Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Veterina, soukromá veterinární ordinace - profesionální služby zkušeného veterináře
Moderně vybavená veterinární ordinace MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě poskytuje vysoce odbornou veterinární péči u psů, koček a drobných savců, jako jsou morčata, fretky a králíci.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče v Praze
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče o pacienty v každém věku za pomoci Vojtovy metody, cvičení dle Mojžíšové a masáží provádí THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Oční optika Přerov, odborné měření zraku, prodej stylových brýlí, obrub i kontaktních čoček
Bohatý sortiment slunečních i dioptrických brýlí naleznete u společnosti Opti Lens, spol. s r.o. - oční optika v Přerově. Poskytujeme odborné poradenství včetně měření zraku optometristou.
Dětský psycholog v Praze, diskrétní psychologická poradna, komplexní vyšetření, děti s ADHD
Dobře míněné rady v oblasti výchovy a vývoje Vašich dětí Vám poskytne dětská psycholožka PHDR. DAGMAR PECHOVÁ, PSYCHOLOGICKÁ PÉČE O DĚTI A DOROST z Prahy 5 – Smíchov.
Lékařská péče pro dospělé, prevence a léčba pacientů, Praha 5
Preventivní, diagnostickou a léčebnou lékařskou péči, očkování a vyšetření zajišťuje praktický lékař pro dospělé MUDr. Eva Kusáková s.r.o., Praha 5.
Měření zraku optometristou, výběr vhodných brýlí pro děti i dospělé
S výběrem těch správných brýlí i kontaktních čoček Vám ochotně pomůže Oční optika Koubová Regina, Písek. Svěřte své oči do rukou zkušených odborníků.
Dermatologie, dermatovenerologie, kožní ordinace a ambulance Chomutov, léčba ekzémů
S dermatologickými obtížemi Vám pomůže specialista z Chomutova dermatolog MUDr. Mojmír Kozel. Poskytujeme komplexní péči kožních alergií, ekzémů, vyrážek i jiných onemocnění.
Levitovo centrum následné péče s chirurgickou ambulancí, dlouhodobá péče Nemocnice Hořice
Tu nejlepší lékařskou péči pro dlouhodobě nemocné pacienty zajišťuje léčebna, kterou spravuje Městská nemocnice Hořice. Postaráme se o Vaše blízké s cílem obnovit jejich psychické i fyzické zdraví.
Lékárna Dolní Poustevna, internetový obchod s léky, doplňky stravy, vitamíny i kosmetikou
Lékárnu s bohatým lékárenským sortimentem i kvalitním poradenstvím Vám zajistí LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. sídlící v obci Dolní Poustevny. Poskytujeme lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni.
Zdravotní středisko, poliklinika, Litvínov - nestátní zdravotnické zařízení
Bydlíte v Ústeckém kraji či přímo v Litvínově a nevyhovuje vám zdravotní středisko? Pak přejděte k nám, naše poliklinika není zřizovaná státem a poskytuje zdravotní péči občanům i firmám.
Laboratorní služby Kladno – nejen rozbory pitné vody, měření přírodních radionuklidů ve vodě
Jedná se o akreditovanou laboratoř, která je držitelem povolení Státního úřadu pro jadernou bezpečnost pro měření a hodnocení obsahu přírodních radionuklidů ve vodě.
Profesionální psychiatrická péče, psychiatrická ambulance Praha 5
Profesionální psychiatrická péče, odbornou léčbu duševních chorob, depresí, závislostí realizuje společnost Psychiatrická ambulance Smíchov s.r.o., Praha 5.
Rozbory bazénové vody a koupališť ve volné přírodě - laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř poskytuje služby dle platné legislativy. Provádíme rozbory i odběry bazénové vody a koupališť ve volné přírodě.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Výhradní distributor produktů APPLEDENTAL, zařízení pro stomatology a zdravotnictví
Kvalitní a spolehlivé stomatologické produkty Vám dodá společnost APPLEDENTAL CZ s.r.o. z Brna Žabovřesky. Prodáváme zdravotnické prostředky s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům  - přípravky s dokonalou ochranou pro Vašeho zvířecího miláčka
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům, účinné přípravky jsou voděodolné a jsou vhodné i pro štěňata - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš Jablonec nad Nisou, myslete na ochranu před parazity již dnes
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Lékárna Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv, doplňků stravy
LÉKÁRNA PANSKÝ DŮM s.r.o., Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv na lékařský předpis, volně prodejných léků, doplňků stravy, zdravotnických pomůcek.
Ordinace zkušeného praktického lékaře v Troubsku, kompletní zdravotní péče pro dospělé
Na Vaše zdraví dohlédne zkušená lékařka MUDr. Barbora Mádrová - praktický lékař pro dospělé z Troubska u Brna. Zdravotní péče s důrazem na prevenci, individuální přístup i domácí péči.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Oční optika – profesionální a přátelský přístup, velký výběr a kvalita
Odborné a přesné měření zraku vám zajistí firma Lubrimex v Bruntále, která se zabývá oční optikou. U nás se můžete spolehnout na široký výběr obrouček, profesionální poradenství a přátelský přístup.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Praktický lékař s dlouholetou praxí pro dospělé Poděbrady
MUDr. Pavel Zezula zaměřuje své komplexní služby praktického lékařství zejména dospělým a internímu lékařství. Vyznáváme individuální přístup a nejvhodnější řešení zdravotního problému.
Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.