA
Ortézy horních a dolních končetin - ortopedické pomůcky na míru, pro děti a dospělé
Ortézy horních či dolních končetin Vám poskytne naše společnost Ergona Opava s.r.o, která vám navrhne ortopedické pomůcky na míru.
Ergona Opava s.r.o.
Pediatrie, diagnostická a léčebná péče pro děti a dorost Liberec s komplexním vyšetřením
Komplexní lékařskou péči poskytuje MUDr. Lada Dvořáková s.r.o. - dětská lékařka sídlící v Liberci VI-Rochlice. V naší ordinaci zajišťujeme preventivní prohlídky, očkování i poradnu pro kojence.
Eshop zdravotní bandáže - Madmax 3D kompresní bandáž na loket, koleno, kotník
Zdravotní bandáže pro zmírnění namáhání různých partií pořídíte v eshopu firmy MADENYS s.r.o. Doporučujeme Madmax kompresní 3D bandáž na loket i koleno a kotník. Velkoobchod
Originální moderní brýle světových značek - Prada, Dolce & Gabbana, Oakley
Široký výběr moderních dámských i pánských originálních značkových brýlí Prada, Dolce a Gabbana, Oakley naleznete v oční optice Optika Kocandová v Jihlavě.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, léčba a prevence, Liberec
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Zuzana Kofferová - ZJ Praktik s.r.o. v Liberci poskytuje pacientům preventivné prohlídky, léčbu nemocí, očkování, odběry.
Ordinace praktické lékařky Petřvald, lékařská péče, očkování
Ordinace zkušené praktické lékařky MUDr. Jarmily Kremerové ve městě Petřvald, léčebná a preventivní péče, aplikace očkovací látky, odběry, měření krevního tlaku.
Ordinace odborného očního lékaře, Ostrov v okrese Karlovy Vary
Oftalmologie, prevence, diagnostika a léčba zraku, ordinace odborného očního lékaře MUDr. Jiřího Valenty ve městě Ostrov v okrese Karlovy Vary.
Ordinace praktického lékaře, léčba a prevence, nadstandardní očkování, Hlučín na Opavsku
Zkušeného lékaře z oboru všeobecné praktické lékařství naleznete v Hlučíně, kde sídlí MUDr. Daniel Kubina - praktický lékař pro dospělé. Kvalitní lékařská péče zaměřena na prevenci a léčbu nemocí.
Poradenství v oblasti zdravého životního stylu, péče o tělo a duši, harmonizace osobnosti
Péči o Vaše zdraví s použitím kvalitních přírodních produktů Vám zajistí KLUB ZDRAVÍ PŘEROV Věra Pitnerová z Přerova. Poradíme Vám, jak zlepšit Vaše zdraví a získat zpět dobrou kondici.
Kožní ambulance Praha 6, léčba kožních a pohlavních chorob, korektivní dermatologie
Komplexní služby dermatologa Vám poskytne Kožní ambulance Fialová, s.r.o. sídlící na Praze 6. Vyšetříme Vás a navrhneme vhodný způsob léčby s využitím balneofototerapie i kryosauny.
Multifokální brýle na dálku i na blízko v jednom - možnost korekce vidění na dvě vzdálenosti
Multifokální představují možnost korekce vidění na dvě vzdálenosti. Pořiďte si brýle na dálku i na blízko v jednom v oční optice Optika Kocandová ve Znojmě. Rádi Vám poradíme s výběrem.