Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Lázeňské pobyty, léčba bolesti zad, rehabilitace a wellness
Lázeňské pobyty ve Františkových Lázních v Lázeňském hotelu PYRAMIDA, a.s., léčba bolesti zad, Medicínská Tréninková Terapie, rehabilitace, wellness a léčebné procedury.
Preventivní, diagnostická a léčebná zdravotní péče pro děti do 19 let
Novorozenecká poradna, zdravotní prohlídky batolat, dětí a dospívajících do 19 let zajišťuje praktická lékařka pro děti a dospělé MUDr. Anna Redrová, okres Opava.
Výhodné čipování zvířat - pořiďte svým psům a kočkám cestovní pas
Čipování zvířat - cestovní pas pro psy a kočky – pro vycestování do zahraničí si nechte vystavit pas a zvířátko očipovat - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš provádí čipování Dle podmínek EU
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Pracovní lékařství pro riziková pracoviště, závodní preventivní péče, ordinace Teplice
Specialistku na oblast pracovního lékařství naleznete v ordinaci v Teplicích, kde působí MUDr. Ivana Rožníčková. Kvalitní lékařská péče pro závody, firmy a jiná riziková pracoviště.
Psychoterapie individuální, párová i rodinná, psychoanalýza, supervize a duševní zdraví
S řešením rodinných i partnerských potíží Vám pomůže tým psychoterapeutů CETERA PhDr. Olga Holeyšovská na Praze 1. Poskytujeme individuální konzultace v oblasti duševního zdraví.
Měření zraku – vyšetření u kvalifikovaného optometristy
Měření zraku pohodlně a jednoduše pro Vás zajistí v Optice Kocandová. Naši zkušení a kvalifikovaní optometristé jsou Vám k dispozici.
Stomické a inkontinenční pomůcky, výrobky pro hojení ran a péči o kůži, obvazy i náplasti
Mějte svůj život i intimní zdravotní potíže pod kontrolou, získejte zpátky sebejistotu a pocit bezpečí se společností COLOPLAST A/S odštěpný závod sídlící na Praze 5 Jinovice.
Poliklinika Paracelsus Litvínov - ambulance, závodní lékařské preventivní péče
Poliklinika Paracelsus nabízí ambulantní zdravotní a lékařskou preventivní péči pro firmy a občany z okresu Most. V rámci našeho zařízení poskytujeme kompletní služby.
Pohotovostní služby pro děti a dospělé v nemocnici Benešov
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje provozuje lékařskou pohotovostní službu pro děti a dospělé, vyšetření, ošetření úrazů a příjem akutních onemocnění.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Teplé vody z individuálních i hromadných zdrojů rozbory Praha – přesné výsledky
O odběr a rozbor teplé vody z individuálních i hromadných zdrojů s garancí přesných výsledků již za jeden až dva týdny se postará Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Vzorkování a laboratorní rozbory pitných vod a užitkových vod
Pro všechny kdo mají zájem provádíme vzorkování a laboratorní rozbory pitných a užitkových vod - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Žamberk
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Zdravé hubnutí, speciální dieta pro snížení nadváhy, akupunktura
Speciální diety pro dlouhodobý pokles váhy, zjištění zdravotního stavu, akupunktura, zdravé hubnutí pod dohledem odborného lékaře MUDr. Josef Dvořák v Havlíčkově Brodě.
Krajská zdravotní, a.s., nemocnice Ústeckého kraje
Krajská zdravotní, a.s. provozuje nemocnice Ústeckého kraje v Děčíně, Mostu, Chomutově, Teplicích a Ústí n/Labem s lůžkovou a ambulantní péčí, lékárnou, pohotovostí.
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby Lázně Spa Resort
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby, léčba - pobybové ústrojí, gynekologické problémy, revmatické a cévní potíže v Lázních Spa resort Lednice na Moravě.
Odborné vyšetření a změření zraku špičkovými přístroji
Odborné vyšetření a měření zraku pomocí špičkových optometrických přístrojů provádí v okolí Jihlavy diplomovaní optometristé v oční optice Optika Kocandová
Lékárna ve Šluknově, léky, kvalitní zdravotní pomůcky a přírodní kosmetika za výhodné ceny
Lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni Vám poskytne Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada ležící v nejsevernější české obci Šluknov. Ochotně Vám poradíme a doporučíme ten nejvhodnější preparát.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Radiodiagnostické oddělení s diagnostikou, rentgen, ultrazvuk, mamograf v Ústí nad Orlicí
Komplexní diagnostiku pomocí rentgenu i jiných lékařských přístrojů Vám poskytne nestátní zdravotnické zařízení RENTGEN s.r.o. se sídlem v Ústí nad Orlicí.
Veterinární klinika Liberec - laparoskopická kastrace u fen a koček
Poskytujeme malé operační zákroky pomocí laparoskopie, která výrazně snižuje bolestivost zákroku.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Prevence zubního kazu Trutnov - preventivní prohlídky chrupu, péče o zuby
Naše profesionální stomatologická ordinace ve Rtyni v Podkrkonoší vám ráda poskytne tu nejlepší odbornou péči o váš chrup.
Produkty pro aloplastiku a traumatologii, kyčelní náhrady, revizní implantáty
Produkty pro aloplastiku, traumatologii, ortopedii, kyčelní náhrady, kolenní, loketní a ramenní implantáty, rostoucí endoprotézy, revizní implantáty vyvíjí a vyrábí Beznoska s.r.o.
Úchopová ortéza Active Hands - prodej Praha – pro dospělé i děti
Nemůžete kvůli omezení úchopu předmětů vykonávat běžné činnosti? Řešením je úchopová ortéza Active Hands pro dospělé i děti, kterou na svém eshopu prodává společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Pečovatelská služba, osobní asistence lidem se sníženou soběstačností, sociální služby
Sociální služby terénní i ambulantní Vám poskytne Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o. Postaráme o seniory, osoby se zdravotním postižením i jiným chronickým onemocněním.
Sluneční dioptrické brýle a brýle se samozabarvovacími skly – spolehlivá ochrana vašeho zraku
Dioptrické sluneční brýle, značkové sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly, které zakoupíte v Optice Kocandová ve Znojmě, Vám zajistí 100% ochranu vašeho zraku před slunečním zářením.
Praktická lékařka Frýdek-Místek, léčebná péče, závodní lékař
Praktická a závodní lékařka MUDr. Marie Stivarová z Frýdku-Místku ve své ordinaci realizuje léčebnou, diagnostickou a preventivní péče o pacienty.
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly – nejlepší ochrana pro Váš zrak
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly, které zakoupíte v Optice Kocandová ve Znojmě, Vám zajistí 100% ochranu vašeho zraku před nebezpečným slunečním zářením.